Přejít na výpis diskuzí
Porovnejte své sestavy s hardwarovými požadavky Zaklínač 3
7.1.2015 | Aleš Smutný
253 příspěvků
-
"GTX 660 je sice slabší jak ta tvoje ale umí DX 11" WTF???
-
Ale jo, dobrý... Dík za optání
-
Upřímně, čekal jsem to horší....
-
pohoneno...někdo další?
-
Pohoda !
Doporučené HW požadavky = PC v ceně 25k a to s lepší grafikou (770 je fakt děs) -
Ti chytřejší postupně upgradují jednotlivé části a staré prodávají, takže ve finále nemusíme solit 30 táců za počítač. Stačí občas trochu přemýšlet, toť vše.
-
nesmysl, hned po grafické kartě je to nejdůležitější.
-
Já bych se tím moc nechlubil. Buď máš tolik peněz, že nevíš co s nima, nebo se moc nevyznáš. Ta karta za ty prachy vůbec nestojí. O 10-15% vyšší výkon než 970, která je o 6 litrů levnější. A 256 bitová sběrnice u karty za 15 táců? No nevím, jestli je to dobrý nápad. To je spíš čistý marketing.
-
Valí se na nás druhé Unity. *4*
-
Přesně,bych se toho nebál,3 měsíce na osekání snad budou stačit *3*
-
Ne.
Karta umí pouze DX 10 a hra chce DX 11 kartu.
RAM OK
CPU OK
Kartu prodej kup DX 11 a máš to :) -
Jo máš pravdu. Myslel jsem, že to byla 760, ale chtěli 780. Každopádně to neomlouvá Zaklínače, stojím si za tím, že ty požadavky jsou brutální.
-
Ale hej tohle není zas takový masakr.
-
Ahoj,
Může mi někdo poradit za hru půjde rozhejbat na tomhle?
GeForce GTX 285 ( svýho času špičková grafika Bus Width - 512 bit!!, 2GB, ještě teď výkonově štípe dnešní karty do 3 000kč )
SSD Hardisk
8 GB Ram od Corsaira
Intel I5
Díky za odpověď -
RAMka je to nejmíň důležitý z celý sestavy..
-
Stale lepsie ako ked niekto do clanku k PC poziadavkach na W3, vypisuje , ze si kupil PS4. To uz nezaujima vobec nikoho ;-)
-
Náhodou to byl skvělý kousek. Šel náramně taktovat a dlouho díky tomu držel. Dnes to bohužel nahradí levné pentium od intelu které lze také dobře taktovat.
-
na ps4 to pojde aj ked sa tomu nebude chciet *2* *2* *2*
-
Chci vidět debatu pod oznámením HW nároků kingdom come deliverance *15*
-
ne není a ty to dobře poznáš až si koupíš výkonější kartu a budeš mít bottleneck. Herní PC není jenom o tom cena/výkon, je to o tom taky, proto mám 4790k a né 4960x, ale prostě nemůžeš čekat, že za málo peněz budeš mít hodně muziky, to je blbost
http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-4790K-vs-AMD-FX-6300/2384vs1555
ano za ty peníze intel nekoupíš ale taky hodně štěstí s novejma hrama, já se příštích 5 let nebojím