Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to víš, v lirách
  • ja teda nevim. Ale dvojka zas tak slusnej titul nebyla. Sice jakz takz zabavnej, ale vrchol to dle meho nebyl. Jednicka byla super. Od trojky jsem necekal popravde nic. Dle meho to spis dopadlo lepe, nez jsem vubec ocekaval *1*
  • Veskoslav
    Tož jsem to 45 minut hrál a nevím. Ačkoliv je Postal 2 bezduchá FPS, kde násilí bylo extrémní, tak tam bylo "něco", co člověka i bavilo. Nemyslím to, že jsem vzal kočku ala tlumič, ale hledání tajných míst, nacházení narážek atd. A tady? Ani už to není FPS a jenom to parazituje a snaží se šokovat za každou cenu. Sice některé věci stojí za pousmátí, ale pak to zase spadne do těch sra*ek...A o technickém zpracování raději nemluvit.
  • odpad, zrovna ako predchodca. Ale pre detičky dobré...
  • Copak? Pý-ár špatně zaplatilo?
  • Mechwarrior_bw
    žiaľ z recenzie mám silný dojem, že autor Postal 1 nehral ... ale inak vcelku dobre popisuje moje pocity z ukážok ktoré som nechtiac zhliadol. Kto má rád fekálny humor ten bude nadšený, ja sa Postalu 3 veľmi rád vyhnem.
  • No tak pokud jste fandove caklyho humoru tak doporucuji Saints Row: The Third. To je taky takova dobra parodie a vyradite se u toho asi vic, nez u Postalu (teda pokud ozelite m0ceni na lidi a vrazdeni zviratek:-).
  • Aha a podle tvé rovnice co konzolový hráč, to id*ot, že? *7* Běž se radši proběhnout.
  • Jsem si vzpomnel na ten trailer uzavrenej disclaimerem "Rated W for 'What the f*ck were they thinking'." : D
    Jestli je takovy sebereflexe plna cela hra, tak bych se treba i hezky zachichotal... Koneckoncu, za fekalni humor mnozi myslitele oznacuji i GTAcko...
    Mno ale sam asi vim, ze tohle je jiny peklo. U dvojky jsem se s narusenym kamaradem neco narehtal, ale dneska uz mi holt neni patnact, a lehky drogy zevsednely : )
    Snad nekdy po rozchodu ve sleve... : D
  • sleepless
    Hry na recenze si za vlastni kupujeme pomerne pravidelne viz Serious Sam 3, Modern Warfare 3, Anno 2070, drtiva vetsina indie her, XBLA a PSN hry atd. Ne vzdy se nam podari ze zahr. vydavatele vytahnout klic, nebo nechceme cekat, tak dlouho.
  • Zato ty jsi inteligent ty znalče, stačí se podívat jak ti jde čeština. omg wtf lmao noob.
  • lol koupit.. *7*
  • Ocelot23
    Co to máš za keci vůbec když víš hovno!
  • Cože, už to vyšlo? *15*
  • Pocujte chlapci, a vy ako tu hru hrate, ked v nasom regione este nevysla a cd keye stoja cca 25 az 35 ecok...Ajaja, zasa chudobna pc platforma musi kradnut hry? A potom tu placete, ze vsetko na konzole...Este BF3 predal viac na konzoliach, ajaja, ved bodaj by aj nie, co pc hrac, to zlodej *6* *6* *6*
  • Postal III má, jak už tu někdo psal, jedinou chybu a tou je technická odfláknutost a padavost. jinak ovšem je ta hra tak úžasně prkenná, že se nejde parádně bavit, už jen "příběh" sám, kdy vystřílíte banku od ekologů a polišů, načež vám Dude sdělí, že poliši na to jaksi zapoměli po 10 sekundách a jeho další štací je práce pro ně......paráda a 8/10 ode mě... *1* ....už jen udělat něco s tou padavostí a bude to moc fajn
  • GlaDOS
    Mám dvojku ve speciální edici i s datáčama a jedničkou. Neřežu se u toho smíchy, vlastně mi primitivní humor vadí ale v jaké jiné hře se může lopatou oddělit hlava a pak ji psa nechávat aportovat nebo využít kočku jako tlumič? Je to odreagovačka. Udělat v městě totální chaos. Myslím, že na relax funguje líp než věchny super duper céódéčka. Tak či tak trojku zkoušet nebudu. Měli Source ale využili ho jako nýmandi.
  • Mě to teda strašně baví *1*
  • čas bych netvrdil že nebyl, neměla hra vyjít tak před 3 lety?
  • stejně mě tohle baví víc než poslední cod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit