Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Hra za turiana by bodla *5*
  • Tak jestli to vliv na události v dalším díle má nebo nemá, je mi vcelku jedno. Ale minimálně oceňuji snahu vývojářu o takovouhle soudržnost všech tří dílů. Škoda, že podobně nesmýšlejí i ostatní při tvorbě svých trilogií.
  • ales.smutny
    Nu, vždyť to píšu. Je to velká a významná značka, čekají na ni miliony hráčů a samozřejmě jsou chytře dávkovány nové informace od zdroje.

Proč si ostatní hry nezaslouží takovou pozornost? Mnohé ji mají...a když od jiných nic není...tak si ty informace nenapískám. Moc rád bych napsal něco nového třeba o Game of Thrones RPG a nebo Crusader Kings II, ale... kde nic nového či zajímavého není, tak ani nic nezpracuji. A letět do Švédska, abych vyzpovídal Paradox, na to jaksi nejsou lidské ani finanční prostředky :)

A jak říkám, když mě něco nezajímá, není nic jendodušího, než o tom nečíst, pořád je tu dost prostoru o jiných tématech a hrách...:)
  • Kdyby ten jejich super prudící systém k něčemu byl, umožňoval by uživatelům aspoň zálohování herních souborů, třeba sejvů z her. Zase tolik dat by to nebylo. Ale to ty chcípáky nenapadne. Kdo si má furt zálohovat něco co potřebuje jednou za X let.
  • lol
  • ale no tak to není uplně pravda těch věcí se tam přeneslo celkem dost navíc některé se projeví až v ME 3
  • a nezapomeňte to vydávat každý rok! :D
  • Pozde, uz jsem je smazal *15*
  • Masa-san
    Ja jen doufám, že najdu savy z předchozích dílů haha , po reinstalaci Widlí už sám nevím kde tyto malé souborky mám, snad jsem je taky hromadné zálohoval. Kdo na to má pořád myslet? *7*
  • To byla recnicka otazka :), jen se podivuji proc zrovna o tehle hre vyjde minimalne 1 clanek denne, uz jich ma na konte 52 do brezna jich pribude minimalne 40, co ostatni hry? Proc si nezaslouzi taky takovou pozornost?
  • nekdy i ejakulace
  • Inquisitor
    Taky pravda, ale na druhou stranu těch pár MB co ty savy mají.
  • Jestli se hodí jako pozice z ME1 tak se tedy moc nehodí.Krom pár keců navíc v ME2 ,které navíc chodily do počítače, tak žádné pořádné reakce na akce a rozhodnutí z ME1 nebyly.Jestli jsem to hrál se pozicí z ME1 nebo ne bylo vcelku jedno.
  • *1* Jo tak to je rada nad zlato.Inu na blbou otázku blbá odpověď *15* (a že je tahle otázka extra stupidní) Splést si ty dva výrazy se hned tak někomu nepovede.
  • urcite v tom bude i kopulace
  • Inquisitor
    No já mám schovaný save z obou dílů, takže save z třetího už mě nezabije :)
  • Bejt zadobre s EA se dycky hodi ;)
  • Panu Smutnému? Bude to možná znít absurdně v případě Masitého Efektu, předpokládám však, že to píše zcela dobrovolně... *5*

Nu což, další flame diskuze právě začala...
  • FreelancerSVK
    Zaujímavá by mohla byť hra za Hanarského spectera *3*
  • ales.smutny
    Ano, je to prostě šokující, když se zvyšuje počet článků o hře, která je vrcholem velmi oblíbené trilogie, na níž čekají miliony hráčů, a která za chvíli vyjde. Prostě skandální, je za tím jistě konspirace, korupce a kdoví co ještě :)

Na druhou stranu, díky progresivnímu rozvoji orgánu jménem mozek jsme nadáni schopností volit, co budeme a nebudeme číst... takže doufám, že jste v evoluci také pokročil tak daleko a nebudou vás články o ME3 trýznit a nutit vás do jejich konzumace...:)

(a odpověď je "nic" :) )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit