-
Ne knihy!!! Ale fantastický knihy!!!!!!!!!
Super příběh, velice napínavý. Prostě jedno z nejlepších sci-fi (neli nejlepší :)) na této planetě.
Sesijama -
-
Jééééééééé já to nepostnul tam kam jsem chtěl ... shit.
Každopádně to patří Nadaci.
Vřele doporučuju přečíst.
Sesijama
-
-
Naposledy jsem provařil večery u X3 Reunion. Elite ze ZXspektra radši nevzpomínám :-)) Recenze mě naprosto šokovala, klobouk dolů!! Opravdová ukázka BestKnowHow.. i každá češtinářka ze základky u toho musí plakat :o) Teď ještě aby i Precursors se po několika večerech nepřevlíkl do kabátu stereotypu.. FoFrEm pAřIt TaK jAkO dŘíV...
-
Autor sa o hre vyjadruje ako o jednom zo svojich najsilnejších herných začiatkov, ale nijako nešpecifikuje, čím je Precursors tak jedinečný.
Skvelým príbehom, uveriteľnými postavami, alebo aspoň atmosférou ? Ozaj by som sa o kvalitách tejto hry dozvedel niečo viac, pretože
drvivá vačina hier s otvoreným svetom sa sa zvrháva po čase na nudný stereotyp, a toto bol pre mňa prípad i Boiling Pointu.
Autori si pred rokmi proste vzali príliš velké sústo a bol som presvedčený, že tento stihne aj Precursors a Xenus 2. -
-
Boiling point byl vynikající hra, která mi však nechtěla chodit, ať jsem měl jakýkoliv HW. A to jsem měl originál... vím, že se to na některých PC chovalo lépe, skoro bez ohledu na výkon, ale já to kvůli tomu nikdy nedohrál. :-(
-
-
Neda se nak vypnout ten "grain" effect? docela to rusi a neni to moc hezky
-
Wow
-
Tahle hra mě zaujala už když sem o ní před několika lety četl první info,tehdy jsem si říkal že to přece nemůže fungovat a jestli ano tak to bude celé takové nejaké rozbité,ale dle tohodle článku to vypadá velmi pozitivně,už se těším...
-
Mohl by autor srovnat Precursors s Freelancerem prosím? Aleaspoň letmo
-
gamersgate verze je dost pochybná - do angličtiny jsou dabovány jen custcény a v zbytku případů postava mlčí a neni v ní implementován update (stejně tak u hry Xenus 2: White Gold)
-
-
Jojo, bohužel si moc práce s lokalizací do angličtiny nedali. A možnost si nechat zvuky v ruštině tam, pokud se nepletu, není.
Ty poslední patche se snad postupem času objeví, ale stejně je to naprd. On ani ten překlad prý za moc nestojí.
-
-
Tak děti , vzhledem k tomu , že mne zaujal už Boiling Point bych rád věděl , kde u nás seženu krabicovku Precursora i Xenus2 (aka Boiling Point 2 ) .
U dohratelné hry hýřící invencí (6 planet je fakt málo :((( , ovšem FPS +mise + dostanete se tam jako u starého Frontiera !!! ) bych podpořil autory milerád .
Cože nikdo nedistribuuje ? ....... :( A pak že k pirátství není důvod. -
-
Krabicovka je snad k dostání akorát v Rusku a na Ukrajině. Nikam jinam se krabice nevydali. Jediná oficiální anglická verze je právě ta prodávaná na Gamersgate. Takže jestli se do toho nepustí nějakej sebevražednej českej distributor, kterej by si koupil práva speciálně pro prodej v ČR (a třeba na Slovensku) a hru neopatří češtinou, tak se krabicovky v našich končinách asi nedočkáš.
-
-
Precursors je mazec. Už jsem ho zkoušel v ruštině. Každopádně mě autor překvapil zmínkou o Nadaci. To je mocnej důvod pro pořízení téhle hry...
Sesijama