-
Este dodatok k (ne)recenzii. Som rad, ze sa niekto ujal aspon neoficialnej recenzie (resp. zhrnutia dojmov z hrania) aj napriek tomu, ze zdrojom bola warezova verzia hry. Nikomu sa tym neublizilo a mozno sa tak lepsie dostane do povedomia hracov(distributorov). Palec hore!
-
Ježiš jakou já mám radost, že se na games.cz zase objevujou skutečný recenze od dospělejch, rozumnejch lidí místo těch Bohoňkovejch výpotků.
Takže taky posílám + za Nadaci a jen víc, jen houšť *5* -
-
Já se připojím se svým + za Dunu. Osvěta je třeba ;)
-
-
takto dobre napisanu recenziu/clanok/whatever som uz dlho nevidel. Vidno ze autor ma pravu nefalsovanu hracsku/scifi dusu. Krasne sa to cita, hned tu hru chcem. A neviem ci je sposobene hrou samotnou alebo skor tym ako to autor popisal. TG konecne ste to dokazali (Dan Vavra a tento pan vam mozu velmi lahko zvysit uroven). Dakujem
-
Nesolidní anglické vydání této hry je jedna z tragédií herního průmyslu...
Mít Deep Shadows aspoň 50% rozpočtu Mass Effectu, mohly být Precursors nejlepší hrou všech dob : ).
Vynikající text, navnadil jako málo co..kéž by na steamu vyšla nějaká vyladěnější verze s lepším překladem a namluvením. -
-
To je právě ono, do teď nechápu, proč nevyjde hra na Steamu, když ji mohou vývojáři pohodlně distibuovat i bez vydavatele...
-
-
To je super článek, úplně na mě dýchla doba dávno minulá, kdy z recenze člověk poznal to nadšení autora, který hru hrál.
Začíná se to tu pěkně rozjíždět, jen tak dál chlapci. -
Než jsem stihl dočíst článek, klepal jsem se nedočkavostí co bude na konci. Skvělá práce! Chci více článků takto napsaných. Klobouk dolů :)
-
Autorovi (ne)recenze + za to, že zná Nadaci.
-
Túto hru podobne ako Xenus 2 som dohral podobne ako recezent v ruštine, pretože ako staršej generácii mi tento jazyk nerobí problémy. A či je recenzia z warezu sila? No neviem.
Ako napísal niekto predo mnou. Kde sa dá zohnať krabicová verzia? Nikde? Tak si pomôž
človeče sám...Čo sa týka nestability hry , Boiling Point som dohral dvakrát bez akýchkoľvek
problémov( ale to bola už opatchovaná verzia zo Score) a rovnako aj precursors mi ani
raz nespadol, takže chyba môže byť aj v recezentovom systéme. Bavil som sa skutočne
kráľovsky, aj keď to nie je AAA titul poskytuje množstvo kvalitnej zábavy. A keďže hra je
už NEJAKÚ DOBU stará tak aj grafika nie každému bude vyhovovať. Na druhej strane
vám ponúkne uveriteľný svet ďalekej budúcnosti s množstvom úloh. Zábavnosťou táto
hra určite presahuje mnohé našími distribútormi bohužiaľ uprednostňované tituly západnej
produkcie. -
Super, díky za (ne)recenzi! Takze podle ohlasu chapu spravne, že idealni kombinace pro poctivyho cloveka co si to chce zaparit funkcne je upiratit ruskou verzi, stahnout anglictinu,pak si koupit tu oficialni verzi a ty se ani nedotknout?:)
-
-
Vypadá to tak.
-
-
Xenus 2, znamy ako White Gold - pokracovanie Boiling Point je tiez na gamersgate dostupny v anglictine ale:
-uplne odstranili hovorene slovo - teda ani ruske tam neni
-asi i koli tomu je problem aplikovat patch 1.01 nakolko hra padne s hlaskou ze chyba(ju) zvukove subory.
-je +-rovnako stabilny ako precursors, autory uviedli ze povodny Boiling Point bol betatested vydavatelom nie nimi osobne.
Pojem "Nadace" som uz cital v recenzii na Albion od Andreja Anastasova, dodnes neviem co to je(hra?). Ak ma niekto link, prosim vas...
