Přejít na výpis diskuzí
Posun vydání Hotline Miami 2 vynahradí tvůrci něčím neočekávaným
10.10.2014 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Jako to že tě Hotline Miami nebavilo je jedna věc, ale srovnávat hru s QTE galejema je trošku mimo.
-
Oproti jistým AAA hrám nehrám je to slabota. Mohl bych udělat seznam, ale to by jisté skupině hráčů asi praskla žilka.
-
Multiplayer nebo alespoň kooperativní mód ... ať se nám to hezky vraždí ve dvou a více lidech ..
-
Konečně někdo, kdo má v pořádku sluch. Díky!
-
Hmm, mě Hotline: Miami taky dvakrát nevzalo. Krom toho mě neskutečně sral ten tolik vychvalovanej soundtrack. Asi jediná hra, u který mi vadil natolik, že jsem to se zaplou hudbou prostě nemoh hrát. Ale existujou určitě přeceňovanější hry (třeba Skyrim, a ať naseru ještě víc lidí, tak i Dark Souls).
-
Ta hra byla po stránce hratelnosti, atmosféry, příběhu, grafiky nebo i trvanlivosti naprosto perfektní a má sedmičku. Jestli tohle není podceněná hra, tak nevím. Hotline Miami je shit, co mě přestal bavit po 10 minutách, hudba trapná, nějaké masky zvířat *1* a má desítku, jasně přeceněná hra.
-
Přitom stačilo kdyby ubrali na intenzitě QTE... a potlačily efekty a zlepšily konec hry (jako fakt hlavní boss Samuraj" pff).
-
V čem? Řekl bych, že nebyla ani přeceňovaná ani podceňovaná. To že někoho (včetně mě) zklamala je věc druhá.
-
Víc neumíš, anonyme?
-
jedině s friendly fire!
-
Z jedný takový pochází tvůj avatar...
-
Nebyla ale vím jak si jí měl rád takže jsem napsal opak... nezlob se. *4*
-
Neznám většího ňoumu než jseš ty.
-
Sakra podceňovaná.
-
nevědomost je sladká
-
To byla spíše podcenovanější hra nebo se pletu? *7*
-
tomb rider
-
Neznam přeceňovanější hru.
-
Je multiplayer něco, v co lidi doufají, ale nečekají?
-
Pravda no do té doby bych jí dohrát možná stihl. *15*