Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Z nostalgie jsem nainstaloval HOMAM 2 a hned jsem to smazal, protoze to ma na dnesni dobu opravdu hnusnou grafiku :D
    Radsi nekde vyhrabu HOMAM 3, ktery je dle meho nazoru uplne nekde jinde :D:D:D
    • Spades
      Jakozto kruty zastance HOMAM 3 apeluju na vsechny, co jsou se mnou at mi davaji + :D
      • Janun
        Taky považju trojku za nej díl, ale dvojka taky měla něco do sebe :-)
      • Spades
        hovada :D
        • MrSanta
          *1*
  • Z̘̠̜̋̈́̌͛̈́̊͜A̧̗̘͊L̰͔̋͂ͬ̽ͤ̓ͥ͟G̠̑ͨͅO̞̝͙ͮ̾̽ͨ̎ͩ͜
  • Piata rasa nebude žiadny Nature ani Tower, ale Sanctuary, čo sú vlastne Nagy:
    http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=33562&pagenumber=3
  • No tím názvem si to u mě už docela předposrali, to je jak kdyby říkali že might and magic nikdy nebylo a tak si ten název můžou jen tak změnit *10* 3 ka byla je a bude da best... 5 ka byla docela dobrá až na některé seky... a zbytek nekomentuju radši... já to beru podle ras... když jsou dobře zpracovaný a vypadá to dobře pak je to + a hra většinou za něco stojí když to bude přeházený -př ork si v hradu jedné rasy podávat ruku s člověkem a budou se tvářit jakože spolu bojovali vždy a za nima bude kouzelnej dráček - tak ta hra u mě končí (stejně jako 4ka) *11* *11* *11*
  • Hmmm..Necropolis vyzera zaujimavo. :)
  • chjo zase heroesy, co ja bych dal za dalsi dil Age of Wonders
  • No výborně! Takže i v Herosech se promítá onen šílený trend dnešní doby - zjednodušování. Úbytek strategických surovin je zlo. Přesně jak už tu někdo psal - odpadá tím celá složka "co si postavím, co potřebuju abych mohl mít další mage guild atd." No možná už je na čase, aby se začali dělat hry kde se bude třeba po celou dobu mačkat jen enter nebo levé tlačítko myši a člověk nebude muset nad ničím přemýšlet. A nebo udělat něco kde by člověk nemusel ani klikat. Aha... tyhle vlastnosti mají ale tolik "oblíbené" interaktivní filmy. Děsím se, kam směřují staré klasiky. Snad poslední povedená "inovace" byla v Empire: Total War. Když na druhou stranu vemu třeba Civilizaci 5 kam jí zjednodušení přivedlo - škoda zvracet.
    • ...."aby se začali dělat hry kde se bude třeba po celou dobu mačkat jen enter nebo levé tlačítko myši"... ale takove hry se uz davno delaji treba Diablo 3 *1*
  • Serii Heroes ani neni treba nikomu predstavova je to jedno masivni hledani artefaktu bitev skillu kouzel a mnoho dalsiho jeste dnes si pamatuju na svuj plakat s tematikou trojky - ta je skutecne ze vsech dilu nej nicmene dvojka me bavila hodne dlouho a u petky jsem se take dost pobavil myslim si ze to bude velky adept na hru roku ale bude to mit hodne tezke
  • A Dungeon nejsou? Pchee..
  • Mopped
    Tý vole, čestný host redakce Score.
    Doufám, že budoucí recenzi této hry bude psát někdo jiný. Nejlépe člen zdejší redakce. Nejsou sice tak významní, jako tato osoba, ale umí celkem dobře recenzovat.
    Docela mě polilo horko, když jsem spatřil jeho jméno tady.
    A nejlepší je stejně dvojka, jestli se nepletu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit