-
Smarja, toto me vzdycky dojima, kdyz nejakej dvacetiletej "dospelej" cucak pise takovy kraviny. Me je tricet let, mam normalni fungujici rodinu, dobre placenou praci, vysokoskolske vzdelani, nikoho v realu nevrazdim,na nikoho nemocim, nesmrkam a nehazu vykaly, ale postala si klidne kdykoliv zahraju. Az se prenesete ve vyssim veku pres svou dulezitost a super vysokou inteligenci, ze toto rozhodne ne, tak se u toho treba taky pobavite a zasmejete se svym komentarum, ze toto "dospely" prece rozhodne nemuzou hrat.
-
Nevšiml jsem si, že by nová vyhypovaná srajda made in usa (CoD:MW3) dostala deset... máš error v rovnici šéfe *1*.
-
A že si třeba koupím na aukru ruskou verzi tak jsem hned pirát? Já si ji teda nekoupil, protože hrabání se v registrech není moje parketa a slyšel jsem taky cosi o nezákonnosti, to že to někdo udělá je ale jeho osobní věc... já si ale počkám si až zlevnijů a valim do steam verze... čáves *2*!
-
Jednička Flatout byla minimálně tak desetkrát lepší než trojka i dle mého názoru (a názoru matematiků, kterým tento výsledek vyšel po přečtení recenze a následného hodnocení tu na games.cz *4*). Dvojka je super, ale jednička je oproti ní hardcore *15*.
-
Není důležité, jestli máš ve hře elfy, trpaslíky, ufouny, poslance, pitomce, teroristy ap. S elfy můžeš stejně tak mluvit v promyšleném RPG nebo je třeba skládat do krychle v naprosté ptákovině. Takže jsi na omylu. Nad tím, co jsi vyplodil, by psycholog nezajásal...
-
No já bych řekl, že jeden a asi i jedinej smysl hry je pobavit hráče. Jenže právě v tem vidím u dnešního herního průmyslu háček.
-
Budes se divit, ale ano. Smysluplne nemusi byt jen veci, ktery nejakym zpusobem vynaseji, jak si spousta lidi v dnesni dobe mysli *7*
-
Urcovat co je a co nie je pre nejaku vekovu kategoriu odhliadnuc od toho,ze postal je zla hra je jeden zo stereotypov,ktory fakt u ludi nemam rad. :)
-
mám pocit můj maďarský kolego, že jsem zatraceně o hodně starší, než ty:)
-
nebo lajnu "středoevropskýho" 40% koksu naředěnýho lepidlama a jinym odpadem kterym se řeže péčko a koule a nad kterym Český mediální "hvězdičky" tak vítězoslavně dávaji nos nahoru,že to je z Kolumbie :-DD, k tomu bibli do kapsi, pro všechny případy a může se vesele ochcávat kolemjdoucí osazenstvo ulic Českých....to je přeci životní nadhled ;)
-
proste jsi napsal blabol , tak to zoufale neobhajuj a uznej to...
-
*1* Jo, strašný "zmysel" to má.
-
Hry mají smysl?
-
taky mi to tak přijde...
-
mas pravdu, ale ked sa clovek hra s trpaslikmi a elfami, vecsinou to ma aj nejaky zmysel, ked sa hras na nejakeho uchyla co sa mestom sere do kazdeho, tak to zmysel nema, ked si mlady, tak casom na to prides ako som to vsetko myslel, ked nie tak je my ta uprimne luto
-
Podla seba sudim teba tazko mojko, ja mam xbox verziu BF3 a aj PC verziu BF3, len sa pozri laskavo na battlelog a sekciu pc, po kazdom patchy je tam kazda druha tema o tom, ako niekto zhana ceske subory na rusku verziu...Ale co uz, to je ako hadzat perly sviniam. *9*
-
Postal 3? Skvele, kupuji. Pak si o tom udelam nazor sam, kazdopadne jednicka byla dobra, dvojka byla super (vedeli jste o tom ze kdyz jse hru dohrali na jednu z nejvysich obtiznosti odemkl se vam specialni mod, kde jste mocili napalm a nezranoval vas ohen?). Takze trojka, pres technicke chyby, bude taky skvela (pokud ne, tak jednu hru u ktere budu litovat ze jsm ji koupil si za rok muzu dovolit).
Pro pana redaktora: I ve dvojce bylo par modelu ktere se opakovali, podle nich clovek poznal do ktere frakce kdo patri. Jinak zhodnotim az zahraju a dohraju. -
Jo dvojka byly šílená ale ten drsný humor byl humor.Nebylo to vyloženě hovadina.Hlavně ty komentáře během hraní byly dobré :).Taky tam byl docela dobře udělaný oheň.V demu jsem pořád zapaloval ten Gay bar nebo co to bylo.(nic proti homosexuálům).
-
taky jsem na to ted koukal, to je tak strasne spatny ze se zdraham uverit, ze to nebyl zamer udelat naschval nejhorsi hru vsech dob :)) pripomina mi to stylem ty nejhorsi C filmy, penize bych za to opravdu dat nechtel :)
-
na dvojku mám celkem nostalgické vzpomínky.Když sem tu hru neznal,pak sem vzal kočku nasadil jí na brokovnici jako tlumič tak sem dostal celkem záchvat :-D
trojku sem zkoušel po chvilce sem ji vypl a už nezapl . Asi už hold stárnu :(