Přejít na výpis diskuzí
Posel Smrti 3 chce děsit a lekat v českém traileru
26.1.2011 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
A ještě MAFIA 1. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Já se tedy moc těším.Mě se líbily oba díly(jednička ale víc)..s dabingem je hra právě úplně parádní... *4*
-
No jo panove, ale komu se chce cekat 3 roky nez to ti amateri z topcd vydaji?
-
-
Ty amatére, hra vyjde na přelomu únor/březen. Nejdířv si něco zjisti, než se začneš na forech ztrapňovat.
Můžeme býr rádi za lokalizaci, protože po zániku Cdprojekt je Topcd jeden z mála, který se snaží lokalizovat -
-
pokud si nepamatujes martyrium kolem vydani posla 2, ktere bylo nekolikrat amaterinou topcd posunuto, tak si dej treba tatranku za ucho a utikej domu.
-
-
Pamatuji si to dobře, měl jsem předobjednáno. Jenže problém nebyl na straně topcd, ale na straně nasmlouvaných herců, kteří neměli čas
-
-
a neni to chybou topcd? pokud mam sepsanou smlouvu, tak ji dodrzim protoze si pote ani neskrtnu, takze bych rekl, ze prave toto je ten amaterismus o kterem jsem mluvil, on si daber jiste jen tak nerekne ze jim na to sere, a jede si na dovolenou. navic toto posouvani terminu neni jen pripad posla 2, topcd ma s vydavanim her a posuny terminu velke zkusenosti, ja se divim ze jim to porad funguje.
-
-
Zkus se jim ozvat. Třeba by tvoje manažerské zkušenosti a know how jak se odkladům vyhnout ocenili. Určitě by ti to šlo líp.
-
-
-
Odsouvání termínu u her je zcela běžné, pokud vývojář/vydavatel uzná, že produkt ještě není připravený. Jaká pak amatéřina? Posuny termínů jsou sice nepříjemná věc, ale nadávalo by se daleko lépe, kdyby se uposlechlo hlasu nadržených fandů a vydal se nekompletní produkt. To by teprv byla amatéřina co? Vydavatel ví, co dělá, když termín posune. Vždycky je to v zájmu kvality hry a tedy vlastně i jejího hráče, nebo si myslíte, že se termíny posunují jen tak ze srandy? Nevíte, o čem mluvíte.
-
-
pokud si dobre pamatuju, tak posel smrti byl pul roku hotov v nemecke verzi, to ze topcd nebylo schopno hru vydat a vymlouvalo se na kdovi co je amaterina...
-
-
Aha, takže když po celém světě vyjde německá hra s 3-4 měsíčním zpožděním a někdy i delším (i ročním ala Venetica), tak to znamená, že všichni vydavatelé jsou neschopní, jenom ti němečtí jsou machři. :-)) Tak ty jsi skutečně odborník, ty jsi bral manažerské kurzy v mateřské škole, ne? :-))
-
-
-
Která lokalizace trvala 3 roky, co, nedouku? Utíkej za maminkou, ať ti vysvětlí, kolik to je, a nesmrď taky.
-
-
no dovol? ja se myji kazdy den a pouzivam i deodorant, proto neni mozne abych smrdel. takze bych rekl ze sis v pokojicku nasmradil sam.
-
-
-
-
-
Podla mna bola dvojka velmi dobra. Hlavne tymi zvratmi, ktore boli fakt dobre. Vzdy, ked si clovek myslel, ze ho uz nic neprekvapi, prisli s sokujucim zvratom. Naopak v jednotke mi bolo hned jasne, ze vrahom je hrdina.
-
-
Když jsem hrál jedničku úplně poprvé ( kromě DEMA ) tak jsem až ke zpovědnici se sluhou nevěděl kdo je vrah, po zpovědnici už začal tušit kdo je vrah. Nečetl jsem před úplně prvním hraním žádné recenze prostě nic, proto mi to trvalo trochu déle, než jsem zjistil kdo je vrah. *4* *5* *3*
-
-
Posel smrti 3 je již v prodeji.
-
-
Nikoliv, vychází nejdříve 31.3. 2011.
-