Přejít na výpis diskuzí
Poslední videopředstavení a první patch pro Far Cry 3
29.11.2012 | Petr Poláček
68 příspěvků
-
No a co? Story se dá pořád hrát...
-
*úvodní útěk
-
Já jsem to začal hrát včera v noci, teprv za sebou mám původní útěk, ale musím říct, že mě hra hodně překvapila.. začátek pecka, pokud to takhle půjde dál, tak opravdu doomovka roku a o to víc potom nechápu stejné hodnocení třeba Black Ops 2 ...
-
ty osel..doufam ze ta fotka neni tva vypada jak TROLL *5* uvedom si ze jsou stale lokality kde nemaji moc na vyber...Ale to tva tlusta mestska TROLL PRDELL asi neví..
-
jak jsi rekl je to jen hra...tak je snad jedno kdo to je ten hlavni hrdina ne?Jestli teenager...nebo tepla opice--hlavne ze udrzi kver v ruce TROLLE
-
No ti neviem, od ultra po high mam FPS prakticky rovnake kolo 25FPS a je to take lagujuce, ked dam medium tak to zrazu raketovo vystreli na 58FPS, (framerate limit cez MSI Afterburner). Tie nove nVidia beta ovladace nieco zlepsili, ale zazrak to neni. Jedna z veci ktore naozaj nechapem je nemoznost vypnut SSAO a ich varianty, je to predsa narocny efekt a niekedy vypada dost prastene, ked postavu lemuje tien a pritom stoji vonku. Ale inac zabavna namotavka, vcera pat hodin v kuse :)
-
Momentalne je to Far Cry 3 service unavailable, please try again later. Aby som si to later nekupil nabuduce ja, vo vypredaji za par susnov *7*
-
Borderlands dokazal velmi dobre sklbit obidva zanre. Ak si to este nehral, urcite vyskusaj.
-
S tou tvojou gramatikou sa rovno vymaz z celeho Internetu.
-
hra prave vyšli a už patche vyndo že hra bola vyrobena a ukončena ešte v jeseň :) a teraz zistili chybi... Hamba začiatok očarujuci a potom ten utek strašne hnutna grafika a potom pekná po uteku ,zase strašne hnutne postavy a zase pekna krajina ,ešte som som ani nevistrelil a riešim blbé RPG to čo ma byť daku burinu zbieram
-
Tohle si řekl Brevik. Už ho ten CoD nebavil, tak to zkusil na živo.
-
Proc zkouset neco ve hre, kdyz to muzes zkusit v realu?
-
Vaas není hlavní hrdina ty hrbe *2* Pěkně jsi se akorát ztrapnil...
-
A co na to tvůj ošetřující lékař?
-
" první den vydání už šířit patche ..." no je to lešie ako keby to bolo zabugovaná a patche by dávali o týždeň :D
-
Je to "jen" hra, mam zavidet neco co neexistuje? Jsi vubec normalni?
-
je ti nesympatickej protože mu zavidiš že ma holky a na prazdniny jezdi s partou kamaradu surfovat na ocean, tohle se bezne dela get a life. me je sympatickej
-
Muzu se ve hre zfetovat z houbicek do smrti ? *5*
-
Presne, ten hlavni hrdina za ktereho bohuzel hrajete je vrcholne nesympatickej, radeji bych hral za toho hlavniho zaporaka s "cirem" a chytal, vrazdil a znasilnoval stupidni teenagery. Jenom se divim ze hlavni hrdina neni Justin Bieber.
-
P:S:
to byl jen vtip. kdybych chtel rpg hraju rpg, strilecku kupuju kvuli strileni ne abych delal questy a sbiral kytičky a leveloval omg wtf