Přejít na výpis diskuzí
Pozice z Mass Effect 3 nemažte, mohou se hodit
3.2.2012 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Zajímavé by to jistě bylo (třeba ti Reapeři), ale BW hra, kde by nebyli žádní lidé? To by bylo od nich docela odvážné. *3* I když s menší pomocí teorie o paralelních vesmírech, by šlo z předků Reaperů udělat lidi. Něco jako závěr Odhaleného vesmíru. *15*
-
Skoro nezájem...ME pro mě končí s příběhem Sheparda...ME bez něj je jako CaC bez Kane, rozhodně bych nechtěl hrát za pološovinistický Asari
-
Ty jo. Teď jsem si všiml, že raguji na JT místo na Jan...Omlovám se:(Celou dobu jsem myslel, že se hádám z Janem...Moje chyba.
-
Myslim, že je úplně jedno za koho bysme hráli. Mnohem důležitější by bylo téma. Já si představuju, že by to mohla být třeba občanská válka v galaxii (hmmm star wars:)...
-
To Calwin: protože samotnýmu mu sotva uschla barva na občance tak se cejtí být velkej
-
Třeba nějaké prequely za Zaeeda Massaniho a Captaina Baileyho. Možno i ve formě DLC. *3*
-
Určitě by stál za to prequel za Protheany, ale na to bych asi nepotřeboval save z předchozích ME. A nebo za Asarijskou Justikárku, nebo za SPECTRu Nihluse. Zajímavé by bylo něco i z doby originu Reaperů.
-
Moc drasticky a nakladny "konecny reseni". Stejne nebude na duchody... (taky joke, pro nechapave stare lidi :)
-
njn je ale na to existuje jen jedina vec DO PLYNU xD toto bylo joke pro nechapave stare lidi xD
-
Calwin: Senilita u starejch lidi je hrozna vec, oni za to nemuzou!
-
Sí píš. *14*
-
Jazz: Ty jsi fakt sranda dědek, na minulé stránce píšeš o ME jako o "píč0vině", ale z označení Battlefieldu 3, jako B3, se můžeš pokakat. *7*
-
jazz nechapu proc furt nekdo narazi na jeho vek..nektere decka jsou chytrejsi nez ty to si uvedom nebo kdyz tak nemaj takove kecy
-
Ftipálek chlapeček.
Od kdy je to B3, chlapečku ? -
No, uložené pozice nebudu skladovat věčně, jen proto, kdyby náhodou... *7* Při nejhorším si je může člověk stáhnout z internetu.
-
Co by to tak asi mohlo být?....A neříkej mi chlapečku, to můžeš tak možná říkat fakanům ve třídě.
-
Zkusim odpovedet za chlapecka, dedo. Battlefield 3?
-
Chlapečku, co je to B3 ?
-
s CoD takovy starosti nejsou *15*
-
mno prave ze tak nie. ked uz robim daco tak musim komplet vsetky vedlajsie atd aby som mal vsetko hotove... :-D