Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta nová lara mě dost připomíná film Pád do tmy *1* . Přijde mi že je až příliš akční a vypadá to že tam asi nebudou klasické hádanky a nějaké starodávné runy a pod. Ale i tak se na to těším.
  • ja myslím, že na tom triku něco je...když už zabije pár zvířat, proč je neztáhnout z kůží? Ta hra si hraje na temnou, která mimo jiné má být o vyrovnání se s tamními podmínkami a pak mi Lara v třičku v zimě přijde jako pěst na oko...
    • btw nevíte co s tím, když mi z ničeho nic nejde se přihlásit, pač to hlásí nějaké blbosti s HTTPS?
  • Hru si mohli celkem v klidu (bez tlačenice na výstavišti) vyzkoušet dva členové TR fóra - moderátor TranceTrouble a dlouholetý návštěvník fóra Jurre. Oba o ní sepsali své dojmy a odpověděli na dotazy.
    TranceTrouble: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131309
    Jurre: http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=131307

Výtah toho, co mi osobně přijde podstatné:
    --Hra prý v klíčových momentech sama vybírá, jaký druh pohybu má Lara provádět. To například znamená, že v některých pasážích Lara zničehonic začne místo běhu chodit. Pokud jsou v lokaci nepřátelé a ještě není spuštěn poplach (něco jako dobrovolné "stealth sekvence" v Uncharted), tak se od jisté vzdálenosti mezi Larou a nepřáteli začne Lara automaticky pohybovat "plíživě". Pokud už je "spuštěn poplach", tak se Lara automaticky kryje za překážkami, stačí k překážkám doběhnout. Lara se prý při běhu automaticky zastaví na hraně plošin, aby hráči nebyli rušeni od herního zážitku nutností neustále střídat běh a chůzi.

Hra prý nabízí vcelku dobrou A.I., která reaguje např. na hráčovo přebíjení nebo pořvává kometáře ohledně aktuálně viditelné Lařiny výzbroje. Reakce A.I. jsou v boji prý přiměřené, mimo boj vypadá A.I. trochu tupě, ale to prý bylo určitě tím, že hráli demoverzi a ne plnou hru (hra má vyjít v březnu 2013). Celkově prý A.I. celkově představuje průměrnou hrozbu, v podstatě současný herní standard. Boj zblízka proti A.I. pomocí cepínu je prý možná až příliš jednoduchý.
  • ucho
    jen procházím
    • Who cares.
      • ucho
        to nebyl příspěvek, na který mají inteligenti reagovat. napsal jsem zde něco, v čem jsem se spletl a příspěvek jsem tedy zeditovatl (jak je známo, příspěvky mazat nejde). jenže lidi by reagovali zřejmě i na "smazáno" :) každý má očividně potřebu reagovat na kdejakou blbost, aby si něco dokázal, asi jako teď já :D
    • dobrý den, nevíte, kolik je hodin ?
  • Abych se přiznal, moc se mi to nelíbí a spíš mi připadá, že to bude ještě víc skriptovanější než Uncharted. U Uncharted mě právě vadila ta sriptovanost. Pořád z něčeho padá, praskají žebříky a k tomu řve crap a sh*t. Neni to šptná trilogie, ale v žádném případě to není to nejlepší, co můžou PS3 exkluzivity nabídnout.
    • Je to samozrejme jen a jen o subjektivnim vkusu, ale pro me osobne byl uncharted 2 spolecne s heavy rain duvodem proc koupit PS3. A to jsem jako PC hrac a majitel x360 hodne resil jestli nevyhazuju penize kdyz kupuju dalsi konzoli jen kvuli par exkluzivnim titulum. Nakonec jsme toho nelitoval, zvlast po prichodu uncharted 3 a dalsich her. Mam rad hry ktery dokazou dobre vypravet pribeh i za cenu par scriptu, ktery podle meho nazoru v Unchared byly na tech spravnych mistech s dobrym nacasovanim. (o cemz se muze script festivalum typu COD jen zdat)
      • Ronox
        Mám to úplně stejně. Mám všechny konzole poslední generace a hezky bez předsudků. V dnešní době pracující člověk má na to si ulejt bokem na to, aby si je pořídil. Jsem rád, že si můžu zahrát exkluzivní tituly ikdyž je u mě stále primárně pcčko. Nechápu ty zbytečný flamy o tom co je lepší a co ne. Všechny platformy něco nabízejí a je jen o osobních preferencích jestli si člověk vybere jednu nebo všechny, ale pak se kvůli tomu hádat do krve? To je zbytečný. U her se má člověk bavit a i tak by to měl dělat v diskuzích.
      • To u mě to hlavně vyhrálo Heavy Rain (to jsem si na YT pouštěl celý gameplay dřív, než jsem to dohrál) společně s MGS4 + jako fanoušek God of War serie jsem si nemohl nechat utéct ani tuto hru
  • sankuri
    Nejsem sice TR fanda hral jsem jen trojku a underworld ale na tento se vylozene tesim:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit