Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    no a co s tym sa mam pocikat? ani taku hru nepoznam :D videl si wtf is dayz? alebo od tej trojice machinima jak si utahovali z army aka je to "shity" game:D samy bug na kazdom kroku :D
    Zbytocne tu obhajujete svoje české hry , sice sa na zahranicne nechytaju , ale daju sa hrat, len to chce trpezlivost a pochopenie ze sme slaby stat a preto mame aj slabe hry. Samozrejme vietcong ci mafia sa nerata , za to som vdacny jak sviňka , ale tieto novodobe ceske hry su fakt parodia. Som zvedavy fakt na kingdome :)
  • michaliuz18
    ze šimpanz :D oki teda dost bolo srandy :) majte sa :D
  • nebuď sprostý : ) .. i když u Michala převažují šimpanzí geny. Ale na německý turisty a blbce narazíš všude : D
  • michaliuz18
    :DDDD ticho pepo a nehadaj sa lebo zas nejaky čeňek umre kvoli tebe v tatrach :D
  • michaliuz18
    co zas trepete zaslepeni pepici , mi skus vyvratit ze to nie je pravda co som napisal, tym ale nehovorim ze su to zle hry , len ze maju pozadu technicke spracovanie a animacie , cele je to vzdy strnulé , co je skoda.
    Urcite mam komplexy a zavidim omg :) deti
  • tonnymontana
    tak az to dodelaj uvidim:) prodany pocet je hezkej ale nekupuju nedodelane hry a tim myslim i hry "final" s bugy ktere jsou vyraznejsi nez herni prvky
  • Ty čobolská mrdko. Doufám, že Vás už co nedřív zaberou Madaři
  • No vidíš a vyprodkuval další nudnou hru :) Nic k chlubení mladej :)
  • *4*

Tak můžeme o mnoha českých hrách říkat, že jsou taky trošku slovenský, protože dost slováků na českých projektech dělá. *4*
  • Tady máš jeden šperk Slovenského studia. https://www.youtube.com/watch?v=F6b7xXKgvsY
  • Ještě mi vadí ten zvuk při kliknutí. Musím kvůli tomu vypínat zvuky ve hře. Není něco, řím bych ten zvuk upravil (čistě ten zvuk při kliknutí, položení nějaké součástky atd.)?
  • Tak doporuč nějakou dobrou hru z Uher. Rád ozkouším něco od vás. *3*
  • Já Space Engineers pořídil teprve nedávno. Jediná věc, co se mi nelíbila, bylo to vesmírné prostředí (vlastně v podstatě jen tapeta), které naštěstí jde během minuty změnit za jiné vytvořené komunitou. Jinak je to podle mě skvělá hra, která stojí za to a jsem hrdý, že jsou v tom "české ručičky".

Kerbal je ovšem stále favoritem. Kašlete na Elite a Star Citizen. Kerbal nabízí až překvapivě mnoho. Je to hodně moc chytlavé. Vlastně je to dost jednoduchá hra, ale zároveň je to dost komplexní hra. Přestože je to nehotová hra, nabízí toho více než mnoho dodělaných her.
  • ... je to teprv Alfa , já bych zatím nepanikařil, myslím že to dopadne dost dobře , hlavně aby udělali funkční velký vesmír, kde sa bude létat z leva doprava a dělat různé kaktusálie : )
  • X Y povidáš ?? *1* *1* *1* ..... moment *1* *1* *1* zkus tetris joudo *5*
  • Marek Rosa, zakladateľ Keen Software a hlavný vývojár Space Engineers je Slovák.
  • Sic jsem to nikdy nehrál, tak tomuto projektu držím palce, ať vydrží a vydělá. Ať už Yogscast nebo Sage, tento chlapík dělá taky super videa ze "světa" Space Engineers: http://www.youtube.com/watch?v=mh7ffSzH9xU&list=UUiPdjrLoUsyJh3XS7Aw7rzg
    Za zmínku pak ještě stojí StarMade...
  • Jasně a kolik her co se ocitlo v EA tam už tak nějak navěky zůstalo? Drtivá většina.
    EA nemá nikdy fungovat tak, že je to další prostředek k tomu, jak vydělat na další vývoj. Celé to přece je prezentováno tak, že dám k dispozici nějakou skoro betu, seberu feedback od hráčů co tomu chybí a podle toho to dodělám.
    Ty jsi přesně skočil na to, o čem by nikdy EA neměl být. Tedy to, že si vydělám na další vývoj hry - ty hry pak ale nikdo nedodělá.
  • To je úplně jedno, kolik hra stojí. Nemůžu něco prodávat a obhajovat chybovost stylem: "Však co chcete, za 10€ je to to nejlepší co jde a možná to vlastně ani nikdy nedoděláme, protože prodeje už byly a je nepravděpodobné, že by si plnou hru koupilo víc lidí."
  • No jó, od doby Spellcrossu, Slováci nic pořádného nenaprogramovali :) Závist je sviňa .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit