Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
250 příspěvků
-
To zas bude uvařených konzolí... *2*
-
ale když už ten procák mam...to bych musel koupit novou máti. A na to je příliš brzo
-
to je jasny že intel je lepší, ale je levnej :D
-
4Ghz neni problém. Já osobně jedu na 4Ghz na Phenomu X4 965 BE a např. FX-8350 má standartně takt 4Ghz (4.2Turbo)
-
LoooL, další osel co koupil jakousi zbytečnou konzoli. Aspoň si toho Zaklínače 3 při 15 fps hezky užiješ... *1*
-
Souhlasím s tím, že grafický vývoj na PC je hodně přimrzlí, výkon se zvedá pozvolna tak akorát na nové většinou neoptimalizované produkty.
Jinak Z3 nebo i AC:U mají pochopitelně větší nárok na výpočetní výkon než zastaralí (i v době svého vydání) Skyrim. 10 jednoduchých NPC v hlavním městě ti výkonu moc nesežerou např. -
970 se má ráda spíš s intelem, já mám 4770k a bottlenecku se nebojím ani při sli, ale chápu, že nechceš investovat do novýho kompa
podle tohodle fóra spíš ano:
https://teksyndicate.com/forum/build-pc/would-fx-6300-limit-gtx-970-any-way/188038 -
Vím, jak se cítíš - jako já :)))
-
Já bych se toho nebál. U těch požadavků musíš vždy trochu přivřít oči. Nesplňoval jsem ani Watch Dogs (v té době jsem měl dokonce jen 4 GB RAM) a i tak jsem to jel vcelku v pohodě. Tady to asi na medium nedám, ale na low si to stoprocentně užiji aspoň na těch 40-50 FPS.
-
Mám hodně starou i5 750 (2.7Ghz), tak snad to obstojně rozeběhnu. Watch Dogs nebo AC:Unity měli též procesory posazeny dost vysoko a bez problému.. Uvidím
Jinak g760 o tu strach nemám, povypínám zbytečné stíny, FXAA..
Nejlepší na tom je, že kdybych teď koupil novej počítač za 30k, tak třeba v AC:U na stejné nastavení mi přibude10-20 fps?
Má to vůbec smysl.. Každopádně na konzoli se nechystám, tu mám vlastně teď doma :D -
Doporučené i7 ... ? Tak to ahoj *15* ! Ale vypadá to hezky. Právě dneska jsem dohrál 2. díl a dost jsem si ho užil.
-
Někdy v roce 2011 jsem kupoval PC za 15 tisíc - i5 760, GTX 460 1GB, 4GB RAM. Před půl rokem upgradoval na 770 GTX ( bazarovka 5,5 tis.), přikoupil další 4GB RAMek a přetaktoval CPU nad 4 GHz. Takže přechod ze starý generace na novou mě stál asi 5 tisíc když odečtu prodej starý 460ky a výkon vzrostl někdy o víc než 50%. Z toho plyne ponaučení :D, že se vůbec nevyplatí kupovat high-end, ale mainstream PC a za čas upgradovat.
-
Zbytečná práce oni to nechtějí pochopit, tihle si melou svoje hlava nehlava.
-
Pozadavky v dnesni dobe maji vypovadijici hodnotu nula, pokud bude hra slusne optimalizovana pobezi na stredni detaily s vypnutema blbostma na 3-4 roky starym PC
-
FX jsou na h****
-
O kolik víc musí počítat v zaklínači než třeba ve Skyrimu? Vím, že skalní přívržence upgradování asi nepotěším, ale milý přátelé, toto je cesta do pekel vaší peněženky.
-
Nebo tu 280X trochu OCneš a budeš v pohodě. Nebojim se, že bych to na mojí HD7950@1150MHz nejelo.
-
Myslíš Wowablo 3? Tuhle podivnost od Blizzardu bych snad raději ani nikde nezmiňoval.
-
Ale to snad nemá ani tak co dělat s výkonem krabičky, jako s optimlizací hry na jeden totožný hardware, ne? A taky samozřejmě s kvalitou výsledku, pokud si chceš zahrát ve fullHD a ve více než je mizerných 30fps, tak ti nic jinýho, než počítač nezbyde - a vejít se dá za bednu i do standardních příjemnejch patnácti.
-
taky...mam 7850 ti...no snad to rozjede aspon na medium :D