Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • del0
    Jako to že tě Hotline Miami nebavilo je jedna věc, ale srovnávat hru s QTE galejema je trošku mimo.
  • del0
    Oproti jistým AAA hrám nehrám je to slabota. Mohl bych udělat seznam, ale to by jisté skupině hráčů asi praskla žilka.
  • victor
    Multiplayer nebo alespoň kooperativní mód ... ať se nám to hezky vraždí ve dvou a více lidech ..
  • Mart9
    Konečně někdo, kdo má v pořádku sluch. Díky!
  • Hmm, mě Hotline: Miami taky dvakrát nevzalo. Krom toho mě neskutečně sral ten tolik vychvalovanej soundtrack. Asi jediná hra, u který mi vadil natolik, že jsem to se zaplou hudbou prostě nemoh hrát. Ale existujou určitě přeceňovanější hry (třeba Skyrim, a ať naseru ještě víc lidí, tak i Dark Souls).
  • Mart9
    Ta hra byla po stránce hratelnosti, atmosféry, příběhu, grafiky nebo i trvanlivosti naprosto perfektní a má sedmičku. Jestli tohle není podceněná hra, tak nevím. Hotline Miami je shit, co mě přestal bavit po 10 minutách, hudba trapná, nějaké masky zvířat *1* a má desítku, jasně přeceněná hra.
  • Jack1947
    Přitom stačilo kdyby ubrali na intenzitě QTE... a potlačily efekty a zlepšily konec hry (jako fakt hlavní boss Samuraj" pff).
  • Inquisitor
    V čem? Řekl bych, že nebyla ani přeceňovaná ani podceňovaná. To že někoho (včetně mě) zklamala je věc druhá.
  • Mart9
    Víc neumíš, anonyme?
  • davidBray
    jedině s friendly fire!
  • kostejnesmrtelny
    Z jedný takový pochází tvůj avatar...
  • Jack1947
    Nebyla ale vím jak si jí měl rád takže jsem napsal opak... nezlob se. *4*
  • Neznám většího ňoumu než jseš ty.
  • Mart9
    Sakra podceňovaná.
  • nekromant33
    nevědomost je sladká
  • Jack1947
    To byla spíše podcenovanější hra nebo se pletu? *7*
  • davidBray
    tomb rider
  • Mart9
    Neznam přeceňovanější hru.
  • nekromant33
    Je multiplayer něco, v co lidi doufají, ale nečekají?
  • Jack1947
    Pravda no do té doby bych jí dohrát možná stihl. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit