Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu tomu začínám věřit, že lidi co kupují AMD tak se ani nepodívají na recenze, jenom si řeknou - cool 6 nebo 8 jader, to prostě MUSÍ být lepší než intel a dál vypnou mozek nečtou recenze, nekoukají na výsledky benchmarků a otevřou peněženku a to že to je výrazně levnější jim není vůbec divný, přitom stačí jen porovnat na stránkách typu CPUBOSS nebo použít google nebo se třeba jenom zeptat někoho kdo tomu aspoň trochu rozumí, což jsem si donedávna myslel, že je každý PC hráč, co si kompa poskládal i dřív ale fakt o tom začínám pochybovat
  • Malleth
    Tohle moje GTX 560 Ti asi nerozdejchá, takže objednám PS4 verzi
  • Still
    jj, díky gamepadu to tak vypadá :)) Rozdíl mezi 30 a 60 FPS je docela viditelný, aspoň já to vidím...
  • Draken69CZ
    Ale evidentně se to tu nikomu nelíbí, třeba já mám jen věci kolem bez case za 19k.
  • Keyz
    Jistě budou stejně nadšený jako konzolisté kteří platí aby mohli hrát MP.
  • kompa sem daval dohromady asi před rokem a půl a v té době to bylo optimální řešení. Teď mi jde o to že si chci zahrat novinky v 60fps a 1080p. kupovat nový procesor je momentálně nesmysl, počkam si na další generaci výkonějších procáku, a nejspíš počkám i na r9390x ... do května je čas
  • Nevěřim, že to fakt vyžaduje tu i7mu...
  • Každej není socka. Já koupil nedávno GTX 2x970 a peněženku rozhodně prázdnou nemám.
  • snorgrind
    co se tyce ovladani tak je to dost individualni, jak pises dark souls se treba me hralo o dost lip na k+m nez na gamepadu. Vseobecne bylo strasny na obojim a slo by rozhodne prizpusobit lip nez jen ciste naportovat ale to je vec jina. A to ze si lidi stezujou u inquisition se ani nedivim kdyz jednicka mela klasicky k+m ovladani a pak z toho udelali to co udelali.
  • Joóó to je teda paráda. Dneska, právě dneska ráno jsem si objednal konečně novej herní kompl, s tím že konečně si zapařím kvalitněji, a pár hodin po objednávce zjistím že to co mělo bejt nový a super dělo, bude zas jen minimální konfigurace, jsem fakt dobrej... *15*
  • Krescz
    presne...to je boj kvantity a kvality, lidi si mysli, ze cim vic jader nebo GB ramek tim vic adidas *15*
  • MickeyMutant
    Ještě pořád mě dokáže překvapit, kolik lidí je podle téhle diskuze ochotných nakupovat hardware jen podle tiskové zprávy o hře, která má vyjít za půl roku. Možná. Vzpomeňte si na všechny kachny, které už touhle krajinou v minulosti proletěly. Nakupujte až po vydání, budete mít mnohem lepší představu, na čem to opravdu pojede, a ještě ušetříte spoustu peněz.
  • A prázdných peněženek PC hráčů, kteří si snadšením opět pořídí nový HW :-)
  • Thorleif_cz
    Ale ty rozhodně nerozjedeš na svém PS4 Zaklínače 3 ve stejné kvalitě jako týpek na svém PC odpovídajícím doporučeným požadavkům, tak co takhle být soudný a kouknout na ty minimální, ne?
    Co se týče optimalizace, není to až tak o lenosti vývojářů, je to o ohromným počtu možných, výkonově postačujících kombinací hardwaru, jeho ovladačů atd.
  • Keyz
    Určitě. Většinou ty nároky nejsou přesné. Jakmile to je hra také na konzole často to jede v pohodě na všemožných PC. Zde záleží pouze na tom jak to udělají. Zda to chtějí udělat dobře.

Je třeba problém vybrat stejné CPU do PC jako má konzole. Tam je mobilní křáp a ten má minimální takty. Něco jako CPU v notebooku apod. Také sice mají jádra ale jsou osekaná a podle toho vypadají praktické testy.

Tedy něco tak slabého a levného do desktop PC hledáš blbě. Ty máš klasické CPU a ne mobilní. To je rozdíl *3*
  • teda kecy 4790k, ale to máš jedno, prostě 970 má gpu haswell a prostě to chce odpovídající architekturu i na CPU, AMD prostě dávno není co býval a to od vydání core2 duo, jedině u grafik má slušný poměr cena výkon,ale u procesorů dostaneš to za co platíš - nízká cena, nízký výkon moje 4jádro si dává 8mijádro AMD FX 8350 k snídani. Za výkon se platí, platilio to vždycky a platit to vždycky bude
  • Krescz
    no to neni tak uplne pravda...jako procesor je to levnejsi, ale kdyz to chces taktovat musis mit lepsi zakladovku a chlazeni...takhle si koupis obyc i5 a mas srovatelny vykon a muzes investovat tech par tisic treba do grafiky :D
  • *8* -> *10* -> *13*
    Ach, takže kompik zapláče. *1*
  • jindra.veliky
    Nastesti nemam nejakou vadu zraku (jako mas nejspis ty) a tech 30 FPS vnimam zcela plynule.
  • jindra.veliky
    Sorry, ale za 15 tisic mas sotva ten procesor a grafiku z doporucenych pozadavku. Na max setting s vyhlazovanim, v-sync a dalsi blbosti + 60 fps budes potrebovat jeste mnohem lepsi PC. A za tu dobu, co na PS4 hraju mi neprijde tech 30 fps nejak mizernych. A co se tyce "mizerny" optimalizace, tak kdyby to bylo jen lenosti vyvojaru, jak se vsude u vysokych naroku v diskuzich pise, tak by to nebylo u tolika her. Resp. u vsech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší