Přejít na výpis diskuzí
Pražské studio Keen Software prodalo milion kopií Space Engineers
20.10.2014 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
To je ebola, ale bud v klidu. Za chvili ti to bude jedno
-
Lol:) slovak nam tu nadava na typicky cesky hry:)))) komplex menecenosti je holt svina:)))))
-
Hlavně jim to lidí dávají sežrat o to víc, když u AAA hry sežere tak minimalně 50%-75% prostředků reklama.
-
OT: Nic ve zlém a ani proti gustu, ale podle mě ta infografika teda moc vyvedená není. Typuji, že si jí dělal sám generál Keen Software pomocí toho cool online nástroje na tvorbu trendy inforgrafik (na co grafiky, to zvládnete sami). *15*
-
takhle inteligentni komentar tu uz dlouho nebyl *8*
-
tak se snaží. Lepší než sedět tiše v koutě a bát se, že budu za idiota, když něco řeknu či napíšu špatně (bohužel častý jev). Radši mu poraď, kde udělal chybu, tím mu pomůžeš víc
-
vobec ma to nebavi a ani to poriadne hrat nevim, ziadny normalny tutorial, a este to spracovanie sak tam vobec nefunguju zakony fyziky :D typicky ceska hra , vzdy animaciami pozadu ako aj arma napr. Som zvedavy na kingdome come ci to bude konecne na urovni alebo ako z roku 99
-
Chce se mi sját a nevím co mám dělat, lidi prosím pomozte!
-
On je rozdil prodavat early access za 20€ a "hotovej" BF3 za 60... Navic kdyz uroven dokonceni byla u obou v dobe vydani dost podobna :)
-
ty jsi taky nemasternul anglictinu koukam... proc se snazis znit jako frajer, kdyz ten jazyk neovladas?
-
Jedni z mala ceskych studii, kterym to od srdce uprimne preji. Snad se jim bude darit jeste vic.
-
Jasně, on totiž vůbec není rozdíl mezi tím, když EA vydá hru plnou chyb a nedodělků, i když má prachy na celý vývoj a když se pár nadšenců chce pochlubit se svým (hratelným) nápadem a získat tak peníze i na další vývoj... Vůbec to není rozdíl.
-
Tak ne každý nadával ... a třeba ti lidi, kteří nenadávali teď kupují Early Access hry. Nikdo nikoho nenutí si hru koupit v Early Accessu ... každej si přece může počkat na launch, kterej může být lepší, protože tvůrci teď mají možnost poslouchat feedback od fanoušků.
-
You don't mastered it, thats all...
-
Toto nechápu. Tady tvůrci sice (zatím) aktivně pracují na dalším rozvoji hry, narozdíl od drtivé většiny ostatních EA her. Ale i tak mi neleze ne mozek tahle psychologie. Ještě dva roky nazpět, než se EA objevil, lidé hromadně nadávali na to, že vyšla nedodělaná hra a vývojáře chtěli upálit.
Pak přišel nějaký nesmírně chytrý člověk z marketingu, protože odhalil naprostou bombu. Hry se přestaly nazývat nedodělanými. Formulovali to, jako možnost "podílet se na vývoji" a dali tomu nějaký slušivý název, tedy early access a hle. Celá stáda hromadně nakupují a slintají nad tím, jak jsou najednou ty hry super (nemluvím nyní konkrétně o SE). Něco je dle mě asi někde špatně... -
Tahle hra mě lákala a tak jsem si ji na steamu nedávno zkusil když byla zdarma na 2 dny.
Lidi se mohou ohánět early acces jak chcou, ale po roce v early acces na steamu bych řekl, že by měla splňovat značnou část toho co bude mít na konci.
Pro mě byla ta hra hned od začátku moc komplikovaná. Menu se mi moc nelíbilo a k dispozici pouze videotutoriál? Ze kterýho jsme toho moc nepochytil.
Spoustu času jsem strávil abych se dostal do správného úhlu. Jako super mají to reálný ale ovládat mimo souřadnic x,y,z ještě otáčení kolem vlastní osy mi příjde trochu přehnaný. Mnohem víc jsme se s kámošem zabavil třeba i u hry co byla nedávno za 2eura (myslim) a tam byly jen souřadnice x,y.
Taky potřebujete strašně moc kláves na ovládání hry což ubírá na zábavě.
Já osobně si tuhle hru určtě nekoupím nápad super provedení stojí za .... -
Gratulácia, to je fakt slušný výkon, na to, že je hra stále len v early access fázy.
Ale nebolo by na škodu keby ste napísali aj nejakú novinku o obrovských predajných úspechoch značky Trine od talentovaných frozenbyte http://www.joystiq.com/2014/10/16/trine-series-tops-7-million-sales-shares-its-level-editor/ -
Trochu pozitivněji, ale jo je to česká hra tak at se prodává at se na nich dělá, at scéna jede. At mají pro co žít! *4*
-
no v současnosti je tohle nejlepší model na vydělávání. u miner wars se to nepovedlo, tak se poučili a udělali to trochu jinak. ono na stejném principu jede DayZ. pravděpodobnost nějakého dokončení mizivá. ale ono tady jde spíš o to, aby i v nedokončené verzi hra nabízela jakousi zábavu. pak lidi překousnou všechno. nedivil bych se, kdyby řada lidí hru jen koupila, ale nikdy ji nehrála (v tom se dnes točí celkem dost peněz)
-
milion kopii a hotovej produkt v nedohlednu, do roka "vyvoj" ukoncen, penze na hromadce, nohy na stolku, martini v ruce
a prej ze podnikat je fuška
(vlastnim SE uz od dne 1. a lituji toho, bohuzel steam nedava penize nazad za E-A hry)