Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Origin prozatím nemám. Možná kvůli ME 3 budu muset pořídit. Chvli sice byl kvůli B3, ale pak šel pryč, stejně jako hra.
  • Pokud jsou blahoslaveni Oriove v Origin chytri, tak by to melo fungovat jako synchronizace savu na datovem ulozisti a na lokalu. Ze kdyz clovek nema zrovna net, synchronizuje se to pozdeji. Ono to tak neni?
  • Ty jsi opravdu tak natvrdlý nebo jen honíš příspěvky? FC4 Hoď mi sem citaci, ve které si stěžuji.
  • Veskoslav
    Bože. Schyzofrenie v pokročilém stádiu? Nejprve si stěžuješ (prý jenom pár keců v počítači, co nemají vliv na děj) a pak ti je to jedno? Navíc tvrdit, že hrát ME 2 bez postavy z ME 1 je to samé jako hrát s postavou z ME 1 v ME 2, to opravdu může říct jenom ten, co to světem letem proletěl tuhle hru.
  • Aha, tak to ja nevim, ja jen "hloupej" konzolista, soudil jsem z toho, co se psalo nahore :) Takze blahoslaveni budiz ORI!
  • Veskoslav
    Spadne ti server a jak se pak dostaneš ke svým uloženým pozicím? Nebo co když nemáš net? U některých her mi to nevaí, např Sc II, ale třeba u posledního Anno mně to debilní přihlášení při každém spuštění naštvalo tolik, že hra šla z pc. Lepší je kombinace save na netu+save v pc, když jeden nejde, jde druhý.
  • On už tam ale cloud je *2*
  • Veskoslav
    Pokud pojede jenom hlavní příběh, tak 1 i dvojku za cca 20-25 hodin stihneš.
  • Já ale neříkal, že to tak není, jen jsem říkal, že je mi to jedno, jestli se to projevilo nebo ne, ale že oceňuji snahu tvůrců, to tímto způsobem propojit. Tak se chlapče prober a nauč se číst.
  • Nahodou, kdyz uz dneska ty hry vyzaduji nejake ty Origin (blahoslaveni budiz Ori! ze), tak uz rovnou tam muzou udelat nejaky automaticky cloud pro savy, at to taky k necemu je a ne jen pro zlost...
  • Veskoslav
    Reakce na Jan: Co to mektáš? Spoustá mých rozhodnutí v jedničce ovlivnila to, jak se vyvíjela dvojka. Od zachranění Rady, zachránění Rachni (rozhovor na Illiu a následné spatení hlídkových lodí této rasy až po zabití Wrexe a zničení "lék" na geofág. Tudíž buď jsi to nehrál a nebo se snažíš ze sebe dělat diskuzní pako....

Edit byl proveden kvůli záměně Jan a JT mou vlastní vinou.....
  • Veskoslav
    Zodpovědný člověk si zálahuje pravidelně. A když o data nechceš přijít, tak si to vypal třeba. Je to jenom tvoje lenost.
  • Tady mas vsechno co se promitlo z ME1 do ME2 ...http://www.masseffectsaves.com/desc.php
  • Lawliet
    ale díky že jsi mi to připoměl ta vzpomínka mě velmi pobavila *1*
  • Mayuri12
    Pravda jmenuje se Nuftu Cal já mu říkám prostě biotický bůh protože kdo si má všchny ty jména pamatovat?
  • Lawliet
    Napadá mě spíše Niftu Cal.. *2*

PS kdo neví : http://masseffect.kikaimegami.com/BioticGod01.jpg
  • Mayuri12
    A v týmu by měl biotického boha a Conrada Vernera *1* *1* *1*
  • Lawliet
    to by bylo husté no *1*
  • Jazz
    Na tuhle píčovinu se někdo těší ?
  • Mayuri12
    A co třeba: zabití nebo ušetření wrexe v ME 3 podle mě bude mít jeho přítomnost vliv na diplomacií mezi krogany a ostatními národy, nebo záchrana ashley/ kaydena (wtf fakt nevím jak se to píše tak sry). Záchrana nebo zabití rachni kteří mohou být v ME3 spojenci je pravda že v ME 2 se to tolik neprojevilo ale pevně věřím že všechna rozhodnutí se projeví v ME 3 a když ne pořád je uschování savů velká výhoda pro ty znás co si vytvořily vlastní postavu a chtějí s ní projít celou trilogii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit