Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
253 příspěvků
-
taky ho mám *15*
-
S Core 2 Duo 3GHz už můžu hrát tak hledání min *15*
-
že to vraví zrovna človek z nemeckej kolónie, ale budiž :)
-
nejlepší na tom je že komp kterej mě vyšel před rokem a půl na 16K ted stojí 18K *5*
-
jak mám vědět zda ty jmenované grafické karty jsou dobré nebo špatné? Je to série nějakých písmenek a čísílek, ve kterých se orientuje pouze tehdy, pokud si kupuju nový počítač, a to je jednou za pár let.
Ale věřím že to rozchodím. Díky práci, která je náročná na HW, mám notebook Goldmax (Eurocom), a ještě jsem nenarazil na hru, kde by byl jakýkoliv problém. RAM 16 GB -
Hnisavec: Nafackuj si a změň avatar obr. Nechápu máš tam hlavní postavu z hry (Last of Us) exkluzivně pro PSka a kritizuješ. Skoč do zdi. *7*
-
Diablo 3 som na PC nehral tak neviem ako to je ale na gamepade to bolo super. Menej klikania :D
A ja nehovorim ze Dark Souls na PC je blbost, len som chcel poznamenat ze to nebola primarna platforma a ze vacsina hracou Dark Souls presla zazitkom s ovladacom.
Ak hras DS na K+M tak dobre pre teba, ja by som si asi nezvykol ale ak ti to vyhovuje tak sa nenechaj ukecat na controller....Moj kamos nebol schopny Skyrim na controlleri hrat vobec... bol prilis zvyknuty na K+M, ja ked som na druhej strane skusal mody na PC tak mi K+M prislo ako tazkopadne a pomale... a tak som pripojil controller. Fakt si myslim ze to je fuk... -
Tak zněla otázka na konci článku, čili k tomu vybízel jeho autor, hele jdi plakat jinam jo, nikoho tady zase nezajímají debilní kecy zapšklého konzolového fanatika ze severního maďarska
-
Možná vidím, kde je problém v tom, že ti 30 fps nepřijde mizerných.
-
Po AC: Unity tyhle problémy řeší už i konzolisti
-
Hele redakce, když už jste tady rozvířili vody, pochlubte se na čem paříte doma. Fakt by mě zajímalo, na čem paří hlavně pánové Dobrovský, Poláček a Smutný. Já se fakt nebojím že zaklínače 3jku nerozjedu, ale nejdřív musí hlavně vyjít a musím dohrát 2jku(tu jsem předtím zkoušel na pracovním notebooku s procákem i3, no FPS jsem neměřil ale asi tak 5-7 odhadem *1*). můj rig- procesor i7 4790k, deska ASUS Z97-pro gamer, 2x 4gb kingston hyperx beast series 2400mhz, karta asus strix 970
-
Ved kazdemu co sa mu lubi :D Ja nikoho neodsudzujem, je vcelku mozne ze niekto s K+M mi v dark souls nakopne zadnicu :D Ja som len hovoril o preferenciach... ze ak si mam vybrat medzi witcher 3 na 100cm ultra HD telke s controllerom v ruke a pekne v kresielku tak mi to pride viac prijatelne ako K+M.
Nechapem vsetok ten hate co tu je ohladom controllerov. Ved nieje to jedno? Nech si kazdy hra na com sa mu viac lubi... -
Před 4 roky jsem kupoval PC včetně monitoru za cca 30k. Vydrželo mi až do minulého listopadu. I když novější hry už jsem si na full detaily nezahrál. Pak jsem si v listopadu řekl "kašlu na to" a pořídil novou bednu za 45k a k tomu monitor za 20k. Je to ranec, ale udělal jsem si radost a to je hlavní.
-
Řešit to při každé hře? Ale kdeže... Naopak je výborná zpráva, že po dlouhé době vyjde primárně PC hra, která posune technologie o kus dál. Žádná další konzoloidní brzda. *3*
-
i3 uz je lepsi nez to sestijadro :D
-
To bude asi kachna neboť je to jen v rámci diskuse u oficiálních stránek hry nic není.
-
zase polka príspevkov vypisovania parametrov svojho šrotu (nobody cares), otázky rozbehám to? ako? vôbec? low aspoň? nie? pôjde mi to? kupujem nový komp, upgrejdujem komp...OMG hranie na kompe je riadny opruz furt to riešiť pri každej hre.
-
Trocha nadsázky ve spojení s tím, že to zde většinou pročítají lidé s herní sestavou ;)
-
fx 6300 je luxusní procák a to mi nevymluvíš v dany cenový kategorii nic jinyho neni
-
Pane Smutný, kancelářské PC většinou nemá grafiku za 4500,-
Tedy ani každé druhé...
Nic ve zlém, ale občas je dobré se zamyslet nad tím, co píšu.
*3*