Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
Intel Core i7-3820, GTX 770, 16GB DDR3 RAM... ať už je to tady...:)
-
-
Konečně člověk, co má také stejný procesor jako já. ! Placák!
-
-
BRING IT BRING IT!!!!! MY PC is waiting for dis!!!!
-
Joj,to jsem se nechal nachytat od pc ckaru,prej kazdy pc za 15tis strci ps4 do kapsi,jeste ze jsem ji neprodal,kdyz ctu ze za 15tisic to chce procesor!pc za 15tis to utahne,tak za 2roky!Akorad jsem vyhodil 15tisic voknem,jdete se vycpat bando klavesnicova!Utahne,ale v jakym stavu!Zas budu muset ubrat kyticky,stromecky,a zaklinac bude bez vlasu no. *1*
-
-
tak to hraj na ps4 a máš to v klidu *3* pc za 15k jsou fakt kecy. já mám za 14k a skoro to neutáhne ani dvojku *1*
-
-
Počkej, ale jak je to PC starý? Neříkej, že počítač kterej teď stojí 14 litrů neutáhne zaklínače 2. Já ho hrál na 7 let starém kompu s Intel Core 2 duo 3,00GHz, 2GB RAM, Nvidia GTX 260 896MB RAM. Stál tenkrát asi 17 tisíc. A zaklínače jsem bez problémů dohrál na minimální detaily:D
-
-
Když už chceš psát manipulativní text, nepiš alespoň zcela z cesty. Kde si vzal procák za 15? Ten starej 3770 by nestál ani polovinu.
A když už chceš porovnávat hardware, porovnávej i stejnou hru, resp. detaily ...což bude trochu problém. Takže jsi rád, že nehraješ na PC za 15 na low, hraješ na konzoli za 13 na low, to je teda vychytávka. -
-
Psali to na zing.cz,tam je stejna diskuze!Priznavam,pc komponenet moc nerozumim,ale furt se tam to ohaneli.
-
-
Jakej procák za 15k ? i5 = i7 bez zbytečných p*čovinek který ti ve hrách jsou k hounu.
Ale i tak, i7 stojí 9k... Ano, je to dost ale počítám, že ten kdo ji má, má taky high-end grafiku - tzn. může si to dovolit.
I5 nejlíp s označením K + GTX970 - dá se postavit kolem 25 klacků... nemyslím si že by to byla nějak přehnaná cena *4* -
Tu moji ps4
-
-
Tak konecne jsou znamy HW pozadavky, vedel jsem ze je splnim jeste z velkym + ale clovek nikdy nevi
i7 2600k 4.2Ghz GTX 970evga 16GB ram *3* -
-
Nejhorší je zastarala technologie. Kdyby jsi měl dnes nějaký starý quad core na 5Ghz tak to je jedno...
Nejlepší vždy vyměnit věci jakmile dorazí nové konzole. Komplet. Protože mají jiné instrukce v cpu atd a na tom to pak jede celou dobu.
-
-
este ze mam na svem notebuku 4GB herni grafyku, lituju lidi co si tuhle super hru nezahraju
-
-
lituju lidi, co to hrajou na notebooku nebo spis nezahrajou na notebooku *2*
-
-
mam 4GB grafyku, si zahraju vsechno *5* *5* *5* *5* *5*
-
-
-
i5 2430M, nvidia GT 540M, 6gb RAM, no tak to som desne zvedavý, snaď to na minimum dám, než upgradujem *7*
-
-
To te zklamu, mel jsem podobny notebook, stejna grafarna, lepsi procesor, stejne RAM a 2jka zaklinace bezela netrhane jen na low a 800*640. Takže jestli máš předobjednáno, tak rovnou kupuj new PC:) Ja pojedu ted naplno, misto notasu (mam firemni) jsem si koupit desktop.
-
-
Dvojku som hral na medium/high v pohode, myslim že aj pridať som mohol. Zatial som s tym na low/medium pustil aj WatchDogs. Skyrim si v pohode modujem s ENB a kadejake HD textury a high detaily, ja myslim že na low to pojde, prekvapuje často ten noťas *1*
-
-
-
Upřímně lidi taky co chcete? když ta hra bude narozdíl od Watch dogs vypadat stejně jako v traileru... hej tak proč zoufa na next gen nárokama? prostě když to vypadá po vydání hůř lidi remcaj, když stejně dobře ale je to náročný tak je to taky špatně, Vám se zadlužit je taky o ničem. Bud nechte pokrok jít dál a solte prachy, aby jste to podpořili nebo GTFO!!!!
-
ps 4 pojedu na plno
-
-
na plny low detaily, 30 fps a 720p, enjoy *15*
-
Jedině když to bude v ps+
-
-
Tohle moje GTX 560 Ti asi nerozdejchá, takže objednám PS4 verzi
-
Rozbeha to PC za 200 eur, cize cca v realnej cene konzoly (330 eur - dualshock,bluray mechanika, OS, headset) vo FullHD...high detaily a stalych 30 FPS alebo vybuchne uz pri instalaci GTA Vice City?
-
-
Vybuchne. Společně s PS4.
-