Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    A proc to sem pises debile? I kdybych ti to nakrasne veril tak koho to zajima.
  • Jazz
    Dík pýčo :)
  • SPOILER Stejnak nejlepsi je konec muzes se stat reaperem skoda ze tali zemre i kdyz udelas cokoliv SPOILER
  • Enkindle this!!! *1*
    http://artghoul71.deviantart.com/art/BLASTO-Enkindle-THIS-153249804
  • Zajímavé, že kdykoli se do diskuze přidá uživatel Jazz, ta záhy získá úroveň té nejsmradlavější žumpy... Bohužel conzor ho tu má asi rád, protože ačkoli mě mnohdy nedovolí napsat naprosto běžně užívané (nesprosté) slovo, jemu se tu povoluje každá prasárna...
  • taktiez import sejvov do prequelu by nesiel, ale nic co by mi vadilo.
  • Cahir
    Já.
  • Mayuri12
    hohoho, huhuhu, vidím že jsi velmi veselý člověk
  • Jazz
    Dobr.... Hehehé, hihihí, hahahá!
  • taková stará trilogie, kde to přecijenom není o jediích, ale právě o válce aliance s galaktickou říší, byla veleúspěšná. To až nová trilogie a zpopkornovatění způsobilo tu euforii ohledně světelných mečů...
  • Mayuri12
    Tobě by měli v cvokárně omezit přístup na net. A hraní dobrých her se omezovat nemusí Jazz defekte
  • Turiani jsou dobry jídlo já je jako krogan přímo žeru
  • No já už jsem to párkrát viděl psáno, že Mass Effect 3 bude poslední díl série a vyvrcholení ME apod... Jasně, těžko to byly oficiální informace ze strany vydavatele (zase takový fanboy série nejsem, abych čekoval každé uprdnutí o ME), ale to je právě dost možná škoda, protože už třetí díl nabídl během vývoje takové obskurdity jako je volba vzhledu hlavní hrdinky na fejsku nebo slavná moderátorka (o které jsem mimochodem nikdy neslyšel) připravená na soulož (po pár balících frázích) jakožto jeden ze zbrusunových charakterů...

A právě proto jsem se ptal, jestli ještě někdo jiný kromě pana Smutného věří, že Mass Effect 3 bude něčeho konec... Já o tom pochybuji.
  • Ale to nieje uplne pravda, battle front alebo republic commando boli kvalitne hry ktore som svojho casu hraval ksmrti rad *4* aj ked pravda, nie preto ze by boli z prostredia SW... Takze mozno mas pravdu *1*
  • Jazz
    I ty jeden ftipálku *15* Měl bys ten Máš Defekt omezit, leze ti to na mozeček.
  • Lidi uvědomujete si, že to na 90% bude multiplayer FPS nebo MMO? Navíc hrozí, že nás díky tomu ochudí o plnohodnotný konec...
  • Samozřejmně, jeden z mnoha důvodů proč to nehraji *1*
  • Jo!!! Ať žije Blasto!! *1* *1*
  • To se ti asi stává častěji co? *2* (viz tvé úžasné tvrzení že jsi nechal zabít Liaru).
  • myauri no a ted budou psat o tom jaka je ... ze ho ozivili xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit