Přejít na výpis diskuzí
Pozice z Mass Effect 3 nemažte, mohou se hodit
3.2.2012 | Aleš Smutný
125 příspěvků
-
Pozde, uz jsem je smazal *15*
-
lol -
Kdyby ten jejich super prudící systém k něčemu byl, umožňoval by uživatelům aspoň zálohování herních souborů, třeba sejvů z her. Zase tolik dat by to nebylo. Ale to ty chcípáky nenapadne. Kdo si má furt zálohovat něco co potřebuje jednou za X let.
-
-
Calwin: Senilita u starejch lidi je hrozna vec, oni za to nemuzou!
-
-
njn je ale na to existuje jen jedina vec DO PLYNU xD toto bylo joke pro nechapave stare lidi xD
-
-
Moc drasticky a nakladny "konecny reseni". Stejne nebude na duchody... (taky joke, pro nechapave stare lidi :)
-
-
-
Zodpovědný člověk si zálahuje pravidelně. A když o data nechceš přijít, tak si to vypal třeba. Je to jenom tvoje lenost.
-
-
Nahodou, kdyz uz dneska ty hry vyzaduji nejake ty Origin (blahoslaveni budiz Ori! ze), tak uz rovnou tam muzou udelat nejaky automaticky cloud pro savy, at to taky k necemu je a ne jen pro zlost...
-
-
Spadne ti server a jak se pak dostaneš ke svým uloženým pozicím? Nebo co když nemáš net? U některých her mi to nevaí, např Sc II, ale třeba u posledního Anno mně to debilní přihlášení při každém spuštění naštvalo tolik, že hra šla z pc. Lepší je kombinace save na netu+save v pc, když jeden nejde, jde druhý.
-
-
To Calwin: protože samotnýmu mu sotva uschla barva na občance tak se cejtí být velkej
-
Jazz: Ty jsi fakt sranda dědek, na minulé stránce píšeš o ME jako o "píč0vině", ale z označení Battlefieldu 3, jako B3, se můžeš pokakat. *7*
-
-
@Cahir: I ty jeden lichotníku.
-
To Cahir: Kdo že to tady nedávno blekotal, že se na diskuzi nemá hovořit za všechny, ale pouze vyjadřovat svůj názor a to sám za sebe?
Mimochodem, já si myslím, že k tvému pejorativnímu označení máš blíže ty než Jazz... Nesouhlasíš? Správně - je to subjektivní názor, takže se přestaň vyjadřovat za všechny, chytrolíne. *3* -
Jazz je čurák, to už víme všichni dlouho.
-
Sí píš. *14*
-
-
Pokud jsou blahoslaveni Oriove v Origin chytri, tak by to melo fungovat jako synchronizace savu na datovem ulozisti a na lokalu. Ze kdyz clovek nema zrovna net, synchronizuje se to pozdeji. Ono to tak neni?
-
-
jazz nechapu proc furt nekdo narazi na jeho vek..nektere decka jsou chytrejsi nez ty to si uvedom nebo kdyz tak nemaj takove kecy
-
Ftipálek chlapeček.
Od kdy je to B3, chlapečku ? -
Co by to tak asi mohlo být?....A neříkej mi chlapečku, to můžeš tak možná říkat fakanům ve třídě.
-
Zkusim odpovedet za chlapecka, dedo. Battlefield 3?
-
Chlapečku, co je to B3 ?
-
Origin prozatím nemám. Možná kvůli ME 3 budu muset pořídit. Chvli sice byl kvůli B3, ale pak šel pryč, stejně jako hra.
-
-
-
On už tam ale cloud je *2*
-
-
Aha, tak to ja nevim, ja jen "hloupej" konzolista, soudil jsem z toho, co se psalo nahore :) Takze blahoslaveni budiz ORI!
-
-
-
-