Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně! Buď si člověk čte bibli před spaním, nebo močí na lidi. Nic mezi tím. Jak ty máš ten svět jednoduchý.... *7* Btw fakt by mne zajímalo, jaký přesně člověk musí mít životní nadhled, aby ho močit na kolemjdoucí rozesmávalo. Možná spíš tu lajnu koksu, ne?
  • smejki
    "I think the game just crashed."
    "I hope so."
    *1*
  • volnost je přidaná až v patchi
  • Mechwarrior_bw
    podľa teba Postal 3 nie je primitívna hra ? veď to nestojí za nič ani ako akčná hra a keby nebola vystavaná na primitivizme, samoúčelnosti a fekálnom humore, tak by po tom ani pes neštekol. Ak toto nie je primitívna hra tak potom už neviem aká iná.

... a nie násilie mi nevadí, naopak, Postal 1 ma napríklad bavil, možno práve preto, že neobsahoval tento fekálny primitivizmus, bol temný a sarkastický, dobre sa hral a bol i výzvou.
  • No, mně tenhle styl humoru nevadí, absurda dotažený k dokonalosti a maximální zvrácenosti jednou za čas neuškodí. Ale když jsem se podíval na gameplay, tak mě nějak přešla chuť.
    http://www.youtube.com/watch?v=pNAwfJd35JY
  • Ja jsem na tom koksu,bible me ani tak nebere
  • hlavně že je v pořádku, když si ten dospělej člověk hraje s trpaslíkama a elfama :)

Co jste vy tu schopný vyplodit někteří, to kdyby viděl psycholog tak zajásá.
  • Kinet1c
    ked to hraju nastrocny da sa tomu chapat, chcu sa vyblaznit, robit veci, ktore by riadne nemohli, pripadne sa pobavit na uplnych demenciach co tato hra prinasa/prinesie, ked ma clovek nad 20 a stale ho laka hrat takuto hru, tak tomuto uz niet pomoci, je ztrateny na veky
    hra dobra pre mladez v urcitom veku aby nerobili blbosti v realu, ale velmi smutne ked to hra uz dospely triezvo mysliaci clovek
  • Působí to na mne jako Call of Duty
  • smejki
    až někdo rozklíčuje tu hashnutou databázi, tak bude mít jen seznam několik let neplatných karet.
  • A je tam nějaká volnost, jako ve dvojce? Já hrál kousek a připadá mi, že musim pořád plnit nějaký daný úkoly a ne jen tak chodit mo městě a vykopávat dveře. Jestli je to až po určité části hry, tak budu rád, ale jestli budu muset pořád dělat to, jak hra píská, tak to mě docela mrzí.

Jinak je to opět řežba, jak jsem čekal, akorát mi celkem vadí ta kamera. Občas se tak divně třese (když se kočka chytne na nohu) a je to takový nepřirozený. Možná měli nechat hru z pohledu první osoby.
  • Co je na tom vtipného, z.rde? Jsou i tací, kteří si hry kupujou.
  • Na steamu platim paypalem, takze no problem.
  • Postal není pro každého - člověk musí mít náležitý životní nadhled, aby se mohl u této série - hlavně dílu druhého - královsky pobavit. Vždy se najde spousta přízemních lidí, kteří to nepochopí, nechtějí chápat a nebo jsou jednoduše "morálně na výši" (tzv. moralisti) a tito potom tvrdí, že to je primitivní, trapné a tak podobně.

Každý je nějaký, ať se každej baví jak chce ne? Jednoho baví sjíždět lajnu koksu, druhýho zase baví předčítání "spásné" bible před spaním - každý dle vlasního uvážení.

Na Postal 3 jsem se docela těšil, ale jestli je to tak hrozivě technicky nedoladěný, že to ani "fixy" nezpraví tak....
  • drz hubu lamo
  • Snad to zachrání Mass Effect 3 *15*
  • nebud kkt a procti par postu pod tebou, idiote *7* *7* *7* *7*
  • to jo ale ja to pres steam nebudu kupovat ja chci krabicovou verzi od te doby co ho hackly tak uz si tam nic online nekoupim pro bezpecnost.... kdy bude krabicovka ?
  • Nechápu proč se postal 3 u nás vůbec neprodává když už je dávno vydaný ?! a dokonce ho nemají ani na steamu nevíte proč ?! *16* *16*
  • http://people.tribe.net/sbbioengineer/photos/95c76ec0-7fe0-45c1-bf0e-35f6756df40f

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit