Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
253 příspěvků
-
Ale to snad nemá ani tak co dělat s výkonem krabičky, jako s optimlizací hry na jeden totožný hardware, ne? A taky samozřejmě s kvalitou výsledku, pokud si chceš zahrát ve fullHD a ve více než je mizerných 30fps, tak ti nic jinýho, než počítač nezbyde - a vejít se dá za bednu i do standardních příjemnejch patnácti.
-
taky...mam 7850 ti...no snad to rozjede aspon na medium :D
-
PC v cene PS4 nerozbehne ani Half Life 2 na High bez sekania....
-
To jako vazne? Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz či AMD CPU Phenom II X4 940. Vzdyt ten i5-2500 je o dost vykonejsi nez X4 940!! A jste jedna zajimava vec, ze vykon i5 SB(2gen) vs i5 IB(3gen) a i5H(4gen) neni nikterak velky.
-
Mam fx 6300 taktlý na 4,3ghz v cpumarku to dava 8000 bodů stejně jako fx 8320 v základních taktech a r9 270x. Přejmejšlím, že vyměním grafárnu za GTX970, ale bojím se bottlenecku. co myslíte?
-
True. 30k je málo za pořádné PC.
-
Nevím kde lidi přišli na to že za 30k se koupí kompletní herní PC *7*
-
Ale no tak, počítač jenom nepočítá to co vidíš ve finále na obrazovce. Doufám, že si děláš tedy srandu, protože jinak je to neomluvitelná neznalost. Hlavně díky tvému suverénímu textu.
-
Koukni se na Diablo 3, to se hraje na každé platformě trochu jinak a na každé se to ovládá super, když se chce a dají si s tím práci v ovládání není problém. Jinak DS hraji na K+M.
-
Grafiku mám těsně pod minimem, ale nevidím to jako velký problém.
-
Je to krásný pocit, když si člověk udělá jednou za pár let radost a koupí si nové PC za cenu ojeté Fabie *1* Pak už jen s lehkým úsměvem na rtech prolétné doporučenou konfiguraci.
-
me vzdycky pride srandovni ta varianta od AMD Phenom v minimalnich pozadavcich...to i5 je nekolikanasobne vykonejsi to je pakarna
-
Ať žije trol :)
-
Grafika se mi nezdá nikterak lepší než například ve Skyrimu o Crysis ani nemluvě. Ovšem tyto hry ani zdaleka nemají tak nesmyslné nároky jako Zaklínač 3. Z té absence jakékoliv optimalizace a tahu na "branku" rozumnějme rozhýbání HW trhu, mi je dočista zle.
-
Prave mi prestal fungovat komp (som na rezervnom) pretoze som on nechtiac zakopol...Dufam ze sa opravi nejako...
Novy komp sa chystam kupit uz dlhsie a zda sa, ze teraz aspon nemam vyhovorky. Ale tak bude to aspon 30k czk aby to bolo nieco rozumne...
Nemozem si ale pomoct ale zaklinaca by som radsej hral na PS4 ako na PC. Vseobecne akcne RPG, sa mi hraju lepsie na controlleroch. A ano niesom blby viem, ze na pc ide zapojit controller stale mi to ale pride ako titul ktory patri viac na konzoly ako na PC....
Ked vysiel dark souls tak sa zdvihla vlna ze ho chcu na PC a ja som proste nechapal ako moze byt niekto tak natvrdly ze ho chce hrat na klavesnici a mysi, Aj hlavny vyvojar povedal ze je to zla volba ale ze ak CHCETE PORT TAK DOSTANETE PORT.
Nechapte ma zle nechcem rozsirovat vlnu PC vs konzole. Kazde ma svoje vyhody, rozhodne by som nechcel hrat starcraft na PS4 ale jednoducho si myslim ze niektore tituly su usposobene viac na konzoly, poslednym pripadom je inquisition kde mnozstvo ludi sa stazuje na clunky ovladanie cez keyboard + mouse. -
Doufám že se svojí Radeonkou HD 6870 to rozjedu plynule na low/medium při 1080p.
-
tak si sestav PC podobnej konzoli a pak mi rekni, jak ti na tom bezi Zaklinac 3, GTA V atd. *4*
-
Soucasna generace konzoli neni dotovana. A to jiz od uvedeni.
-
Doporučené bych měl jakž takž splnovat lol. 4ghz? CPU to si zas vycucali někde ze zádi nebo kde. *1*
-
Hádám správně, že na tomto http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g580-dark-metal-d355899.htm nemam šanci :-(