Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych to nevidel tak tragicky, kdyz to budou licencovat schpnym vyvorarum, muze to byt lepsi nez do ted. Nejsem moc velky fanda SW, ale nej hra samozrejme KOTOR, Dark Forces 2 a pak Rogue Squadron, na to si asi malokdo vzpomene, byla to takova roztomila akcni litaci blbost z roku 99, to me desne bavilo *12* http://www.youtube.com/watch?v=_cbR_ZTCzFY
    • Cypri
      Rogue Squadron byla pecka. Strašně mě mrzelo že nevydali ostatní díly na PC
  • Maniac Mansion, Loom, Indiana Jones 3+4, Zak McKraken, Day of Tentacle. Toť jedině hry, které jsem hrál a dohrál z produkce LucasArts. Vše výborné hry, ale vzhledem k tomu, co produkovala firma v posledních letech mi její konec už nevnáší žádnej smutek. Přijde mi, že volný pád koreluje s pádem jejich bývalého úhlavního konkurenta Sierry.
    • jindra.veliky
      me je to taky fuk

bojim se jen toho, ze Disney bude chtit za licenci na znacku takovy prachy, ze se to nebude pripadnym zajemcum ani vyplacet
      • Coz znamena, ze si ji koupili, aby ji nastrelili tak, ze uz ji nikdo nepouzije. Muhahahahaa! Takhle se delaji penize. ... ehm... Nepletes si to ze zlou kralovnou?
      • Úsměvná úvaha. :)
  • no, uz nam moc tech starych dobrych firem z 90 let nezbylo :/
  • A temna sila ma dalsie vitazstvo v suchu. Ale tak to vo svete chodi. *1*
  • Treba dufat, ze sa casom najdu firmy, ktore budu ochotne a schopne SW hry produkovat na urovni. Verime vo, verime....
  • Jej, co já jsem se nahrál Dark Forces II a hlavně datadisku Mysteries of the Sith... to byly časy.
  • Hanzales
    Full Throttle! *16* *15*
    A Dark Forces mně tehdy taky ukrutně dostalo, stejně tak jako první Jedi Knight (na 3Dfx)
  • Já si třeba myslim,že první Force Unleashed byl taky dobrá hra,hlavně co se týče blbnutí se silou a scénaře,průšvih byl akorát PC port
  • vonTossis
    Grim Fandango ... minimálně pro mě nesmrtelná legenda

i kvuli teto hry naprosto chapu, jak jednoduche bylo pro Schafera presvedcit lidi na Kickstarteru :) .. me presvedcil taky
  • Black_Hand
    mensi fakticka chybka: Republic Commando (2007). ma byt 2005.
    • sleepless
      diks
      • Black_Hand
        neni zac. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit