Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Ja jen doufám, že najdu savy z předchozích dílů haha , po reinstalaci Widlí už sám nevím kde tyto malé souborky mám, snad jsem je taky hromadné zálohoval. Kdo na to má pořád myslet? *7*
  • SPOILER Stejnak nejlepsi je konec muzes se stat reaperem skoda ze tali zemre i kdyz udelas cokoliv SPOILER
    • Pilgrim66
      A proc to sem pises debile? I kdybych ti to nakrasne veril tak koho to zajima.
  • jindra.veliky
    s CoD takovy starosti nejsou *15*
    • Samozřejmně, jeden z mnoha důvodů proč to nehraji *1*
  • Hairy_Ass
    No, uložené pozice nebudu skladovat věčně, jen proto, kdyby náhodou... *7* Při nejhorším si je může člověk stáhnout z internetu.
    • Staci preci jen zalohovat.
      • Hairy_Ass
        Nepovídej... *1*
  • DarkHawk
    Třeba nějaké prequely za Zaeeda Massaniho a Captaina Baileyho. Možno i ve formě DLC. *3*
    • Mayuri12
      Ha za Zaeea bych si klidně zahral nevím co proti němu kdo má ale podle mě je to suprová postava. Takovej ten typickej spávně zlej haj*lík
      • DarkHawk
        Jo je. Jizva přes ksicht a skleněné oko. Nekompromisní renegátský žoldák a jeho hláška - Vztek je proklatě dobré anestetikum. *16* *1*
  • Myslim, že je úplně jedno za koho bysme hráli. Mnohem důležitější by bylo téma. Já si představuju, že by to mohla být třeba občanská válka v galaxii (hmmm star wars:)...
    • Skoro nezájem...ME pro mě končí s příběhem Sheparda...ME bez něj je jako CaC bez Kane, rozhodně bych nechtěl hrát za pološovinistický Asari
      • DarkHawk
        Ve Star Wars je taky hlavní ikona Skywalker (filmy). Ale je dost her ze světa SW, kde vůbec není a nebo se tam objeví jen na chvíli a funguje to parádně.
        • PreidaQ
          Jenže až někdy ze Star Wars odstraní světelné meče, tak po nich už neštěkne ani pes *3*.
          • taková stará trilogie, kde to přecijenom není o jediích, ale právě o válce aliance s galaktickou říší, byla veleúspěšná. To až nová trilogie a zpopkornovatění způsobilo tu euforii ohledně světelných mečů...
          • Ale to nieje uplne pravda, battle front alebo republic commando boli kvalitne hry ktore som svojho casu hraval ksmrti rad *4* aj ked pravda, nie preto ze by boli z prostredia SW... Takze mozno mas pravdu *1*
  • A uz je to tad uz jsem myslel ze se dnes clanku o ME3 nedoskame *1* *1* Kolik vam za to EA plati?
    • Bejt zadobre s EA se dycky hodi ;)
    • Panu Smutnému? Bude to možná znít absurdně v případě Masitého Efektu, předpokládám však, že to píše zcela dobrovolně... *5*

Nu což, další flame diskuze právě začala...
    • ales.smutny
      Ano, je to prostě šokující, když se zvyšuje počet článků o hře, která je vrcholem velmi oblíbené trilogie, na níž čekají miliony hráčů, a která za chvíli vyjde. Prostě skandální, je za tím jistě konspirace, korupce a kdoví co ještě :)

Na druhou stranu, díky progresivnímu rozvoji orgánu jménem mozek jsme nadáni schopností volit, co budeme a nebudeme číst... takže doufám, že jste v evoluci také pokročil tak daleko a nebudou vás články o ME3 trýznit a nutit vás do jejich konzumace...:)

(a odpověď je "nic" :) )
      • Jazz
        Na tuhle píčovinu se někdo těší ?
        • Mayuri12
          Opět duchaplný komentář. Ale stejně já jednou napsal hemeroidy a na den mě blokly tenhle hňup tu mluví sprostě ale ne cenzor se fláká.
          PS: Jestli je Mass effect pi*ovina nevím co je potom L.A. Noire tak sprostý slovo zřejmě ještě nikdo nevymylel.
          • Jazz
            Dobr.... Hehehé, hihihí, hahahá!
            • Mayuri12
              hohoho, huhuhu, vidím že jsi velmi veselý člověk
          • Jazz
            I ty jeden ftipálku *15* Měl bys ten Máš Defekt omezit, leze ti to na mozeček.
            • Mayuri12
              Tobě by měli v cvokárně omezit přístup na net. A hraní dobrých her se omezovat nemusí Jazz defekte
      • To byla recnicka otazka :), jen se podivuji proc zrovna o tehle hre vyjde minimalne 1 clanek denne, uz jich ma na konte 52 do brezna jich pribude minimalne 40, co ostatni hry? Proc si nezaslouzi taky takovou pozornost?
        • ales.smutny
          Nu, vždyť to píšu. Je to velká a významná značka, čekají na ni miliony hráčů a samozřejmě jsou chytře dávkovány nové informace od zdroje.

Proč si ostatní hry nezaslouží takovou pozornost? Mnohé ji mají...a když od jiných nic není...tak si ty informace nenapískám. Moc rád bych napsal něco nového třeba o Game of Thrones RPG a nebo Crusader Kings II, ale... kde nic nového či zajímavého není, tak ani nic nezpracuji. A letět do Švédska, abych vyzpovídal Paradox, na to jaksi nejsou lidské ani finanční prostředky :)

A jak říkám, když mě něco nezajímá, není nic jendodušího, než o tom nečíst, pořád je tu dost prostoru o jiných tématech a hrách...:)
      • urcite v tom bude i kopulace
        • nekdy i ejakulace
  • Nevite jestly uz prodavaji MA a MA2 se vsema lcd v jednom baleni za normalni cenu?
    • To asi ne. LCD se ti do jednoho baleni nevejdou, a zvlast za normalni cenu. Lepsi, kdyz si koupis novy monitor zvlast ;)
      • *1* Jo tak to je rada nad zlato.Inu na blbou otázku blbá odpověď *15* (a že je tahle otázka extra stupidní) Splést si ty dva výrazy se hned tak někomu nepovede.
  • Najde se tady kromě pana Smutného ještě nějaký jiný občan Evropské unie, který si bláhově myslí, že je Mass Effect 3 něčeho vyvrcholením či snad dokonce ukončením?
    • Cahir
      Já.
    • Proc z Evropsky unie? :)
      • To jsem tam přidal, aby to trochu lépe znělo... *3*
    • Hairy_Ass
      Ukončením trilogie o Shepardovi? Třeba?
      • Ukončení trilogie o Shepardovi = Shepard se stejně zjeví ve všech sequelech, prequelech a já nevím jakých ještě -quelech, které budou v příštích letech následovat... Maximálně to dopadne jako AC - pseudojiné charaktery, lehce odlišné textury (furt to však jsou baráky, nic jiného, nulová variace), ale naprosto stejná hra o skákání po střechách (tady u ME o spáse všeho a všech + nějaký ten š*kec). *3*

Měli prostě vydat "Mass Effect: The Game" a tím skončit - tohle už je fraška a to ta hra ještě ani nevyšla...
        • Hairy_Ass
          Čemu na ukončení trilogie o Shepardovi nerozumíš? Že se tam může objevit i později snad s tím nehapruje, jen už nebude titulní postavou.
          • No právě... To PRO MĚ není konec série, pokud bude vycházet i Mass Effect 15 a bude tam pobíhat dědek Shepard, dovádějíc s moderátorkama a novinářkama. *5*
            • No já už jsem to párkrát viděl psáno, že Mass Effect 3 bude poslední díl série a vyvrcholení ME apod... Jasně, těžko to byly oficiální informace ze strany vydavatele (zase takový fanboy série nejsem, abych čekoval každé uprdnutí o ME), ale to je právě dost možná škoda, protože už třetí díl nabídl během vývoje takové obskurdity jako je volba vzhledu hlavní hrdinky na fejsku nebo slavná moderátorka (o které jsem mimochodem nikdy neslyšel) připravená na soulož (po pár balících frázích) jakožto jeden ze zbrusunových charakterů...

A právě proto jsem se ptal, jestli ještě někdo jiný kromě pana Smutného věří, že Mass Effect 3 bude něčeho konec... Já o tom pochybuji.
            • Hairy_Ass
              1) Nikde se nepíše, že ME3 bude konec série, jen se uzavře příběh o Shepardovi, jako hlavní postavy v ME. 2) Nikde se nepíše, že ho ještě v nějakém dalším (možném) díle ze světa ME uvidíme. Tak proč tady tak divoce spekuluješ, jen na základě infa, že se možná budou savy ještě hodit, což je logické, když může být hned několik úplně jiných konců - taky by se na to mohli vykašlat a určit jeden kanonický konec, jako v sérii KotOR, ale když si chtějí přidělávat práci....
        • Dobrej komik :)
          • Ano, přesně tak... Pointa je taková, že prostě a jednoduše Mass Effect nekončí, Shepard nekončí, "trilogie" nekončí... Nic nekončí. Je to jenom návnada na lidi, aby to kupovali po hordách a posléze se oznámí, že Shepard ve trojce sice umřel nebo něco, ale záhadným způsobem zase obživl a pojede se dál... Nebo se pojede dál s jeho bratrancem či s jeho oblíbenou kočkou. *2*
            • myauri no a ted budou psat o tom jaka je ... ze ho ozivili xD
            • Mayuri12
              Tohle je reakce na Robotron3
              Shepard neumřel v jedničce umřel na začátku dvojky pokud jste nehráli Mass effect nevím proč sem chodíte a děláte rozumi. Smrt byla součástí příběhu který se trojkou uzavře pokud pak budou vznikat další příběhy z tohoto universa budou mít zřejmě jiného hrdinu a nebudou přímo spojeny s příběhem trilogie.
              PS Shepard umřel na začátku dvojky děj se posunul o dva roky do předu a shepard byl oživen(je to trochu složitější ale trollum stačí i krátké vysvětlení)
            • To je o poptavce, o nicem jinem. Kdyz ma neco uspech, udela se pokracovani. Ty muzes udelat jedine, modlit se, ze se lidem ME preji. I kdyz teda mnohem jednodusi je proste si hry nevsimat a nechat ostatni at si hrajou, kdyz se jim to libi :)
            • To já též sice nevím, ale pokud to tak bylo, měli ho nechat na věčném odpočinku a udělat zase nějakou jinou hru...

Disclaimer pro hatery: Donutili jste mě hrát Skyrim a byl to jeden z nejhorších herních zážitků mého života - ME už se tedy raději vyvaruju, věřím své intuici. *3*
            • Tak tohle uz bylo v jednicce ne? Ze Seprd jakoze umrel. Jestli se nepletu (nejsem takovej znalec ME :)
          • Díx *5*
            • Zblaznili nevim, ale treba by to nekoupili, kdyby to bylo uplne neco jinyho, a melo to s predchozimi hrami jen malo spolecneho, nebo vubec nic. A to asi neni moc v zajmu vydavatele a vyvojaru ;)
            • No právě... Ta hra by prostě nebyla furt o tom samém a tedy by se z toho konzumenti zbláznili.
            • Mohlo by to bejt treba v podzemnich tunelech, ale tam by se asi Assassinovi spatne skakalo :)
            • Nemuselo by to být ve městě... Respektive nemuselo by to být v historickém velkoměstě, když už.
            • Za malo. Uplne nejvic me pobavilo, ze ti vadi, ze v pokracovani jsou taky baraky. Co bys cekal, ve meste? *1*
  • Jestli se hodí jako pozice z ME1 tak se tedy moc nehodí.Krom pár keců navíc v ME2 ,které navíc chodily do počítače, tak žádné pořádné reakce na akce a rozhodnutí z ME1 nebyly.Jestli jsem to hrál se pozicí z ME1 nebo ne bylo vcelku jedno.
    • Tady mas vsechno co se promitlo z ME1 do ME2 ...http://www.masseffectsaves.com/desc.php
      • Veskoslav
        Reakce na Jan: Co to mektáš? Spoustá mých rozhodnutí v jedničce ovlivnila to, jak se vyvíjela dvojka. Od zachranění Rady, zachránění Rachni (rozhovor na Illiu a následné spatení hlídkových lodí této rasy až po zabití Wrexe a zničení "lék" na geofág. Tudíž buď jsi to nehrál a nebo se snažíš ze sebe dělat diskuzní pako....

Edit byl proveden kvůli záměně Jan a JT mou vlastní vinou.....
        • Já ale neříkal, že to tak není, jen jsem říkal, že je mi to jedno, jestli se to projevilo nebo ne, ale že oceňuji snahu tvůrců, to tímto způsobem propojit. Tak se chlapče prober a nauč se číst.
          • Veskoslav
            Bože. Schyzofrenie v pokročilém stádiu? Nejprve si stěžuješ (prý jenom pár keců v počítači, co nemají vliv na děj) a pak ti je to jedno? Navíc tvrdit, že hrát ME 2 bez postavy z ME 1 je to samé jako hrát s postavou z ME 1 v ME 2, to opravdu může říct jenom ten, co to světem letem proletěl tuhle hru.
            • To se ti asi stává častěji co? *2* (viz tvé úžasné tvrzení že jsi nechal zabít Liaru).
            • Veskoslav
              Ty jo. Teď jsem si všiml, že raguji na JT místo na Jan...Omlovám se:(Celou dobu jsem myslel, že se hádám z Janem...Moje chyba.
            • Ty jsi opravdu tak natvrdlý nebo jen honíš příspěvky? FC4 Hoď mi sem citaci, ve které si stěžuji.
    • Mayuri12
      A co třeba: zabití nebo ušetření wrexe v ME 3 podle mě bude mít jeho přítomnost vliv na diplomacií mezi krogany a ostatními národy, nebo záchrana ashley/ kaydena (wtf fakt nevím jak se to píše tak sry). Záchrana nebo zabití rachni kteří mohou být v ME3 spojenci je pravda že v ME 2 se to tolik neprojevilo ale pevně věřím že všechna rozhodnutí se projeví v ME 3 a když ne pořád je uschování savů velká výhoda pro ty znás co si vytvořily vlastní postavu a chtějí s ní projít celou trilogii
    • Tak jestli to vliv na události v dalším díle má nebo nemá, je mi vcelku jedno. Ale minimálně oceňuji snahu vývojářu o takovouhle soudržnost všech tří dílů. Škoda, že podobně nesmýšlejí i ostatní při tvorbě svých trilogií.
    • ale no tak to není uplně pravda těch věcí se tam přeneslo celkem dost navíc některé se projeví až v ME 3
    • Inquisitor
      Taky pravda, ale na druhou stranu těch pár MB co ty savy mají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit