Přejít na výpis diskuzí
Poslední videopředstavení a první patch pro Far Cry 3
29.11.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
CoD taky.
-
Brevik hral WoW
-
Hrou roku je Baldurs gate 2
-
neznáte někdo hru Xenus(Tuším že se to prodávalo i jako Boiling point 2). FC3 mi tu hru hrozně připomíná..
-
.
-
Hrou roku 2012 je DISHONORED nic jineho...
-
To je sice pekna, ale potom nejdu achievementy a chcem si odomknut tu extra misiu. Nehovoriac o tom, ze mi offline mod v SC Conviction uplne rozmrvil postup hrou. Samozrejme ze si od vtedy pre istoru zalohuje, savy, ale je to proste otravne a basta. Inac, cim viac bodiek, tym chytrejsi post? :D
-
2 Ico-cz: A co je špatnýho na tom, když někomu není dvakrát sympatická teplá opice? Některým lidem holt není jedno za koho hrajou, a je pro ně i na nějaký úrovni důležitý ztotožnit se s postavou...
-
Děj, pocit reality, atmosféra apod. Ti nic neříká ? Ano je to taky předskriptované ten začátek, ale přesto diametrálně rozdílné.
-
sry ten link je špatne ale je to članek "lesson of cartography in potato land" asi treti odshora a je i v česke verzi.
-
me se nelíbí proč bych mel ve strilečce sbírat rostliny, levelovat, delat remesla. taky ty ruzny frakce na ostrove a zabirani taboru, všechno vypada divne a tak preplacane.
tešil jsem se že to bude neco jako crysis 1 což byl duchovni nastupce far cry ale asi to vypada že ne.
nevim jestli nekdo pamatuje ten článek od dana vávry o dizajnu herniho sveta v rpg-čkach, no tak tahle hra mi pripomina presne ten preplacany bramborovy svet.
http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_012
je to jen dojem , nehrál jsem -
skriptovanej útěk, bla bla bla scény alá black ops 2 jsou pecka a kéž to tak půjde dál, jo? Co pak teda nechápeš na hodnocení black ops2??
-
Vždyť má pravdu. Všude jen USA teenager. Ti jejich mladí jsou neskutečně schopní, ale nějak se mi tomu nechce věřit.
-
Nezapomeň říci, že z Borderlands může bolet hlava. Dále, že respawn z Far Cry 2 v Borderlands zdokonalili. Save je tam na pytel atd... Borderlands je přeceněný sh*t. To raději Rage, který je naopak nedoceněný.
-
Story jde hrát i když je service unavailable.... stačí být v offline modu v uplay...
-
Joo co bych dal kdyby to bylo bez registrace... Ihned bych běžel do obchodu. Je možnost ten patch neinstalovat?
-
No a to ze to neslo.
-
Chce si to pohrát s nastavením, jsou tam asi 2 položky které žerou hodně fps a na visuální stránku hry nemají skoro žádný vliv jedno je "Post FX" a to druhé teď z hlavy nevím...
-
Houbičky?
-
mam samej problem kurwa