Inak: je precursors hlavne o obchodovani alebo ma silny epicky pribeh? Je hlavny dej dost dobry, staci sa drzat toho? Pretoze Xenus 2 som prave vcera hral a znudil ma. Krasna krajina ale: typek vam pomoze ak mu donesiete nieco co ma iny > ten chce nieco od tamtoho > najskor vsak musite mat toto atd... Navyse slabe dialogy, hlavne postavy len tak postavali ako boti, nemali ziadnu vlastnu osobnost ala GTA, bolo to take bezduche... i STALKER mal viac osobnosti lebo tam chlapi bud chlastali alebo pospevovali, pohybovali sa, dej bol zahaleny tajomstvom atd.. bolo proste cicit viac personality. Je teda precursors podobny? Inak vypadaju byt s White Gold rovnake(rovnaky engine, inventar, stats) len v roznom prostredi. Inak kupovat z gamersgate ani neuvazujte, ak precursors dodrbu tak ako White Gold tak vam mozno ani nepojdu buduce patche. Neoficialna anglina je ok ale boli tam mensie problemy(s White Gold, neviem ako precursors pocitam ze tiez). Potom sa uz ozaj radsej oplati piratit rusku versiu a aplikovat eng. titulky bud z verzie z gamersgate alebo neoficialne, tak aspon ostane v hre hovorene slovo(po rusky). -
-
Xenus 2 1.01
- po chvilke hrania vypadne zvuk zbrane. Ziadny fix neexistuje - treba zrusit hru a spustit od znova. Samozrejme po chvili opat vypadne zvuk.
- questy! Mam zachranit chlapika ktoreho chcu popravit traja banditi. Banditov odstrelim, chlapika zachranim ale v questlogu mi pise ze mam chlapikovmu bratovi oznamit ze je mrtvy! wtf? Vsak stoji predo mnou zivy a zdravy!!! Dalej, dokoncim quest pre guerillu, tak bezim za sefom pre odmenu, ale ten mi vynada ze co za nim chodim ked som nedokoncil quest! atd atd...
- jedno je iste: Deep Shadows maju sice skvele napady, ale realizacia te tatam.... -
-
Dik, bugy stranou - ako ta hra vtiahla do deja? Bolo to zaujimave alebo sterilne? Bolo to lepsie dalej v hre ci stejne ako na zaciatku(hral som len par prvych questov a nieco som kukol na youtube, prislo mi to take roboticke, NPC's bez personality a tak)?
-
jakou máš verzi??? ruskou nebo anglickou???
-
-
RU hra + Ru patch + En překlad - funguje nejlíp bez problémů
EN verze + RU patch - dělá problémy se zvukem
En verze - dabing je jenom v cutscénách -
-
EN verze + RU patch som mal. Ale to mi uz kozenku nevrati *4* To bol najrychlejsi uninstall a delete v zivote. Ja uz proste po rokoch hrania niektore veci neodpustam. Chcem sa pri hrani zabavit a nie trpiet.
-
-
ono taky když kombinuješ nekombinovatelný tak se nediv že ti to bude dělat kraviny :-D a za to zes pritom "trpěl" si můžeš tím pádem sám . Já dohrál Ru verzi+ Ru patch + anglina úplně v poho a utrpění to v žádnym případě nebylo(hodnotil bych to tak 7/10)
-
-
-
-
-
Albion bylo rpg, které bylo velké, složité, docela hard core a pekelně zábavné. Hrálo se tam za posádku těžební lodi, co přiletí k domnělé planetě (vytěžit ji, roky před Avatarem nebo Dead Space). A k svému překvapení zjistí že domněle mrtvá planeta obsahuje rozlehlou, vyspělou fantasy like kulturu.
-
-
..eh ;)) ja viem o com je Albion, presiel som ho zo 5+x a mam ORIGINAL ^_^. Zaujimalo ma co je to ta "Nadace"...
-
-
Pardon, špatně jsem si to přečetl. Nadace je knižní scifi série tuším Isaca Asimova, s kultovním statusem, popisuje existenci vesmírné civilizace a nadace vědců, co se snaží přežívat a předávat nějaké ideály v průběhu tisíciletí.
-
-
ah takze hnihy, dik moc Ivane
-
-
:) Hlavně příběh, popis světa a upadajících ideálů směřujících k novému zrození ...
-
Knihy ;))
-
-
-
-
-