Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezké. Bude autor nadále přispívat, nebo to je jen jednou a konec? :)
  • Amylee.Anderson
    Hodně dobrej článek :D Ale ta první fotka mi strašně připomněla Novinky :D
  • Heej, díky za článek, ty občasné vtípky mě fakt roztrhaly *1* *1*

Taky je tu problém ten, že se stane, že jeden hráč umře v herně, druhý se zabije k vůli hraní WoW a pod. a hned je celý svět v nebezpečí, protože je tu šance 1:8.000.000.000 (cca, -1 mrtvý), že se to stane znovu. No dobře, šance je o dost menší, ale co kdyby se náhle všichni dostali ke kompu?
    Radši kdyby se zaměřili na něco užitečnějšího. Třeba jakou kampaň udělat proti tomu, aby nenechávali rodiče hrát a remcat děti na netu, jak se (dětem) zachce *7*
    • ZvacA
      To je právě ono. Nějakému chuji rupne v bedně nebo postrádá selskej rozum a vyvede fatální kravinu. Kauza se trochu rozmázne a zjednodušeně přenese na tu příčinu, která bude vyhovovat současným veřejným standardům a už ve stejném pytli lítá zbytek komunity. A následují různé teorie a fundovaný studie o společenském a bezpečnostním armagedonu ze strany lidí, kteří si jen přisednou k monitoru a zapnou nějaký titul. Na pozitivní stránku věci se hází bobek a bez špetky vědomostí buduje dogma o časovaných bombách na každým kroku, které se slinou u pusy hledí jen před sebe, nežijou a jsou sociálně v řiti, přestože většinová praxe mluví jinak. Ale co člověk očekává, dnešní doba přeje těm, kteří si nejsou schopni vytáhnout hlavu ze zadku, danou problematiku pochopit hlouběji a naopak na tom ještě těžit. Na změnu si ještě dlouho počkáme, bohužel.
  • A přitom máme rčení: Kdo si hraje, nezlobí. *9*
  • Problémem je, že dnešním životním standartem dětí střední třídy je: vstát, jít do školy, jít domů, zapnout pc, hrát, hrat, hrat, hrat... Věřím, že se najde skupinka **** co si po dohrání GTA IV zajdou postřílet pár lidí, ale problém není ani tak v té hře, jakožto právě v mozku onoho jedince.
    Co se u dětí týče, VŽDY záleží na výchově a můžou doma pařit, jak je jim libo.
    • Myslím že už se to začíná měnit.
      Vstát, jít za školu, kouřit a chlastat, jít domů čeknout fakebook, jít ven zakouřit, zachlastat, jít domů spát a ráno tvrdit že je jim blbě. Jupí jaj jej děcka začínaj chodit ven.
      PS 2 teda kromě té druhé skupiny která dělá přesně to cos popsal, ale je to tak půl na půl tak to snad tak vážný nebude.
      • Naprostý souhlas. Je mi 21, takže můžu říct, že můj ročník je na tom ještě celkem dobře, ale současní teenageři už jsou na tom v tomto ohledu velmi špatně. Hlavně mě fascinuje, když za mnou přijde nějaká napraná šestnáctka a myslí si, jak to není děsně sexy. Irituje mě taky, když mi někdo tvrdí, že na akci se musí člověk ožrat - taky kravina. V neposlední řadě bych zmínil to, jak mi slečny nějakým pro mě nesrozumitelným jazykem bez interpunkce a dalších znaků typických pro náš jazyk, píše, jak se včera zničila, jak celou noc zvracela, jak je jí blbě a že by teď potřebovala, aby se o ni někdo staral, opečovával ji...a myslí si, jak mě tím sbalí...
        • Kozy
          balit jí nemusíš *3*
          • Ale jo. Zbalit ji do kufru a ten vyhodit cestou z letadla do moře.
  • jasně hry škoděj tak že máme tady u nás 1000 000 hráču co nás zabijou....bla bla bla *1*
  • Ach joo a teď tu byla tragédie v Denveru a odpůrci akčních her a filmů mají víc munice než Breivik. A opět se budou snaživí politici omezit nasilí (přičemž fakt že jim po ulici chodí gangsta s pytlem kokainu v jedné a s UZI v druhé ruce kterým je nějaký film upr**le jim nevadí) a opět budou mít naše drahé komereční televize mrazivé reportáže o dětech kteří zabyli tatínka protože si zahráli Tetris (co na tom že tatík byl pedofil, mamka byla non stop sjetá a strejda nechával na stole ležet nelegálně drženou broxnu). A samozřejmě nesmíme zapomenout na další celebrity které (v marné snaze se zvyditelnit) budou hlásat jak strašné a krvežíznivé jsou dnešní děti. A vraždící psychopati mno ty se budou šplechtat, někoho zabijí a svedou to na hry.
    Mno tak takhle se vyvíjí snaha přiblížit neherní obci hry.
    • To je jako s amerikou. Maj tam zakázaný kindr vajíčka ale zbraně jsou v pohodě.
    • zabily
      • Ano není to zrovna správná ukázka využívaní jazykových prostředků, ale důležitý je obsah.
    • Kozy
      zviditelnit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit