Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex
    Sice jako personu Dana Vávru nemusím, ale jeho články na blogu Warhorse mi přijdou zajímavější a přínosnější i pro širší publikum. Některé věci jsou zajímavé; nicméně text na mě působí jako nepřímé sdělení šéfa svým zaměstnanců.
  • kubi-wan
    matýsek se posral.
  • nic neplati 100% ale poznal jsem radove tisicovky pracovniku a to ,,pravidlo,, plati. Taky otazka je koho ty povazujes za schopneho. Ostatne se staci podivat kolem co vsichni vidime kazdy den...nasi slavnou politickou scenu. Tam nejsou ani slusni ani odbornici (cest vyjimkam) a presto jsou natolik ,,schopni,, aby byli ostatnimi vybrani za elitu, ktera nas vede. Takze ano, z urciteho hlediska mas pravdu, ale takoveho zamestnance bych ja teda nebral.
  • Homeworld 2 s Complex modem :)
  • Hlavní problém je v tom, že pan Rosa je sice nadšený podnikatel co má opravdu obdivuhodný drive, ale i poslední tester co na té hře dělal je lepší gamedesignér než on. Což se bohužel naprosto rozchází s jeho představou o sobě samém.
    V té části o nabírání a vyhazování zaměstnanců se plně poznávám, asi stejně jako většina teď už bývalých zaměstnanců. Ta práce mi přinesla opravdu dost zkušeností, mimo jiné že pokud nevede cesta přes dominantího šéfa, tak nevede ceste vůbec a potřeba opustit potápějící se loď.
  • tak jenom v pripade , ze po nem tymovou praci vyzadujes, ne?:) je spousta profesi ve kterych ti pomuze i clovek v tymu pracovat neschopnej :) (nastesti:))
  • ja si zas myslim, ze i hodne schopnej clovek se muze chovat jako prase a idi.t a znam dost takovych prikladu, muzes mi namitnout, ze jsou to vyjimky potvrzujici pravidlo... podle meho pravidlo - schopni lide se chovaji slusne - je z rise fantazie a idealniho utopickeho sveta...
  • Black_Hand
    je sice dulezity, co clovek umi, ale pokud nedokaze pracovat v tymu (nemusi plati obecne), tak ti ten clovek moc nepomuze.

tim nijak nehodnotim, jak to bylo doopravdy, jestli to tady bylo pres caru atd., ale je dulezity si taky tohle uvedomit.
  • Mozna se budes divit, ale schopni lide jsou obvykle inteligentni lide a kupodivu inteligentni lide se chovaji slusne. Ten kdo se chova jako prase a id!ot vetsinou umi prd, jenom si o sobe mysli, ze je borec a ze je nenahraditelny.
  • asi se spatne choval, nezapadal kulturou, nezdravil nadrizene a plival po chodbach *1*
  • Po hracskej stranke clanok nezaujimavy, ale pre ludi z prostredia a ludi, ktori v nom chcu zacat nieco tvorit vazne ma imho velku hodnotu, velmi dobre pomenovava mozne uskalia vyvoja a aj nacrtava ( hoci relativne malo ) moznosti riesenia.
  • to je ale divny clanek, plno rozporu a hledani chyb vsude mozne, jen ne na tom spravnem miste hehe
  • Mohu vědět tedy s čím nesouhlasíš? Pohled z obou stran se hodí vždycky. Samozřejmě pokud jsi opravdu bývalý zaměstnanec.
  • jato hral a jako semi to nelibilo musim rict vubec tam jako je moc kaminku všude bilo a naražel sem furt jedu rovne a bum kaminek všude a nevim čim se vistupuje zteho litajiciho vehiklu a no proste nemuzu rict ze dobra hra
  • Podel mě ano, když už sis to koupil, tak tím nic nezkazíš. Prachy jsi za to už dal. Já osobně si hru užil.
  • a kto hra dungeon mastera na amige?
  • no tak musis pochopit ze kdyby mel dohlizet navsechno tak to bude delat dalsich 5 let :D proste predas nejakou odpovednost nejaky casti projektu a za tu ten jiny clovek mel nejak rucit nebo dostat urcitych kvalit. on proste tedy selhal jen v tom ze je proste nenahradil tak to je.

Vy sami byste se nechovaly jinak, lidi neblaznete, nepozadujte po druhych zazraky a sebemrskacstvy sami byjste se tak nechovali.

Minerwars jsem kdysy koupil ale nejak me to nebavilo hrat.. chybela tomu nejaka stava neco nebo nejaky duvod proc to hrat, to jak na tom vypada nynejsi verze nevim. ale asi se melo vic zapracovat na game desingu.
  • ja chci ve vesmíru strilet a válčit a velet velkym lodim a nee težit proboha! *6*
  • kteří si budou s naší kulturou rozumět.....aby své negativní chování zlepšili... no tak pokud se vyhazuje podle chovani a ne podle toho co, ktery clovek umi... tak se pane podnikateli nedivte *7*
  • Kolik bugů jste našel třeba ve hře Dungeon Master na Amigu ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit