Přejít na výpis diskuzí
Před videem z Wolfenstein: New Order prý není kam utéct
8.4.2014 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Zvítězíme! Zvítězíme! Z-V-Í-T-Ě-Z-Í-M-E!!!
Doufám že tam budou koncentráky, tuna hákenkrojců, ujetý experimenty s nenarozenýma embriema, možnost hrát za dobrou stranu (Němce!!!) a po 22:00 zákaz vycházení.
Jawohl!
☻/
/▌
/ \ -
-
*1* *1* *1*
Pobaviiil !!!
*1* *1* *1* -
Ha, ten Bob zvedá špatnou ruku! *1*
-
alles gute adi *3*
-
Žertovat o někom jako HItler není vtipné,kdyby Náckové vyhráli, tak by to bylo přesně jako v traileru.
-
-
O Churchilovi zertovat muzem? Nebo treba o Cinghischanovi? A co takovej Napoleon ten je taky tabu?
-
Právě naopak...Náckové si nezaslouží nějaká ustrašené reporáže a podobně...to jim akorát pomáhá, je třeba si z nich dělat srandu (viz česká soda)
-
-
Naprostá pravda.
-
-
Stačí si projít novodobé dějiny a zase takový rozdíl to není, akorát zabíjejí, teror a demagogie není tak vidět, no i když v případě USA to vidět je, ale skoro všem to je jedno.. tak alespoň že tu máme zlé lidi z historie na které si můžeme ukázat..
-
-
Ty ses zbláznil? Takže za všechno zlo ve světě může převážně USA podle Tebe? Vzpamatuj se.
-
-
Možná, že jsem se zbláznil :) Ale nic takového nepíšu a ani si nemyslím. Každopádně politika USA žádnej med není a pro řadu svobodných národů to byla a je pohroma.
-
Ale lidí jako on je plno a já se jejich komentáři vždy hrozně bavím. Dokážou to naroubovat úplně na jakýkoliv téma. I článek o nalezení velký houby, by pro ně byl záminkou napsat o tom jak tady USA dělají experimenty. Nebo možnost upozornit na zkaženou Americkou kultůru je pro ně úplné požehnání.
-
-
ale prosímtě, pověz nám o tom jak CIA sabotuje letní děcký tábor, nebo jak Obama schovává za domkem UFO. Tydle anitAmerický teorie mě hrozně baví.
-
-
tebe omlouvá jenom tvoje mladická debilita....
-
Nazdar mladej, co o tom, jak USA dodaly syrským terroristům...errr bojovníkům za democrazy protitankové střely BGM-71 TOW. Chlapci z hnutí Hazzm se už vystavují na youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=IVuPrIuYDAI
Poučovat tě o převratu v Sýrii ve 49', nebo tom Íránském v 53' asi nemá cenu... -
-
ale prosímtě, když chceš ty lidi nazývat terroristy. Vsadím se že máš nějakou zábavnou historku o tom jak USA manipuluje s ukrajinou či tak něco. Pro ruští diskutující na hoví*kách.cz by tě měli za diskuzního krále.
PS: a nezapomeň, že CIA do Coca coly mýchá látky které nutí lidi důvěřovat USA. Nebo že mcdonaldy jsou součástí plánu na ovládnutí světa *7*
-
-
-
-
-
Takhle zneužívat Boba
-
-
Ty trailery pro novyho Wolfieho jsou jedny z nejlepsich co jsem videl v posledni dobe. Super tematicky, zadnej problblej dubstep atd. Doufam, ze takova bude i hra.
-
Já se začínám docela dost těšit :) Třeskutá oldschool střílečka by vůbec nebyla od věci. Nicméně jentak rejpnutí pro autora, spojení "nacistické feministky" je úplně mimo, jestli byl něco nacismus, tak anti-feministický.
-
Ten rozhodčí na začátku *4* nice moment
-
To zabíjení při fotbale je na první pohled efektní. Na druhý je to hodně přehnaný(i na nácky) a na efekt.
-
-
Také je to zároveň jediný "dobrý" okamžik v celém videu, zbytek už je jen mnohokrát viděná břečka.
-
jasné že je to na efekt, veď v tej hre náckovia vyhrali vojnu :)
-
-
Další hezké video. A hra se taky pěkně vybarvuje. Asi neodolám.
-
Asi předobjednám, páč mě láká i Beta na další díl Dooma.
-
jzs jak ja doufam ze se to povede...na dobrou strilecku cekam jak Jean Valjean na propusteni *4*
-
Vyzerá to fakt skvele !!! :)
-
vyzerá to úžasne..po každej stránke :)) konečne po Bioshocku III ďalší parádne vyzerajúci SP FPS :)