Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No asi jít na druhou stranu.
  • hele mam problém *9* já sem šel přes hory při Úkolu a náhle grrrr... a na obloze krásný ,ale chováním oškliví drak , všimnul sem si toho v takovém lesíku kde se mu moc asi přistavat nechce , píchnul by si strom do někam a le nalevo a napravo jsou skály na ktere nelze vylézt a dole a nahoře je prostranství kde přistane a pokažde mě zabije a štít proti ohni se zahodi takže co teď ?
  • Tak to je v pohode, diky za info.
  • Mechwarrior_bw
    jj M2 mala určite najlepšie spracovaný sneh ... jednoducho sneh a zima jednoznačne zvyšujú atmosféru hry... to je napríklad aj jeden z dôvodov prečo som znechutený tým že Max Payne 3 sa nebude odohrávať v zasneženom NY kde z televízie hlásia beznádejné záveje a zápchy na všetkých ťahoch ale dej presunuly do slnečného Sao Paula :(
  • CRYPT
    nehral, ale jestli doporucujes poohlednu po ni. Hlavne kvuli te atmosfere zimy. BTW jedno z nejuzasnejsich zpracovani zimy jsem videl v MAFII 2, to zasnezene mesto a ta "predvanocni" atmosfera mne dostala. Mimochodem k zime doporucuji i CRYOSTASIS, tam to bylo take vymazlene.
  • Dobře ty, slušná práce *3*
  • Petr:Souhlasim s tebou neni to vubec lehky,je to nakladny tezky a dela se to posledni dobou pro penize viz jak dopadnul Stronghold 3 ,nebo posledni dobou vypada CoD

Jiste neni to lehke,ale musi mit zkusenosti coz ty lidi urcite maji plati je za to ..Kazdej dela na necem jinem a jejich treba 500 ..Takze si to pak rozlozme,kdo co dela.
    Maji nejakej plan Vedouci teamu
    Treba na konci fable 3 mi asi 30-60 minut behalo,kdo vsechno pracoval na hre sakra to byl seznam

Pro me i tyto lide jsou tarka bohove jako nekdo umi kovat nekdo Soustruzit ,byt v politice a podobne .. Nekdo to dela s laskou , vetsina pro penize coz je logicke..
    Nekdo umi delat degustera .. To jsou typci ,kdyz za den musi okostovat 12 druhu alkoholu a pak k vam jde vy mu date okostovat a rekne vam ,co to je a priblizny rok
  • Mechwarrior_bw
    jj dobrý quest ... ale stále málo snehu :) aspoň sneženie keby bolo hustejšie. inak neviem či si hral hru The Thing, tam som mal zo zimy najlepší pocit, vynikajúca tiesnivá atmosféra akú som v inej hre nenašiel. Chcel by som RPG v tom duchu...
  • Steam
  • Trochu off topic dotaz ale porad ke Skyrimu: nevite nekdo jaka tam bude protihracska ochrana? Prece jenom uz sem dost pouceny z podobnych vychytavek jako windows live nebo neustale pripojeni k netu a nerad bych zase ze sebe zase nechal delat blbce. I kdyz Oblivion i Morrowind byly v tomhle docela v pohode, tak snad se to u Skyrimu nezmeni.
  • Buď jste zoofilové nebo furry. *4*
  • adahn
    Díky moc, zrovna obědvám a čtu si k tomu tuhle diskuzi...
  • Když se to dobře zpracuje, tak může i děj z pohádky působit skvěle.
  • celkem ujde, ale animace toho kralika mohla byt lepsi a stiny taky nic moc
  • na to jim **** naco jinak mame mody a dlc se muzou jit taky vykvjznout
  • za to ale specifický studia nemůžou..jenom za to že podlehnou různejm nátlakovkám a lobby aby vyjádřili i "reálnou menšinu" byť i středověkého fantasy světa :/.
    TV společnosti to maj dokonce NAŘÍZENO, tuším že prvním seriálem kterej tohle předvedl v praxi byl Stargate Universe....kdo sledoval, tomu to hned docvakne.
  • CRYPT
    velice zajimava predstava a souhlasim s tebou. Ty prechody maji sve kouzlo, ona by byla asi nuda, kdybych se prochazel jen v zimnich lokacich, ale preci jen ty osamele zimni s vitrem svisticim mezi kameny a poletujicim snehem s nadechem chladu, hory, mam asi nejradsi. BTW z Oblivionu se mi do pameti nesmazatelne vryla jedna cast, ktera bylaschovana za pasem hor a byla tam nadherna zima. VIZ

http://www.youtube.com/watch?v=fYe3zh6IkhQ
  • MrSanta
    Nevrátí. Levitace už v TES hrách asi nikdy nebude. Nedávájí jí tam kvůli tomu, že možnost letět kamkoliv rozbíjí spoustu questů apod. Takhle to vysvětlovali u Oblivionu a u Skyrimu to vlastně zdůvodnili stejně.
  • smejki
    To neplatí, to je v Blenderu *1*
  • MickeyMutant
    http://www.youtube.com/watch?v=-tlq8fq7rxA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit