Přejít na výpis diskuzí
Posedlost multiplayerem se projevuje jeho přidáváním do singleplayer her, ale i jeho odmítáním
27.3.2016 | Ladislav Loukota
56 příspěvků
-
to bylo na - Přidej příspěvek
-
Já to zase naopak docela přijímám, mám nejlepšího kamaráda a s ním hraju vše kvalitní, co se ve dvou hrát dá a vždy je to mega sranda a zážítek z té hry je tak mnohem lepší.
Musí to být ale samozřejmě dobře udělané a musí se jednat o aspoň trochu kvalitní titul. Třeba takový Saint's Row 2 a 3. A nebo pak třeba takový Resident Evil 5 a 6, které bych sám nikdy nehrál, zatímco ve dvou se tak z té průměrné hry (aspoň pro mě) stane o něco zábavnější a určitě hratelnější hra *2* -
A kolik ti je? Tipnul bych tak 10 let....
-
Nějak nerozumím tomu, proč se do single player her cpe mulťák, ať už z jakéhokoliv důvodu. Ta hra na to nebyla dělaná, tak proč to do toho fušovat? ... A zrovna do Fallout NV - Ten single-player v těhle hrách vydrží chvíli a příběhově jsou tyhle hry datelné během pár desítek hodin, když to hodně přeženu, tak proč do toho tahat ještě dalších x lidí? ... Bethesda a její F:NV je zabugované stejně jako F3 a můžete tam nacpat jaký wannbe-fix mody chcete, tohle někoho baví hrát sám několikrát za sebou, natož ve vícero lidech? ... Damn! ... Zahrajte si Fallout 1,2 a přizvěte si kámoše na koukání a máte o 300 - 350% lepší zážitek.
Teď jsem třeba dohrál Division ... Přiznám se, bránil jsem hru zuby nechty, ale ta hra je očividně dělaná na to, aby se člověk rychůe dostal na 30lvl a měl nejlepší itemy ... a o čem je endgame této single player hry s tak super mulťákem a mmo prvkama? ... O h*vně ... Nutěj vás do endgamu jen abyste zjistili, že se skládá z grindu alla 30x stejná mise každej den a nebo si skočte do poloprázdný Dark Zóny, kde se nic neděje. Doslova a do písmene, děje se pouze a jen tohle, nic jiného se tam prostě dělat nedá.
Dělejte single player hry s dobrým příběhem a dobrým obsahem, a nebo dělejte plně funkční MMORPGčka. Tenhle fenomén "Single player s prvky fps, polprvkem mmo a čtvrtprvkem RPG s dvěma prvky multiplayeru" si strčte do p*dele. Koho to dneska baví? ... Buď chci hrát s lidma a tak si koupím ESO:TU, což už je dneska parádní MMO, nebo si koupim WoW (Prostě podle toho jakou frančízu mám rád víc nebo která se mi víc zamlouvá) a nebo si koupim single-player alla Far Cry:Primal bez debilního multiplayer prvku a prostě si to užiju. Nemíchejte to, nikoho nezajímaj prvky. Začněte dělat pořádný hry s jedním žánrem. -
už od čias NES ma vždy bavilo hrať len osamote, nestojím o MP hry a ani o MP či kooperačné prvky v singleplayerových hrách ....
-
Problém MP je ten, že ten zážitok je plus mínus rovnaký u každej hry ak postráda hlbší príbeh....v tomto prípade preto preferujem radšej hutný singleplayer ako Last of Us kde je i mp len doplnok ale extrémne zábavný a drsný...žiadne pif pif headshot z polky mapy lebo vtom má 15 ročný nolifer 3000 hodín
-
To je u článků Loukoty docela běžná věc
-
Zrovna Follow Freeman je mrtvý mod, na HL2 coop (+ epizody i několik módů) doporučuji Synergy (je i na Steamu), je to super - hrajeme teď kampaň s kámošem a je to určitě nový a zajímavý způsob jak si vychutnat hru kterou člověk už hrál hodněkrát.. Na druhou stranu kdybych to v životě nehrál, nezačínal bych coopem, ze SP mám rozhodně silnější zážitek. MP je spíše zábava.
-
Warband skoro 1900 hodin ale většinu tak 90% multiplayer *1*
-
Nasilne cpani multaku do single her jen proto ze urcita skupina vetsinou pubertalnich hracu to vyzaduje majiste velky financni efekt pro vydavatele. Z mojeho pohledu to je zbytecnost, protoze existuji hry ktere jsou pro hrani s ostatnimi urceny, primarne se jedna o MMO hry. Dnesni mladi hraci berou hry tak trochu jako spolecenskou udalosr, neco jako facebook kde si lze boostnout svoje ego a ukazat ostatnim co ze jsem to vlastne zac. Proste proc by meli hrat hru sami kdyz o tom nikdo nevi a nikdo tak nemuze docenit jak moc zajimavy a dobry dotycny je. K cemu je takova super odstrelovacka nebo slunecni brejle na vymakane postave kdyz to nikdo nevidi. Samozrejme hrat s ostatnima je sranda at uz jde o jakykoliv herni zanr. Je super kdyz je nejaka napinava situace a nekdo si krkne vsem do sluchatek, to cely komunitni zazitek velice obohacuje a lze o tom psat i na socialnich sitich. Taky cheatovani v multaku dostava uplne jinou uroven, pac tam jde skutecne nekoho vytocit do ruda. Multiplayer uplne vsude je rozhodne fenomen *1*
-
Mount and blade Warband přes 1000 hodin... 70% singleplayer...
-
Tema je fajn, ale v tom clanku v podstate neni nic noveho a nic obsahleho..
-
Desitky a stovky hodin muze vydrzet i singleplayer, zalezi na hre. Pokud je multiplayer primarni slozka hry uz od prvopocatku, je jasne, ze autori hry pak singleplayeru zase tolik casu nevenuji, respektive nedelaji ho moc dlouhy, aby se hraci co nejdrive dostali do multiplayeru (viz napr. serie Battlefield).
-
Pro mě je multiplayer nejdůležitější, hru bez multiplayeru bych si nekoupil. Singl vydrží většinou na pár hodin, ale multiplayer se dá hrát desítky i stovky hodin.
-
nevi nekdo jak to vypada stim multiplayrem new vegas ?