Přejít na výpis diskuzí
Potkali se u soudu kvůli Modern Warfare: EA vs. Activision
24.12.2011 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
Já naopak zaujatý vůči firmě Activision, protože se mi zdá, že série CoD pod jejím vedením upadala. Když Infinity Ward udělali kvalitní díl, příští rok vyšla kopie od Treyarch nesoucí jméno dalšího dílu. Teď už dělají kopie z kopie...
-
To sa pleties synak...nie je to žiadny dodatok ani nič podobné..ked takéto niečo ma niekto v zmluve tak je to len kopa pismenok pokope...nič viac...žiadna súdna vymozitelnost...škoda papiera..toz aspoň u nás na slovensku...ti sa volá že demokracia..to tie ..... v USA nejako postradaju v posledných desaťročiach...
-
Nejsem právník a nečetl jsem jejich smlouvy, ale pokud se soud rozhodl, tak jak se rozhodl, tak k tomu měl určitě důvod a snad rozhodl dle správního hlediska správně. Jediná věc, co mi vadí, jsou ty směšné sumy. Já mám Spojené státy rád, ale to neustálé žálování se pro každou blbost a žádání pomalu miliardy dolarů jako odškodné, to je opravdu komické. Někdy mi to přijde, že se americké celebrity nechají schválně natáčet nahé klíčovou dírkou, aby si mohly trochu finančně přilepšit, ale to odbočuju od tématu her.
-
O čem tu píšeš je častý smluvní dodatek, ve kterém takové ustanovení být může. Není to v žádném rozporu se zákoníkem práce. Některá vrcholní manažeři tohle mívají ve smlouvách docela běžně.
-
jsem v bezne firme a ve smlouve mam rocni lhutu zakazu prace u konkurence, kolega mi vsak tvrdil ze na zaklade zakoniku prace je to nesmysl a tento radek ve smlouve nema zadnou pravni platnost, ze je to jen strasak... jiny kraj, jiny mrav, ve statech to funguje(?), pokud ano tak EA ma problem
-
Nesprávne. V zmluve očividne figuroval odstavec o zákaze zamestnať sa u konkurencie po určitú lehotu, i.e. 1 rok. Nie som fanúšik ani jednej strany. Je to amerika, tam jeden súdi druhého pre všetko.
-
dostali padaka a od ty doby to pak zase byla jejich vec
-
jo a vysouzený prachy pak věnovat indie vývojářům... ať se taky maj :)
-
EA and AV to hell
-
jakmile clovek podepise smlouvu, tak uz to neni jen jeho vec... *14*
-
nechapu jak ten soudce mohl vyhovet Activisionu. je to jejich vec kde chteji pracovat
-
Idi*t žaluje idi*ta, kvůli idi*tině..
-
Jen at se mezi sebou perou,aspon jim zustane mene financi na przneni dalsich znacek.
-
Nemas zac :-))
-
dekuji
-
Ghost z Call of Duty
-
Prosimvas, jak se jmenuje ten maskovany vojak, co je tady na obrazku ? Dekuji
-
by zbylo i na Velikonoce :D
-
no vidíš to, já to mám jasné, já zas fandím právu
-
Respawn... k povaze všech moderních stříleček ten název fakt sedí.