Přejít na výpis diskuzí
Posel Smrti 3 chce děsit a lekat v českém traileru
26.1.2011 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Já se těším mam rád hry s CZ Dubbingem jako třeba Zaklínač
Takže mě štve že dvojka nebude Dubbbing.. :-(
Samozřejmně by hra měla obsahovat Originalní a i CZ Dubbing pro ty kteří nemaj CZ rádi -
Souhlasím s tím, že jednička byla super, dvojka z nostalgie byla dobrá ( 75 %) a na trojku už se těším. Kdyby měl do Země v příštím roce narazit meteroit o průměru 20 KM a už by jsme měli kosmické lodě připravené k evakuaci a každý si mohl vzít s sebou na loď pouze 4 knihy, 4 filmová DVD a 4 počítačové hry tak by hra Posel smrti 1 mezi ně patřila a ostatní hry by byl velmi velký problém, JAKÉ. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Je to jednoduché, Albion, Dungeon Master, Planescape Torment a třeba Stonekeep. Posel smrti určitě ne. Pokud budem na stejné lodi, tak mi ho ale můžeš třeba potom půjčit. Hlavně neberte stejné kusy. Udělejte si seznam ať víme kdo co má.
Teda vlastně ne, já nerad lítám, takže tady asi zůstanu. Tak nic. -
-
DOBŘE, JÁ SI PŮČÍM TVOJI A TY MOJI HRU. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* A MAFII 1 BERU JÁ, JASNÝ!!!
-
-
-
Jednicka byla super, dvojka trosku slabsi - dabing chvilema vazne tragedie, ale porad velky plus ze tam byl. Celkem sem zvedavej na pokracovani pribehu, takze jo, tesim se. *4*
-
Druhý video je trailer na hru Memento Mori, nikoliv Posel Smrti III, pánové z redakce games.tiscali *3*
-
-
Za co ta mínuska? Je to Memento Mori s fakovým koncem. V Poslovi z toho traileru není ani jeden záběr. :)
-
-
I mistr GAMES-TISCALI se utne, hned jak jsem uviděl to foto či nefungující video tak jsem si řekl, že to bude MEMENTO MORI jinak to je docela slušná hra ale jsou i lepší.
-
-
včera fungovalo
-
-
-
-
Tohle bude epická adventurka!!!;)
-
-
jestli bude mit takovy demetni dabing jako dvojka, tak to nehraju !!!
BTW neda se nekde sehnat anglicky dabovana dvojka ? Nasel sem jen nemeckou -
-
Jestli to bude mít takový dementní dabing jako dvojka, tak se budu opravdu děsit a lekat. Hrůzou to ovšem nebude.
-
-
-
sakra uz se nemuzu dockat.sice nejsem fanda adventur ale posel smrti me fakt bavil
-
snad to dojebu viac ako 2 ci to uz sa neda ?
-
Dvojka byla tragédie... s jedničkou má společnej tak akorát název, rovnat se jí nemůže ani náhodou. Jediný co se mi líbilo byla ta atmosféra a to fakt nestačí...
-
ja se na POSEL SMRTI 2 tesim hlavne na to co bude s black mirrorem *1* *2* *3* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *10* *12*
-
-
Zřejmě se těšíš na POSEL SMRTI 3. Dvojka byla k sehnání vloni
-
-
proc bych to mel delat?