Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    hmmm, to nevím, jejdásku, jestli se zákaz koukání přenáší i a plody oné činnosti. zajímavý námět na úvahu...
  • Hanzales
    Souhlasím, tak nějak jsem to chtěl do toho příspěvku taky zakomponovat :) Všechno se vším tak trochu souvisí ;o)
  • Kde jsem napsal něco o zakazovaní ? Omezovaní je něco trošku jiného.Ty jsi exemplarní příklad člověka, který má problém se čtením příspěvků.
  • Kozy
    balit jí nemusíš *3*
  • Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že si za to mohou rodiče sami. Mám známého zámečníka, tak mi onehdá vyprávěl, kolikrát se mu už stalo, že ho někdy v 6 ráno zavolala nějaké ženská, že si zabouchla klíče, on přijel, ona smradlavá, ožralá, on otevřel dveře a tam řvalo tříleté děcko a ona div že ho do krve nezmlátila, proč brečí. Tohle má podle mě milionkrát větší vliv na vývoj dítěte, než nějaký hry...
  • Ale já netvrdím, že sebemenší děti mohou hrát jakékoliv hry jakkoliv dlouho. Sám jsem svůj první počítač dostal v patnácti. Předtím jsem mohl občas na mamčin, ale opravdu jen občas, jelikož počítač je jejím pracovním předmětem, takže mě k němu nepouštěla. Myslím si, že minimálně do nějakých deseti let by se děti měly aktivitám spojeným s počítači vyhýbat.

Ale na tom nezáleží. Chtěl jsem říct jen to, že si prostě myslím, že hraní her (ted nemyslím používání počítače obecně), škodlivé není, pokud se ty hry nedostanou do rukou psychicky "poškozených" lidí
  • To jsme dva, snad mi pošlou ten tvůj, pujdu kvůli tomu přes mrtvoly *16* *15*
  • On nekdo chce zakazovat prodeje her? Ty jsi exemplarni priklad toho o cem jsem psal vyse. "Odmitam pripustit" vs "zakaz prodeje", z extremu do extremu.
  • Tobě.
  • Diky Krystofe, co bychom si bez tebe pocali. *15*
  • kruci...tak to doufám, že mi pošlou klíč *12*
  • Joker na konci zemre !
  • smejki: Ptal jsem se na neco jineho.

Soulozeni nezletilych nedospelych jedincu je uplne jiny problem, ktery s timhle nesouvisi, treba co s jejich pripadnymi potomky.
  • MickeyMutant: neobjevuji, jen ji nekterym zdejsim jedincum ukazuji.
  • Příští týden běží BETA. http://pc.gamespy.com/pc/planetside-2/1225550p1.html z ofic. fb stránek
  • Tenhle příspěvek ani nedává smysl...
  • Kozy
    no jo to je tak když někdo nepochopí nadsázku
  • To ty konzoloidy jeste hrajete?!
  • Hanzales
    Já střílím, řežu a mlátím hlava nehlava virtuálně už od dob prvních PC a konzolí a to jsem byl relativně ještě v době "vývinu" Soldier Of Fortune např. byla má opravdu oblíbená hra ;O) V životě bych ale nikomu vědomě, či cílěně neublížil (natož fyzicky) a ani toho pavoučka bych nezašlápl (naopak ty tvorečky před hysterickými jedinci zachraňuju).
    Strašně rád si ve hrách zastřílím, rozřežu co se dá, rozmlátím co se dá, ale spíše mám pocit, že to ve mně ty negativní emoce, či nedejbože "chuť někoho rozcupovat" naopak utlumuje a tou "virtuální" formou se dá ten případný vztek, či agresivní pohnutky naopak lépe vybít.
    Určitě ale souhlasím s tím, že pokud má člověk jisté predispozice a v hlavě to nemá úplně v pořádku, tak nemusí být hraní her ani nadměrné a může to v něm něco "spustit" ale to může i film, nebo jakákoli jiná, reálná událost. Určitě také není v pořádku, pokud malé dítě hraje opravdu násilné hry (v horším případě pouze) a kouká na násilné filmy, které jsou mnohdy ještě brutálnější (tady jsme opět u rodičů a jejich přístupu k dítěti). Něco na tom asi bude, když dříve děti rodičům vykaly a jejich "mentalita" byla trošku jinde. Dneska se někdy nestačím divit, jak se děti ke svým rodičům a k sobě chovají. A dnešní kultura na to určitě nějaký ten vliv má.... (Film pro pamětníky vs dnešní produkce) ;o)
  • Díky moc ,)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší