Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    No zatím se mi to zdá jako hra co se hraje sama s občasnou asistencí zákazníka (hráč už se říká v dnešní době těžko) Skript, skript, skript...
    Alespoň to na mě takhle působí.
    • Pokud to bude mit hlavu a patu a dopadne to jako jednodussi survival Deus Ex riznutej trochou Heavy Rain, tak u mej maj kupce. Dostavame se sice trochu k okraji definice "videohry", ale o tom to podle me neni. Ja si predevsim porizuju zabavu s rozumnym pomerem ceny za cas.
  • V poslední době asi z marketingových předpovědí "co bude v kurzu" vylezlo, ze to bude přežívání v drsné divočině a lovení zvěře lukem, ne? Assassin's Creed 3, Far Cry 3 a i TR. Náhoda?
    • Možná to má něco společnýho s Hunger Games mánií
    • to asi vzniklo od DayZ
  • Suuper jen ten konec jak se vynori z vody sucha to malinko pokazil.. *4*
  • Je videt, ze sli podobnou cestou Uncharted...a to mi vubec nevadi. Priznam se ze jsem nikdy nebyl fanousek TR serie, ale tohle se mi zatim libi hodne. Uncharted vyborne balancoval mezi volnosti a scripty. Pokud se jim podari stejna vec i v pripade TR tak ho beru vsema deseti.
  • Z traileru to pusobi fajn, ale na druhou stranu to vypada, ze se ta hra bude hrat skoro sama. Takze takovy mix mezi interaktivnim filmem a hrou. No sem na to zvedavy, jake to nakonec bude.
    • Ano. Z videa je poznat, že tohle bude asi úplně jiná Lara, než všechny předchozí. O mnoho více akčnější. Snad to však nebude jenom interaktivní video.
  • Tak po tomhle traileru hádám, že Lara nebude nosit po celou dobu nic jiného, než to modré tílko. Dokonce i v zimě na špičce stožáru. To já bych se tou zimou natřikrát posral, ale ona vypadá v poho.

EDIT PRO BLBEČKY (Konre, Blue.shark a mínuskáři): šlo mi spíš o to, že ona v tílku a v takové zimě v pohodě vyleze na nějakej kurevsky velkej stožár, zkrátka jí to nedělá problém. A navíc ať mi nikdo netvrdí, že si od někoho, koho zrovna zabila, nemůže ukrást bundu či něco teplejšího. Nebo nějaký teplý oblečení najít v jedné z chatrčí... Zajímavý, že samí herní pseudointelektuálové mají kecy ohledně AI, koridoru, skriptů a různejch sraček, ale přijde jim naprosto v poho Lara v tílku na stožáru při mínus teplotě. *7*
    • Ta scéna byla ale moc krátká na to, abychom to viděli v celém kontextu. Možná, že při hraní už o podobnou nelogičnost nepůjde, bude to logické a logicky vysvětlené. (např. že to bude pár minut po nějakém ztroskotání někde na nějaké hoře, protože přeci jen má být děj na ostrově) Taky mě to praštilo přes oko, ale počkejme si na finální sekvenci. :)
    • Lara jezdila na sněžném skůtru v Himalájích pouze v šortkách. A ještě do toho zabíjela spousty žoldáku. Co je pak pro ní nějakej stožár, že jo *1*
    • Blue.Shark
      Taky to nechápu. Já třeba, když si takhle sem tam ztroskotám na ostrově, s sebou zásadně nosím kufr s teplým zimním oblečením. V kapse. To dá přece rozum, ne?
      • Ale no tak, mohli to nějak vkusně zakomponovat do hry, aby to nevypadalo tak absorudně. To by chtělo, ale trochu více invence.
    • Pokial viem je na nejakom ostrove a tam zrejme "tesco" nemaju ...
      • Tesco tam sice mít asi nebudou, ale množstvím oblečení a výběrem ze zabitých nepřátel se tomuto řetězci lze rovnat. Ale chápu, že by pak nevynikly přednosti této hry. *3*
        • Lawliet
          Myslíš "kozy" ?
  • holec89
    Vypada to dost dobre
    • BoB.2
      To jo ,ale chudinka je špinavá i v dešti. *3*
      • Od kdy déšť = sprcha v koupelně? ;)
  • Nevím proč si tu autor stěžuje na střih, vždyť to má klasický trailerovský střih :)
  • A zase sa tu plače...a nad nerozliatym mliekom. Úplne klasický trailer. Nič čo by vyrazilo dych, ale pekný trailer "dôstojne" prezentujúci obsah hry. Games v poslednom období hľadá chyby tam, kde nie sú ... Ide tu o to vymaniť sa s priemeru? Len tak ďalej....smerom do priemeru. Nejde Vám o to? ...Tak nechcite mať iný názor na vec, za každú cenu...
  • Otázka na Petra: Ten orchestr hrál tu hudbu, která je slyšet v traileru? Jestli jo, tak to mohl být nejspíš fakt mazec, protože kytary a DJ a piáno, no hustý. :)
    • Ano, na předváděčce byl živý orchestr, který hrál hudbu.

Blok Tomb Raideru byl uveden a zakončen Samuelem L. Jacksonsem (super jako vždy), předmluvu před samotným trailerem měla i Camilla Luddington (osobní názor: její vzezření a projev působily s prominutím poněkud blbě).

Zdroj: nyní již nedostupné video na GameTrailers.
      • To nebyla má pointa. Zajímalo mě, jestli hráli tu hudbu tak, jak jsme jí mohli slyšet v traileru, nebo hráli nějakou klasičtější "orchestrálku".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit