Přejít na výpis diskuzí
Pozice z Mass Effect 3 nemažte, mohou se hodit
3.2.2012 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Mohlo by to bejt treba v podzemnich tunelech, ale tam by se asi Assassinovi spatne skakalo :)
-
No právě... To PRO MĚ není konec série, pokud bude vycházet i Mass Effect 15 a bude tam pobíhat dědek Shepard, dovádějíc s moderátorkama a novinářkama. *5*
-
Nemuselo by to být ve městě... Respektive nemuselo by to být v historickém velkoměstě, když už.
-
Za malo. Uplne nejvic me pobavilo, ze ti vadi, ze v pokracovani jsou taky baraky. Co bys cekal, ve meste? *1*
-
Hairy_Ass: Ty si v*l. Proč si toho trola nakrmil? Prostě takové pošuky ignoruj, ted tady bude psát sra*ky a hlouposti.
-
Čemu na ukončení trilogie o Shepardovi nerozumíš? Že se tam může objevit i později snad s tím nehapruje, jen už nebude titulní postavou.
-
Díx *5*
-
Dobrej komik :)
-
To jsem tam přidal, aby to trochu lépe znělo... *3*
-
Ukončení trilogie o Shepardovi = Shepard se stejně zjeví ve všech sequelech, prequelech a já nevím jakých ještě -quelech, které budou v příštích letech následovat... Maximálně to dopadne jako AC - pseudojiné charaktery, lehce odlišné textury (furt to však jsou baráky, nic jiného, nulová variace), ale naprosto stejná hra o skákání po střechách (tady u ME o spáse všeho a všech + nějaký ten š*kec). *3*
Měli prostě vydat "Mass Effect: The Game" a tím skončit - tohle už je fraška a to ta hra ještě ani nevyšla... -
Nepovídej... *1*
-
Proc z Evropsky unie? :)
-
Staci preci jen zalohovat.
-
Ukončením trilogie o Shepardovi? Třeba?
-
@Cahir: I ty jeden lichotníku.
-
To Cahir: Kdo že to tady nedávno blekotal, že se na diskuzi nemá hovořit za všechny, ale pouze vyjadřovat svůj názor a to sám za sebe?
Mimochodem, já si myslím, že k tvému pejorativnímu označení máš blíže ty než Jazz... Nesouhlasíš? Správně - je to subjektivní názor, takže se přestaň vyjadřovat za všechny, chytrolíne. *3* -
Najde se tady kromě pana Smutného ještě nějaký jiný občan Evropské unie, který si bláhově myslí, že je Mass Effect 3 něčeho vyvrcholením či snad dokonce ukončením?
-
Turian, yes!
-
Jazz je čurák, to už víme všichni dlouho.
-
Ve Star Wars je taky hlavní ikona Skywalker (filmy). Ale je dost her ze světa SW, kde vůbec není a nebo se tam objeví jen na chvíli a funguje to parádně.