Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Túto hru podobne ako Xenus 2 som dohral podobne ako recezent v ruštine, pretože ako staršej generácii mi tento jazyk nerobí problémy. A či je recenzia z warezu sila? No neviem.
    Ako napísal niekto predo mnou. Kde sa dá zohnať krabicová verzia? Nikde? Tak si pomôž
    človeče sám...Čo sa týka nestability hry , Boiling Point som dohral dvakrát bez akýchkoľvek
    problémov( ale to bola už opatchovaná verzia zo Score) a rovnako aj precursors mi ani
    raz nespadol, takže chyba môže byť aj v recezentovom systéme. Bavil som sa skutočne
    kráľovsky, aj keď to nie je AAA titul poskytuje množstvo kvalitnej zábavy. A keďže hra je
    už NEJAKÚ DOBU stará tak aj grafika nie každému bude vyhovovať. Na druhej strane
    vám ponúkne uveriteľný svet ďalekej budúcnosti s množstvom úloh. Zábavnosťou táto
    hra určite presahuje mnohé našími distribútormi bohužiaľ uprednostňované tituly západnej
    produkcie.
  • Hmmm, (ne)recenzování z warezu, to je silná káva i pro mě.
    • 70% "review" verzí dnešních herních novinářů pochází z warezu, sami distibutoři neoficálně radí šéfredaktorům, aby hru kvůli exkluzivitě raději sosli z warezu, protože chvíli potrvá než jim dorazí ofiko verze. Ostatních 30% materiálu pochází od samotných vývojářů, distributorů nebo "rautů", kam je novinář pozván, aby hru zrecenzoval (chlebíčky, sekt, hostesky a dobrá zábava zaručí lepší ohodnocení). Byly doby, kdy se recenzovalo z demoverzí či gameplay videí (příp. materiálů zahraničních webů), ale to už se dnes naštěstí moc nepraktikuje *5*
      • No, občas se to ještě praktikuje. Viz ještě z poměrně nedávné doby některé šablonovité slohovky ("recenze") pana Sillmena na BW.
        • Sillmen je kapitola sama pro sebe, navíc se i Bonusweb přeorientoval na "magazín" a možná i proto byl jeho letitý šéfredaktor Ondřej Zach odejit z funkce.
          • Hmm, no jestli byl odejit Zach, tak už by tam možná nemusel strašit ani Sillmen. Ale zdá se mi že BW poněkud upadá :-).
            • Hlavně že když dostanou tip na článek v češtině, tak ho nevydají, protože není zajímavý. Ale blbosti mechanicky zkopírované z anglických webů je zajímavé vydávat...
            • To se musí vidět, to nelze popsat. :) To jsou hlody založené na špatném překladu zahraničních článků. Z toho by jeden brečel.
            • Za co je zodpovědný Chvalíček? *4*
            • S Chvalíčkem, Škochem a Sillmenem? Které medium by neupadalo? *1*
    • a teď zapoj mozek do zástrčky
      • Pan recenzent nám řekl o skvělé hře a debilním světě, kde se s... od Kesselführerů ze západu prodávají s pompou a kdo nedá aspoň devítku, hledá si práci. Přiznal se nám, že aby si ji zahrál (cestovat do Ruska asi nebude), musel si jí štípnout. A milerád ji pak zaplatil... Děláte si prdel - řekne vám o skvělej alternativě všech těch srágorek a vy eště meldujete? Děte se vycpat...
    • janchor
      Jo, pro mě taky.
    • To je právě ono, do teď nechápu, proč nevyjde hra na Steamu, když ji mohou vývojáři pohodlně distibuovat i bez vydavatele...
  • Este dodatok k (ne)recenzii. Som rad, ze sa niekto ujal aspon neoficialnej recenzie (resp. zhrnutia dojmov z hrania) aj napriek tomu, ze zdrojom bola warezova verzia hry. Nikomu sa tym neublizilo a mozno sa tak lepsie dostane do povedomia hracov(distributorov). Palec hore!
  • Na Precursors a Xenus 2 som sa tesil uz od prvych screenov a videi, avsak zostal som nemilo prekvapeny, ked som sa dozvedel, ze hra sice vysla ale len ruskom jazyku a neda len tak lahko zohnat. Som vsak rad, ze je mozne si ju obstarat aspon cez Gamersgate. Pre zaujemcov Precursors by som mozno este odporucil slovensky Gene Troopers (nie je tam ani zdaleka tolko vedlajsich questov ale vytvarny styl a prostredia planet mi pripadali vemi podobne), pri ktorom som sa tiez dobre zabavil.
  • Autorovi (ne)recenze + za to, že zná Nadaci.
  • Tak děti , vzhledem k tomu , že mne zaujal už Boiling Point bych rád věděl , kde u nás seženu krabicovku Precursora i Xenus2 (aka Boiling Point 2 ) .
    U dohratelné hry hýřící invencí (6 planet je fakt málo :((( , ovšem FPS +mise + dostanete se tam jako u starého Frontiera !!! ) bych podpořil autory milerád .

Cože nikdo nedistribuuje ? ....... :( A pak že k pirátství není důvod.
    • MrSanta
      Krabicovka je snad k dostání akorát v Rusku a na Ukrajině. Nikam jinam se krabice nevydali. Jediná oficiální anglická verze je právě ta prodávaná na Gamersgate. Takže jestli se do toho nepustí nějakej sebevražednej českej distributor, kterej by si koupil práva speciálně pro prodej v ČR (a třeba na Slovensku) a hru neopatří češtinou, tak se krabicovky v našich končinách asi nedočkáš.
  • gamersgate verze je dost pochybná - do angličtiny jsou dabovány jen custcény a v zbytku případů postava mlčí a neni v ní implementován update (stejně tak u hry Xenus 2: White Gold)
    • MrSanta
      Jojo, bohužel si moc práce s lokalizací do angličtiny nedali. A možnost si nechat zvuky v ruštině tam, pokud se nepletu, není.
      Ty poslední patche se snad postupem času objeví, ale stejně je to naprd. On ani ten překlad prý za moc nestojí.
  • Mohl by autor srovnat Precursors s Freelancerem prosím? Aleaspoň letmo
  • Tahle hra mě zaujala už když sem o ní před několika lety četl první info,tehdy jsem si říkal že to přece nemůže fungovat a jestli ano tak to bude celé takové nejaké rozbité,ale dle tohodle článku to vypadá velmi pozitivně,už se těším...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit