Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn a zahrat si treba za vic postav za G.williamse a jacka harpera(illusive man i kdyz byl s nim komiks)
  • Mayuri12
    Tohle je reakce na Robotron3
    Shepard neumřel v jedničce umřel na začátku dvojky pokud jste nehráli Mass effect nevím proč sem chodíte a děláte rozumi. Smrt byla součástí příběhu který se trojkou uzavře pokud pak budou vznikat další příběhy z tohoto universa budou mít zřejmě jiného hrdinu a nebudou přímo spojeny s příběhem trilogie.
    PS Shepard umřel na začátku dvojky děj se posunul o dva roky do předu a shepard byl oživen(je to trochu složitější ale trollum stačí i krátké vysvětlení)
  • ja treba nechapu proc nedostane ban ( i kdyz kazde forum ma trolla a ten troll je zas ve skutecnosti decko ktere nema kamarady a nikdy nemel holku)
  • Hairy_Ass
    Jo, First Contact War by byl zajímavý prequel, nebo to jak se lidstvo v důsledku objevu na Marsu proměnilo - to by se dalo sfouknout najednou, myslím. *15*
  • To je o poptavce, o nicem jinem. Kdyz ma neco uspech, udela se pokracovani. Ty muzes udelat jedine, modlit se, ze se lidem ME preji. I kdyz teda mnohem jednodusi je proste si hry nevsimat a nechat ostatni at si hrajou, kdyz se jim to libi :)
  • DarkHawk
    Jo je. Jizva přes ksicht a skleněné oko. Nekompromisní renegátský žoldák a jeho hláška - Vztek je proklatě dobré anestetikum. *16* *1*
  • To já též sice nevím, ale pokud to tak bylo, měli ho nechat na věčném odpočinku a udělat zase nějakou jinou hru...

Disclaimer pro hatery: Donutili jste mě hrát Skyrim a byl to jeden z nejhorších herních zážitků mého života - ME už se tedy raději vyvaruju, věřím své intuici. *3*
  • Mayuri12
    Nerad bych kritizoval tvůj návrh ostatně i mě už to párkrát napadlo ale při válce prvního konataktu lidi neznali žádnou cizí rasu a pokud by se děj točil kolem války s turiany asi by ani na moc mimozemšťanů nenarazil (jistě potkal by hromadu turianů ale asi víte jak jsem to myslel).
  • Takovej prequel u ME vubec neni blbej napad!
  • Mayuri12
    Opět duchaplný komentář. Ale stejně já jednou napsal hemeroidy a na den mě blokly tenhle hňup tu mluví sprostě ale ne cenzor se fláká.
    PS: Jestli je Mass effect pi*ovina nevím co je potom L.A. Noire tak sprostý slovo zřejmě ještě nikdo nevymylel.
  • Hairy_Ass
    Holt mám dneska psavou.... *14*
  • Tak tohle uz bylo v jednicce ne? Ze Seprd jakoze umrel. Jestli se nepletu (nejsem takovej znalec ME :)
  • Hairy_Ass
    1) Nikde se nepíše, že ME3 bude konec série, jen se uzavře příběh o Shepardovi, jako hlavní postavy v ME. 2) Nikde se nepíše, že ho ještě v nějakém dalším (možném) díle ze světa ME uvidíme. Tak proč tady tak divoce spekuluješ, jen na základě infa, že se možná budou savy ještě hodit, což je logické, když může být hned několik úplně jiných konců - taky by se na to mohli vykašlat a určit jeden kanonický konec, jako v sérii KotOR, ale když si chtějí přidělávat práci....
  • Zatim me napada akorat mozny prequel kdy lide poprve leteli prez Mass Relay a narazili na Turiany a byla z toho valka.
    Hrat by se treba dalo za dedu od Ashley,ten se toho ucastnil (snad se nepletu v tom,kdo z rodiny to presne byl).
    Rozhodne bych ale uvital moznost,kdy by se dalo hrat za Turiana nebo Asarijku,to by hre dalo uplne jiny nadech a byla by to zmena,od vecneho zachranovani&obhajovani lidi *4*
  • Ano, přesně tak... Pointa je taková, že prostě a jednoduše Mass Effect nekončí, Shepard nekončí, "trilogie" nekončí... Nic nekončí. Je to jenom návnada na lidi, aby to kupovali po hordách a posléze se oznámí, že Shepard ve trojce sice umřel nebo něco, ale záhadným způsobem zase obživl a pojede se dál... Nebo se pojede dál s jeho bratrancem či s jeho oblíbenou kočkou. *2*
  • Mayuri12
    Ha za Zaeea bych si klidně zahral nevím co proti němu kdo má ale podle mě je to suprová postava. Takovej ten typickej spávně zlej haj*lík
  • PreidaQ
    Jenže až někdy ze Star Wars odstraní světelné meče, tak po nich už neštěkne ani pes *3*.
  • Zblaznili nevim, ale treba by to nekoupili, kdyby to bylo uplne neco jinyho, a melo to s predchozimi hrami jen malo spolecneho, nebo vubec nic. A to asi neni moc v zajmu vydavatele a vyvojaru ;)
  • Jsem nadšen, že jsi taktně ohodnotil úroveň mých příspěvků... Každá konstruktivní kritika se cení! *5*
  • No právě... Ta hra by prostě nebyla furt o tom samém a tedy by se z toho konzumenti zbláznili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit