Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
po výplate idem na to. kupujem PC s i5 4670K a GTX 970. sú to drahé komponenty a doba ide stále dopredu, ale očakávam že dva tri roky nebudem musieť riešiť žiadne znižovanie detailov a potom upgrade grafiky. budem hrať v 1080p. na kompe za tisíc eur by tie hry preboha mohli frčať poriadne! *12*
-
-
Jj 2 nebo 3 roky. Na vetsinu her staci postarsi pc a na ty blbe optimalizovane...viz Far Cry 4, kde je PC verze plna technickych chyb. Volil spise konzoli. Mas to tak na 5 mozna 8 let a v klidu.
-
-
zase polka príspevkov vypisovania parametrov svojho šrotu (nobody cares), otázky rozbehám to? ako? vôbec? low aspoň? nie? pôjde mi to? kupujem nový komp, upgrejdujem komp...OMG hranie na kompe je riadny opruz furt to riešiť pri každej hre.
-
-
Stale lepsie ako ked niekto do clanku k PC poziadavkach na W3, vypisuje , ze si kupil PS4. To uz nezaujima vobec nikoho ;-)
-
Tak zněla otázka na konci článku, čili k tomu vybízel jeho autor, hele jdi plakat jinam jo, nikoho tady zase nezajímají debilní kecy zapšklého konzolového fanatika ze severního maďarska
-
-
že to vraví zrovna človek z nemeckej kolónie, ale budiž :)
-
-
Po AC: Unity tyhle problémy řeší už i konzolisti
-
Řešit to při každé hře? Ale kdeže... Naopak je výborná zpráva, že po dlouhé době vyjde primárně PC hra, která posune technologie o kus dál. Žádná další konzoloidní brzda. *3*
-
-
Noho když hral ten typek Zaklinače na předvaděčce tak hral co ja vim na box one a grafika byla moc pekna i na ty posrany konzoly takze na pc bude akord vetsi detail do dalky sem tam nějaky osvětleni a stiny ja bych řekl ze tak obrovské rozdili nebudou
-
hehe vpodstatě mám doporučené *1*
-
Co myslíte, jak to pojede na: HD7870, AMD Phenom II X4 965, 8gb DDR2. Dragon age: Inquisition nebo Shadow of mordor si to dávalo full HD prakticky na plné 50-60 fps
Snad to nebude slideshow *9* -
To neni vubec tak strasny, hlavne at neposerou optimalizacu, coz je posledni dobou jakejsi trend.
-
Phenom X4 850, 4GB RAM, Sapphire HD 5830 Extreme... na minimum by to mohlo pořád snad dát *5*
-
Taaaaakhle mi to trha zily... Tohle je hre, kde bych mozna uvazoval o konzoli, nez kupovat nadupane pc...medium se ani nebyplati i ten high end vydrzi cca 2 mozna 3 roky a pak uz to u novejsich her na ultra nepojede. Kdo ma sestavu, tak hura na to, kdo ne, tak konzoli. Na tenhle typ her je to idealni. Nebo proste pockat, zahrat jine hry a on casem ten pocitac chcipne sam.
-
Na požadavky Unity se tu nadávalo a tohle je ještě horší :D. Pravda, že hra nebude zabugovaná a pravděpodobně bude běžet stabilně, když ji odložili, ale ty požadavky jsou brutální.
-
-
Až nato,že vôbec nemáš pravdu. Na AC Unity boli horšie požiadavky,ale kopnú´t si treba.
-
-
Jo máš pravdu. Myslel jsem, že to byla 760, ale chtěli 780. Každopádně to neomlouvá Zaklínače, stojím si za tím, že ty požadavky jsou brutální.
-
-
Nezapomínej na to, že na Zaklínače a CDP Red se nenadává, jinak tě fanboyové zlynčují... *5*
-
-
Ten procesor je dost drsný :/
-
-
I ta grafika je docela masakr. Nedávno jsem koupil novou, takže mám štěstí, ale jinak bych byl v pytli.
-