Přejít na výpis diskuzí
Potvrzení další Brothers in Arms hry, tentokrát už klasické
29.8.2011 | levis
61 příspěvků
-
Možná má na mysli právě tohle http://www.youtube.com/watch?v=E98G3-1dv6Y&feature=related .
-
Já se na Furios strašně těšim... BiA mám rád,, velení parťákům pod palbou. 4díl - Ok máte to mít, ale oplakávat svoje mrtvý kamarády se taky nedá pořád,, na to, že to sou paragáni, tak s tim seskakovánim to tak valný nebylo(líbilo by se mi jako v MoH airborn- vybrat si místo schozu).. Takže 4.díl už mě moc nezajimá, jednoznačně Furious,, konečně hra kde můžete němce mlátit tomahawkem.xD(vim, že si to svoje fanoušky najde,, ale asi né v řadách fanoušků BiA serie)
-
souhlasím s tebou jenom se bojím aby tuhle sérii neždímali jak callofduty - každý rok jeden díl!
kdyby se střídaly jeden rok Parchanti a druhý rok Baker tak to by ještě šlo - snad to nedopadne jak CoDko - blbá střílečka bez špetky nápady... už se nemůžu dočkat jak bude příběh pokračovat! Doufám že konečně dojde na Ardeny! -
*3* taky, taky
-
vítku nějak nechápu, díl byl příběhově velmi kvalitní, bojová část také slušná, TyTrubka.com s alpha verzí mlčí- bylo by možné to specifikovat?
-
tak tato zprava mě celkem potěšila :) když udělaj i pořadej díl Bia tak at si udělaj i ty svoje hanebny pancharty :) to bude takový Nobrain shootig :)
-
Na co milníky byl to povedený díl který předchozím ostudu nedělal.
-
Tak jako jinde i u her platí že negativní reklama je taky reklama. Tím nasráním a poté uklidněním určitě nějaké hráče přitáhnou. Co si budeme povídat třetí díl na tom v prodejích nijak extra nebyl.
-
BiA: Inglorious Basterds copycat 4 bude urcite bzunda a povedena taskarice. Toho ze si najde dost fanousku se po vrelem prijeti hned po oznameni hry nebojim. Viz hodnoceni videi na ty-trubce...
-
Hned mám lepší den :)
-
Takže, nejdříve nás obchodně na*rali oznámením titulu, který si na BiA hraje a za pár měsíců se objeví zprávy o tom, že se vyvíjí pravý a regulérní díl a celé je to součástí jedné strategie jednoho studia a vydavatele? A nebo ještě lépe, že si údajným "paralelním" vývojem chtěli zajistit zadní vrátka v případě, že se na Furious snese kopa hnoje, mám tomu tak rozumět? Tedy buď jsem opravdu naivní a taky uznávám, že se v těchle marketingových chujovinách asi tolik nevyznám, ale přesto se mi tomu nechce věřit. Stížnosti na následující "BiA" díl, který si vycucali na E3 nadělal mezi komunitou celkem slušnou paseku a plno lidí to Gearboxu dalo vyžrat. Pán Pitchford je navíc člověk, který se tak nějak i stará o to, co na jeho tituly říkají samotní hráči a není tak vůči nim tak slepý jako kupříkladu Actvision, a proto mi dovol, bych se domníval, že oznámení regulérního dílu mají na svědomí hráči, nikoliv jejich iniciativa.
-
snad to nesprasej jako hells highway..... to byla ostuda.. stačí si najít jak vypadala hra v alfa verzi a pochopíte. to mohl bejt milník v historii her z druhy světovy *9*
-
A proč? Své hráče si to určitě najde.
-
Nejsi trochu naivní? Nějaké diskuze na netu nikdy nemůžou takhle zásadně zasáhnout do plánů herních společností. Tohle prostě plánovali už od začátku a tím že nejdřív ukázali tu horší se jim to i celkem daří.
-
Furious by měli zrušit úplně. Taková hovadina.
-
Něco se v nich nulo, co? Randy pravděpodobně už nemohl nadále snášet ty oprávněný a nepěkný připomínky ze strany fanoušků BiA, kterými se to ke straně Furious hemží od fór po videa na youtube a rozhodnul se jednat. Vítám - jen směle doufám v BiA hru, která bude skutečně kvalitní a nejen narychlo vytvořená sranda, jenž bude sloužit jen k tomu, aby se všem fandům na chvíli zavřela huba.
-
rdaši bych H&D 3
-
jóóó BiA 4 konečně to je oznámený
-
To bylo zas keců...
-
určitě že to nemění nic na nesmyslnosti F4