Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Už jsou to taky magistři. Teď ing. vyhrazen jen pro technické obory.
  • Veskoslav
    ekonomie už není zařazená jako společenskovědní předmět, ale jako humanitní předmět. Ale i přesto mají povětšinou ekonomové "technický" titul Ing., což je podle mě nesmysl a nespravedlivost.
  • Veskoslav
    Tak osobně mám za sebou pravda jenom filozofii jako předmět a tam to je jako peklo. Čtyři semestry nesmyslů, které to, co jsi napsal v sobě neměli obsažené ani kdybych prosil.
  • Dobrej článek. Pamatujete ještě někdo ten "dokument" na ČT2 o dětech hrajícich mimo jiné zmiňovaného Dooma? ( je to cca 15 let) Zprávy o klukovy který zlámal kamarádovi ruku s odůvodněním že má ještě dva životy? (byl vášnivý hráč Prince of Persia jedničky)
    Dnešní doba je ke hrám nesrovnatelně vlídnější. Hrač už není považován na počítačového génia, satanistu popř ztroskotance. Je dobře že se z toho stala takle masová záležitost.
  • JJ, tý afričania sú obr agresori, obsadili aj USA, alebo ....
    http://www.cas.sk/clanok/177944/sokujuce-zistenia-adolf-hitler-bol-povodom-zid-a-african.html
  • USER47
    Wut? Rozumíš slovu "naopak"?

Hry jsou agresivní, protože lidé jsou agresivní
    Lidé jsou agresivní, protože hry jsou agresivní

Teď ten rozdíl vidíš? Fakt žasnu, co za exoty se najde mezi běžnou populací. S každou diskuzí padá moje víra v nějakou základní inteligenci běžnýho člověka, za chvíli se snad budu bát chodit ven.
  • Jazz
    'Hry jsou agresivni, protoze lide jsou agresivni'

Hry jsou agresivni, protoze lide jsou agresivni

Máš pravdu, vidím velkej rozdíl.
  • kostasasa
    Díky za článek! Dle mého názoru všeho moc škodí, ale proto ještě nemusíme přestat hrát úplně, že? ;-)
  • USER47
    Ekonomie je společenská věda.

(a je to ekonomie, termín ekonomika popisuje samozřejmě něco úplně jinýho, ale to bych po někom, kdo o tématu nic neví, chtěl asi moc)
  • USER47
    Dávat za příklad zrovna Kellera, to snad radši ani ne.:-D
  • Hanzales
    Jo kdyby... :) Kdyby se všechny peníze místo do armády investovali do ekologického získávání energie, nemluvě o ropném průmyslu - benzín, který by myslím už šel docela dobře "nahradit" Kdyby podstatná část "světového kapitálu" nekončila v rukách těch "nejnenažranějších" (korporace i jednotlivci) kdyby kdyby, kdyby lidi nebyli takoví sobečtí bezohlední parchanti, tak žijeme na úplně jiné planetě (jesště by se mohli příslušníci různých náboženství naučit toleranci k náboženstvím jiným atd.) Jo to by se pak tady panečku žilo, na tý naší zemičce ;o)
  • Cahir
    Veskeslav: Dobrý no, ale práva Plzeň-Praha taky nelze srovnávat, že jo... Filosofie =/= Olomouc. Učit se ledabyle a povrchně můžu i fyziku, nechápu, jak můžeš srovnávat obor a univerzitu. Já to mám třeba tak, že jen aby mě připustili k bakalářce, musím mít státnice ze dvou cizích jazyků. Z Antiky, středověku, novověku, fenomenologie a analytický filosofie dělám komisionální zkoušky, který se sestávaj každá asi z deseti primárních titulů a pěti až třeba třiceti sekundárních. A to se musím našprtat. Když se to sečte, je to docela slušnej seznam... A nepočítám zkoušku z logiky, latiny a řečtiny... Takže asi tak.

Nejprve jsi celou moderní filosofii zredukoval na zašívárnu, a pak z tebe vypadlo, že sám vlastně ani nevíš, o čem mluvíš.
  • michaliuz18
    velmi pekny a poucny clanok :) som za to ze niektore hry skor pomahaju pri mysleni, a aj vela naucia, hry ma naucili lepsie anglicky,ale aj nervozity samozrejme :D
    preto milujem rpgčka, kde sa rozhodujem sam za seba, a to ma urcite na mozog lepsi vpliv .. nez tupé GTA a co ja viem co "kal tupých" kde je v prvom rade same vrazdy a zabijanie co ptm u deti vpliva tak ze zabiju svojich rodicov, ci skacu z okna lebo si myslia ze su spiderman :D

P.S. - (ako som nejedenkrat pisal no teraz sa to hodi dvojnasob)
    DAVID CAGE (quantic dreams) povedal : "dnesne hry su plne nasilia, plne nenavisti, vrazd, deti ucia stale len zabijat, hry nemaju emocie ... my robime hry ktore vas "posadia na riť" ..maju emocie, pribeh, ..." (ved viete *3* )
  • Kozy
    Na druhou stranu, kdyby polovina čtenářů games.cz dostala do rukou zbraně, to by to vypadalo
  • Je to pravda. Od té doby co hraju hry, sem umučil své rodiče, znásilnil sestru a zabil několik desítek lídí a ještě mě nechytili. A to díky hrám, které mě umožnili si vše vyzkoušet nanečisto.
  • Mother_of_god
    "Profesori" so svojimi veľavravnými "štúdiami" nech sa neserú do hier. My sa nesereme do "štúdií" *7*
  • Takhle by články tohoto typu měly vypadat. Čti a udělej si vlastní názor z uvedených odkazů. Mimochodem, jako pamětník si vzpomínám na obviňování rokenrolu z podněcování agresivity u mládeže.
  • Kazdy prece vi, ze nejnebezpecnejsi na svete je droga H2O, nejen, je ze silne navykova, abstinencnimi priznaky je smrt behem nekolika dni, ale navic bylo prokazano, ze u 100% trestnych cinu pachatel pred zlocinem pozrel prave tuto nebezpecnou latku. Apeluji proto, zakazme tuto latku, pro bezpecnejsi budoucnost!!!
  • pernicek
    možná už ti hraním zdegeneroval mozek :P :D
  • Hochu, ty jsi pracovní proces a život dospělýho nepotkal ani z rychlíku co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší