Přejít na výpis diskuzí
Před videem z Wolfenstein: New Order prý není kam utéct
8.4.2014 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Dementní hra pro dementní podlidi
-
-
Tak už jen názor Stalina a budeme mít hru pěkně zrecenzovanou.
-
-
kam sa stratil svetovy proletariat? ako mohol dopustit rozkvet burzoazne-fasistickych psov? za to dostane niekto gulku do tyla!
-
-
-
nechci znit negativisticky ale vypada to strašne jak po graficke strance, tak po strance leveldizajnu a hratelnosti
-
-
aha takze ty si zhodnotil aj level dizajn na základe tých krátkych asi 1 sekundových prebleskov na jednotlivé úrovne? :) ;) *12*
-
-
jo
-
-
-
len dufam ze tam nebude 10min akcie a 5 min ingame videjka
-
Nějak úžasné mi to video nepřipadalo ani náhodou... Podivně vykonstruovaný začátek, nehodící se hudba a po prvním výstřelu snůška dalších.
A už vůbec nechápu tu mánii kolem betatestů, alfa verzí, early access a podobných pí*ovin - to si prostě nemůžete počkat na plnou a dodělanou hru?! -
Mě se to moc nelíbí.
Jako tato realita se mi spíš líbila víc v Misfics.
Hold, jsem zviklej na nacistický okultismus.
Nezdá se vám, že známý diktátoři věří v samé blbosti ?
Hittler v Atlatidu a Kim čong (ping pong) il v jednorožce. -
-
Bush věřil v demokracii
-
-
Hele, já zrovna nevím jestli Bush byl diktátor, nebyl náhodou demokrat ?
-
-
republikán *3*
-
-
Díky za opravu *3*
-
-
To je jedno, každej Americkej prezident je vlastně diktátor.
-
-
-
-
-
-
Konečně byl nastolen pořádek a řád, a zas se našel někdo kdo ho chce zničit. *10* Tyhle africká jara, jasmínové a ukrajinské revoluce, plné extrémistů to všechno chtějí zničit. Chci hrát za druhou stranu v téhle hře. Drdo Reich tě potřebuje *16*
-
Po delsim case jsem se chtel zapojit do komunity serveru games.cz a napsat svuj nazor na prezentovanou novinku. Bohuzel jsem udelal tu chybu, ze jsem si procetl nektere "komentare" v teto "diskusi" a jsem zhnusen. Proc debatu pod takovou ozehavou novinkou nechavate moderovat Karla Drd a ne Lukase Grygara, ktery by se teto role diky vyvinutosti sveho socialnimu a kulturnimu citeni zhostil dustojneji a zpusobem, ze by nebylo nutne na provozovatele serveru podavat trestni oznameni?
-
-
Můžeš podat trestní oznámení i kvůli tomu, kolik mínusek jsi dostal
-
Na jednu stranu tady moralizuješ a sám seš jenom zakomplexovanej zm*d.
Není na světě větší špíny než sou udavači.
Lituju každýho kdo tě zná osobně. -
-
Ano, lide jako vy, kteri jen mlci a prihlizeji zlu a bezpravi jsou ti pravi a hodni nasledovani. Jak prihodne, ze se takto projevujete u diskuse s hrou ktera ma takovou tematiku...
-
-
ja rozhodne mlčať nebudem a už vôbec sa nebudem len tak prizerať zlu, preto vravím choď do p*dele.
-
Internetovy moralista ... nejhorsi kategorie *7*
-
-
-
Za co trestni oznameni? Zanedbani povinne pece o sverene diskutery?:-)
-
-
To by mě zajimalo, co znamená ten "DooM Beta Access" na konci videa..... :)
-
-
Ze ked si toho wolfa predobjednas, dostanes pristup do bety dooma.
-
-
Nejsem debil, číst a přeložit si to umím, jen mi to připomíná Apríl, víš?
-
-
Nie nie, to bolo zverejnené už davno pred aprilom
-
-
Tipuji marketingovej trik.
Jestli to je fakt beta dooma, tak ať sakra daj mega masive řež s motorovkou, BFG 2000, super shotgun
Jestli ne, TAK NECHŤ JIM CYBER-DEMON A CYBER-HITLER NAKOPE HŘIŤ
-
-
-
nezda se vam zase ta grafika o kus okrajena oproti starsim trailerum?
-
Ale jo, za tři stovky do toho časem půjdu.