Přejít na výpis diskuzí
Pozice z Mass Effect 3 nemažte, mohou se hodit
3.2.2012 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Zaujímavá by mohla byť hra za Hanarského spectera *3*
-
-
Enkindle this!!! *1*
http://artghoul71.deviantart.com/art/BLASTO-Enkindle-THIS-153249804 -
Jo!!! Ať žije Blasto!! *1* *1*
-
A v týmu by měl biotického boha a Conrada Vernera *1* *1* *1*
-
-
Napadá mě spíše Niftu Cal.. *2*
PS kdo neví : http://masseffect.kikaimegami.com/BioticGod01.jpg -
-
Pravda jmenuje se Nuftu Cal já mu říkám prostě biotický bůh protože kdo si má všchny ty jména pamatovat?
-
-
ale díky že jsi mi to připoměl ta vzpomínka mě velmi pobavila *1*
-
-
-
-
to by bylo husté no *1*
-
-
a nezapomeňte to vydávat každý rok! :D
-
Zajímavé, že kdykoli se do diskuze přidá uživatel Jazz, ta záhy získá úroveň té nejsmradlavější žumpy... Bohužel conzor ho tu má asi rád, protože ačkoli mě mnohdy nedovolí napsat naprosto běžně užívané (nesprosté) slovo, jemu se tu povoluje každá prasárna...
-
-
Dík pýčo :)
-
-
Zatim me napada akorat mozny prequel kdy lide poprve leteli prez Mass Relay a narazili na Turiany a byla z toho valka.
Hrat by se treba dalo za dedu od Ashley,ten se toho ucastnil (snad se nepletu v tom,kdo z rodiny to presne byl).
Rozhodne bych ale uvital moznost,kdy by se dalo hrat za Turiana nebo Asarijku,to by hre dalo uplne jiny nadech a byla by to zmena,od vecneho zachranovani&obhajovani lidi *4* -
-
Jo, First Contact War by byl zajímavý prequel, nebo to jak se lidstvo v důsledku objevu na Marsu proměnilo - to by se dalo sfouknout najednou, myslím. *15*
-
-
njn a zahrat si treba za vic postav za G.williamse a jacka harpera(illusive man i kdyz byl s nim komiks)
-
-
Nerad bych kritizoval tvůj návrh ostatně i mě už to párkrát napadlo ale při válce prvního konataktu lidi neznali žádnou cizí rasu a pokud by se děj točil kolem války s turiany asi by ani na moc mimozemšťanů nenarazil (jistě potkal by hromadu turianů ale asi víte jak jsem to myslel).
-
-
taktiez import sejvov do prequelu by nesiel, ale nic co by mi vadilo.
-
-
Takovej prequel u ME vubec neni blbej napad!
-
-
ME 9. uz to vidim. uz teraz sa mi nechce znova hrat jednotku a dvojku aby som mal savy na trojku....
-
-
Pokud pojede jenom hlavní příběh, tak 1 i dvojku za cca 20-25 hodin stihneš.
-
-
mno prave ze tak nie. ked uz robim daco tak musim komplet vsetky vedlajsie atd aby som mal vsetko hotove... :-D
-
-
-
Hairy_Ass: Ty si v*l. Proč si toho trola nakrmil? Prostě takové pošuky ignoruj, ted tady bude psát sra*ky a hlouposti.
-
-
ja treba nechapu proc nedostane ban ( i kdyz kazde forum ma trolla a ten troll je zas ve skutecnosti decko ktere nema kamarady a nikdy nemel holku)
-
Holt mám dneska psavou.... *14*
-
Jsem nadšen, že jsi taktně ohodnotil úroveň mých příspěvků... Každá konstruktivní kritika se cení! *5*
-
-
Hra za turiana by bodla *5*
-
-
Turian, yes!
-
-
Turiani jsou dobry jídlo já je jako krogan přímo žeru
-
-
-
Určitě by stál za to prequel za Protheany, ale na to bych asi nepotřeboval save z předchozích ME. A nebo za Asarijskou Justikárku, nebo za SPECTRu Nihluse. Zajímavé by bylo něco i z doby originu Reaperů.
-
-
Zajímavé by to jistě bylo (třeba ti Reapeři), ale BW hra, kde by nebyli žádní lidé? To by bylo od nich docela odvážné. *3* I když s menší pomocí teorie o paralelních vesmírech, by šlo z předků Reaperů udělat lidi. Něco jako závěr Odhaleného vesmíru. *15*
-
-
Lidi uvědomujete si, že to na 90% bude multiplayer FPS nebo MMO? Navíc hrozí, že nás díky tomu ochudí o plnohodnotný konec...
-
-
-
myslím, že odpověď na poslední otázku je jasná: jedině za biotického boha z ME2, jelikož tenhle Volus je nej HC postava z ME vesmíru
-
No já mám schovaný save z obou dílů, takže save z třetího už mě nezabije :)