-
Po hracskej stranke clanok nezaujimavy, ale pre ludi z prostredia a ludi, ktori v nom chcu zacat nieco tvorit vazne ma imho velku hodnotu, velmi dobre pomenovava mozne uskalia vyvoja a aj nacrtava ( hoci relativne malo ) moznosti riesenia.
-
Software bez bugů neexistuje.... dalo by se říci, že hra bez bugů je hra, kterou nikdo nehraje.
-
-
Kolik bugů jste našel třeba ve hře Dungeon Master na Amigu ?
-
-
a kto hra dungeon mastera na amige?
-
-
V té době ... skoro každá ;)
-
-
-
-
Trochu mi tím entuziasmem a odhodláním připomíná Dereka Smarta a jeho Battlecruiser 3000AD :)
-
-
Derek je megaloman s jasnou vizí kterou prostě v daném stavu není nikdo schopen naplnit .
Minerwars mi přišly jako splácanina několika potenciálně nadějných prvků .... ale dohromady to byl děs a ne jasná vize ...
-
-
ja chci ve vesmíru strilet a válčit a velet velkym lodim a nee težit proboha! *6*
-
-
Tak hraj jinou hru! *7*
-
Homeworld 2 s Complex modem :)
-
-
Miner Wars jsem si koupil, už někdy na začátku vývoje a pořád jsem to ještě nenainstaloval .... Stojí to vlastně za zahrání?
-
-
Podel mě ano, když už sis to koupil, tak tím nic nezkazíš. Prachy jsi za to už dal. Já osobně si hru užil.
-
ne
-
-
Po demu co mne o svých kvalitách tedy nepřesvědčilo jsem čekal , co se z toho bohatě zasponzorovaného projektu ještě vyklube . Hmm a tak ono nakonec nic . Další mrtvá hra ...
( Ultimátní vesmírný sandbox ? Proboha vždyť jediné čím tohle zaujalo byla podobnost s Descentem a to rozhodně nebyl vesmírný ani sandbox ale ultimátní (ve svých úspěšných dílech) koridorový shooter . ) -
kteří si budou s naší kulturou rozumět.....aby své negativní chování zlepšili... no tak pokud se vyhazuje podle chovani a ne podle toho co, ktery clovek umi... tak se pane podnikateli nedivte *7*
-
-
je sice dulezity, co clovek umi, ale pokud nedokaze pracovat v tymu (nemusi plati obecne), tak ti ten clovek moc nepomuze.
tim nijak nehodnotim, jak to bylo doopravdy, jestli to tady bylo pres caru atd., ale je dulezity si taky tohle uvedomit. -
-
tak jenom v pripade , ze po nem tymovou praci vyzadujes, ne?:) je spousta profesi ve kterych ti pomuze i clovek v tymu pracovat neschopnej :) (nastesti:))
-
-
jasne, ale to se tyka pri vyvoji her jen externistu, nikoli lidi, ktery sedej s tebou v kanclu, pripadne se s nima pravidelne stykas na hromadnych schuzkach, nebo lidi se kterymi kazdou chvili musis skypit.
a jak jsem rekl, jde taky o tym samotny. lidi si proste nemusi sednout. to je zivot :).
-
-
-
Mozna se budes divit, ale schopni lide jsou obvykle inteligentni lide a kupodivu inteligentni lide se chovaji slusne. Ten kdo se chova jako prase a id!ot vetsinou umi prd, jenom si o sobe mysli, ze je borec a ze je nenahraditelny.
-
-
ja si zas myslim, ze i hodne schopnej clovek se muze chovat jako prase a idi.t a znam dost takovych prikladu, muzes mi namitnout, ze jsou to vyjimky potvrzujici pravidlo... podle meho pravidlo - schopni lide se chovaji slusne - je z rise fantazie a idealniho utopickeho sveta...
-
-
nic neplati 100% ale poznal jsem radove tisicovky pracovniku a to ,,pravidlo,, plati. Taky otazka je koho ty povazujes za schopneho. Ostatne se staci podivat kolem co vsichni vidime kazdy den...nasi slavnou politickou scenu. Tam nejsou ani slusni ani odbornici (cest vyjimkam) a presto jsou natolik ,,schopni,, aby byli ostatnimi vybrani za elitu, ktera nas vede. Takze ano, z urciteho hlediska mas pravdu, ale takoveho zamestnance bych ja teda nebral.
-
-
-
-
Snaha o reklamu na novou hru ? 1+1 nejsou vzdy 2 i kdyz to tak vypada, ze ? *1*
-
jato hral a jako semi to nelibilo musim rict vubec tam jako je moc kaminku všude bilo a naražel sem furt jedu rovne a bum kaminek všude a nevim čim se vistupuje zteho litajiciho vehiklu a no proste nemuzu rict ze dobra hra
-
-
Můžeš to prosím přeložit do češtiny? Pokud nerozumíš tak: prelos my to ceztiny jako prosym bo tvoje tekst je jako hrozne zmatenej
-
matýsek se posral.
-
-
Líp bych to nedokázal vystihnout *15*
-
-
-
mne je ten čechoslováček nesympatický, preto by som si jeho hru nekúpil rovnako ako nič od Molyhnoja....
imho chyba bola už v základe.....poletovať raketkou vo vesmíre je už zastarané, to už nikoho nezaujme...skôr by som zapracoval práveže na poriadnom príbehu ala Votrelec ako na sandboxe, ktorí budú hrať maximálne tak deti.... -
-
A proto je Star Citizen nejúspěšnější crowdfundingový projekt (9,9M USD) ... protože poletovat raketou ve vesmíru už je zastaralé. *7*
-
-
Faggotberga ještě někdo bere vážně?
-
-