Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Héj a co dungeon? To byla vždycky moje nejoblíbenější frakce. Jinak nejlepší ze série je pro mě osobně trojka a za ní v těsným závěsu dvojka.
    • Nebo fortress a stronghold....mmm srdcovka :-)
      • moje srdcovka je Dungeon,jeslti tam nebudu mít mínotaury a černý draky tak mi to hodně naštve
  • xixixao
    Dost silně pochybuju, že se nějaká další hra 3ce přiblíží. Musela by to bejt hezky vykreslená 2D hra, se stejnym množstvim contentu (proč míň ras, když v tom herním starověku jich mohlo bejt tolik?) a stejně chytlavou hratelností. Popravdě by mi stačilo kdyby to někdo vydal s vyšším rozlišením a odstraněnejma několika nepříjemnostma UI...
  • A co rikate na jednicku, o te se tady nikdo nebavi? :D
  • Spades
    Kdyby radsi udelali MM 10, nebo Dark Messiah 2
    • MM 10 klidne, ale jedine poradne udelany. MM7 jsem parkrat dohral ale 8 a 9 me uz nejka nesedli takze jsem je nedohral ani jednou.
    • Koncept M&M her by se podle mě moc neujal, ne u nových hráčů. Moc složité, málo efektů (těch se moc udělat nedá, když hráč ovládá 4 tvory, tak jak to bylo), atd. A jak dopadl DM prodejně, to by mě docela zajímalo :)
  • Dvojka a trojka byla super, ale pětka taky. Je trochu jiná, má své + a -. Hraju jí doteď a je to jedna z nejlepších her co znám. To že vypustili suroviny mě trochu mrzí, ale pokud zase přidají jiné věci tak ať. Těšim se moc. Uvidíme podle dema. Osobně nejsem zastánce přílišného zkoumání her co vyjdou, člověk se pak připraví o moment překvapení a o pocit "novosti" hry když už o všem četl a viděl videa. Až přijde demo, zahraju si ho a podle toho se uvidí :)
    • ona ani ta 4ka nebyla vyloženě špatná - její hlavní problém bylo že se od ostatních dílů série až moc odlišila ale špatná ipravdu nebyla
      • Janun
        U 4-ky byla největší vada absence generátoru náhodných map!
      • Spades
        4ka se mi docela libila, ale je pravda, ze to bylo az moc jine, takze jsem ji moc nehral, a radsi jsem zustal u trojky
  • promiň pane redaktore, ale armies of exigo a warhammer mark of chaos je spíš známka špatného studia
    • AoX byly výborný , warhammera sem nehrál
  • waw, recenze od mikolase tucka na tiscali? dobry :)
  • Jsem hnidopich , nemělo by to být Heroes Might and Magic VI?
    • Ne, došlo k přejmenování série, takže teď to bude vždy Might and Magic + podtitul (takto vydáno Might and Magic: Clash of Heroes, M&M: Heroes Kingdoms)
  • héééj a co RPG Might and Magic VI - The Mandate of Heaven z 1998??? Dělají s tím číslováním pěknej bordel... Kéž by tak chtěl někdo na tu nejlepší hru všech dob pořádně navázat... už uplynulo cca 13 let a nový HW už určitě poskytuje velké možnosti. Kdo zná MM6 tak ví že takovou volnost pohybu snad nikde jinde v RPG dodnes nemáte, o úkolech a kouzlech ani nemluvě. Létání a chůze po vodě... úžasný kouzla, Armagedon??? excelentní vyvraždění vesnic :))) 7-9 byli dle mě horší :(
    Ohledně Heroes of Might and Magic (HOMM) byla asi 3 nej *3*
    Kdo čistě náhodou ještě nežil, tak třeba neví že Might and Magic byla I-IX (1987-2002)
    a HOMM I-V se datuje 1995-2006... přesný datumy a názvy hledejte na wiki
    • Mopped
      Tak to je super RPG, strávil jsem u něj měsíce.
    • presne, vzdycky kdyz vidim might and magic se tesim, ze jde o ten skvelej dungeon rpg (sestka nejlepsi potvrzuju) , ale na to asi kaslou, misto toho je to tahle nepovedena strategicka serie... *9*
      • Spades
        HOMAM se mi osobne libil vzdycky vic jak starickej MaM, ale to bude spis tim, ze mm6 mi nejede a 8 a 9 jsou hovadiny.

Prej fanousci delaji MM 10, tak doufam ze se jim to podari :)
  • Reakce od Mikoláše ? Hm.
    Já jsem docela fanda Heroes a jsou stránky, kde mají informace "přímo " od zdroje.
    Nagy alebo Sanc byly tématem spekulací dobré dva měsíce.

Frakcí má být 5 s tím, že Datadisk přinese rozšíření.
    Nejsem zastánce tohoto kroku, ale budiž. Nevim jak omluvěj absenci Wizzardu třeba, jelikož ti "vytvořili" orky, ale hlavně od nich se odvíjela necromancie...
    Městečka : Průlet se klikem zastavil... chci stavět nebo nakupovat jednotky ? Wow mám na to čudlík.. dva čudlíky, kde mám vše co potřebuju.. Takže z mého pohledu absolutně špatný argument. Kolikrát jsem jen čučel na tu nádheru - academy, nature, castle ? Bože to byla paráda.
    -Jo jo suroviny, to mě také mrzí.
    Každopádně o hratelnosti Heroes 6 nepochybuju.
    • s těma průletama souhlasím, byly fantastický a krásný, krásný města, krásná musika, prostě nádhera jen se na to dívat.... a opravdu nechápu někoho kdo by se snažil vyhledávat budovy a kupovat třeba vojáky tím způsobem, že by je hledal konkrétně v tom 3D- modelu... od toho tam ty rychlý tlačítka právě byly....
      ty suroviny mi taky přijdou divný... prostě mám Heroesy už tak nějak spojený s tímhle množstvím surovin, s tím že každá rasa má nějakou svoji základní atd....
      rasy mě taky mrzí, že ubrali, mě nejvíc mrzí elfové... je to moje nejoblíbenější rasa, nejkrásnější, vznešenej urozenej národ, max. spojenej s přírodou... prostě elfové... škoda no.. třeba se objeví v datadisku, ale pochybuju...
    • Pokud to bude "datadisk" jako v pětkách, tzn stand-alone, tak paráda. A doufám, že Tower / Academy bude mít někde podobnou vlastnost, jako ten ultimátní perk, který je v pětce. ^^
    • Ano přesně podle mého názoru :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit