Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsi prisel na to, ze jsem antigamer? Od te doby co mam rodinu a nedostatek casu programovat je hrani her muj nejoblibenejsi zpusob relaxace. Hrani her se nijak nevylucuje s tim co jsem napsal. Muzu pit alkohol, kourit nebo jezdit autem a presto pripustit a byt si vedom rizika, ktere to prinasi.
  • Mimo téma...ale nevíte jak je to s Planetside 2??? KDy začne BETA test nebo už to běží? O_o
  • Naprostý souhlas. Je mi 21, takže můžu říct, že můj ročník je na tom ještě celkem dobře, ale současní teenageři už jsou na tom v tomto ohledu velmi špatně. Hlavně mě fascinuje, když za mnou přijde nějaká napraná šestnáctka a myslí si, jak to není děsně sexy. Irituje mě taky, když mi někdo tvrdí, že na akci se musí člověk ožrat - taky kravina. V neposlední řadě bych zmínil to, jak mi slečny nějakým pro mě nesrozumitelným jazykem bez interpunkce a dalších znaků typických pro náš jazyk, píše, jak se včera zničila, jak celou noc zvracela, jak je jí blbě a že by teď potřebovala, aby se o ni někdo staral, opečovával ji...a myslí si, jak mě tím sbalí...
  • Ten dokumnet jsem viděl a býl boží!!! Os té doby ho pořád marně scháním.
  • Jací Afričania???
  • Tak co děláš na hráčském webu, když seš takovej antigamer?? Nebo je to určitá podoba trollingu?
  • At se na mě nikdo nezlobí, ale pokud nějakej magor přijde do kina a zastřelí tam 20 lidí, tak za to určitě nemohou hry ani film. Takovej člověk je vadnej od narození a je to jen o tom, kdy a jak se to projeví. Je to podle mě totéž jako epilepsie. Taky existuje odjakživa, jen v minulosti nebyly její spouštěče jako televize, blikající světla atd. To ovšem neznamená, že tyto věci za ni mohou...je velmi jednoduché navážet se do her, protože rodičům se nelíbí, že děti 10 hodin denně sedí u počítače, ale zároven nejsou ochotni udělat nic pro to,aby se to změnilo. Píše se snad někde o tom, že mobily poškozují mozek? Nepíše..přitom je zřejmé, že takovýto přístroj vysílá určité vlny, které v takové blízkosti mozku mohou způsobovat nějaké změny. Ale lidem se to nehodí, nehodí se jim kritizovat mobily, takže i kdyby způsobovaly debilitu, tak se o tom nedozvíme...Sečteno a podtrženo, pokud děcko vyvraždí rodinu, není to způsobeno tím, že poslední týden zabíjel na compu zombies. A takový vzkaz pro rodiče: raději se o svoje děti starejte a věnujte se jim, třeba vám pak nebudou sedět nonstop u compu...
  • Já mám ten pocit když jdu na games.cz a lidé kvůli kterým se do zoho stavu dostanu by případně měli být obviněni za navádění k vraždě. Jedná se o tyto uživatele:
    Jejdásek, Jindra.veliký, troll.diskuzní (vystupující též pod přezdívkou troll.diskuzní je gay), seznam podezřelých uživatelů bude aktualizován
  • taky mám takové pocity běžně...naopak mi nepřijde normální takové pocity nemít
  • Když mi definuješ co je "normální" tak jsem schopen o tom hovořit...myslíš jako chodit do práce, platit daně a nechat si diktovat co je "normální"? Dělit na normální a nenormální je hodno duševní velikosti tbě vlastní ale svět neni černobílej
  • Ja takovehle pocity nemam. Vazne jsi presvedcen o tom, ze je to normalni?
  • Ti kdo odmitaji pripustit moznou skodliost her se ji nejvice obavaji.
  • Zrovna jsem chtěl napsat něco podobnýho a...
    DO PRDE*E DRŽ HUBU MATKO PÍŠU NA GAMES.CZ...
    a promiňte mi to vyrušení pak jsem si uvědomil že možná není uplně v pořádku to co píšeš.
    A vytrácející se úcta k rodině je opravdu smu..
    JÁ TO PRVNĚ KUR*A DOPÍŠU A AŽ PAK SE NAŽERU...
    tným ale stále se rozšiřujícím jevem.
    PS: Multák hraju dost často a hádky lidí co si nevyply mikrofon a řvou na sví příbuzný jsou fakt maso.
  • Mno já zrovna zjišťoval jestli kámoš přehealuje moji basebalku.
    .
    .
    .
    .
    Nepřehealoval tak teď už jen počkat až se respawnuje
  • Máš pravdu a D. Cage taky pojďme všichni hrát mírumilovný Heavy Rain to je alespoň rodinná hra.
  • No jako já mám taky občas pocity, že bych nejradši někoho zabil ale určitě to není vyvoláno tím, že jsem před tím hlám MP Battlefielda jako spíše dementním chováním daných jedinců (cílů vraždy)...třeba jako když se chovaj jako tidle pseudovědci kteří by nejradši zakázali všechno...přece jenom, vytáhnou v GTÁčku raketomet z kapsy je tak realistické
  • Ty jsi vazne ten nejvetsi hnup, jakeho jsem kdy potkal :-). Filosofie je matkou vedy, polozila zaklady vedeckemu badani.
  • Na tech psychotestech bude chyba ;-)... vim to, taky jsem prosel a jsem blazen :-D
  • Ustřelili bychom ti prd*l :-D
  • zabily

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší