Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dementní hra pro dementní podlidi
    • TheGGG
      Tak už jen názor Stalina a budeme mít hru pěkně zrecenzovanou.
      • kam sa stratil svetovy proletariat? ako mohol dopustit rozkvet burzoazne-fasistickych psov? za to dostane niekto gulku do tyla!
  • nechci znit negativisticky ale vypada to strašne jak po graficke strance, tak po strance leveldizajnu a hratelnosti
    • maros.goc
      aha takze ty si zhodnotil aj level dizajn na základe tých krátkych asi 1 sekundových prebleskov na jednotlivé úrovne? :) ;) *12*
      • jo
  • len dufam ze tam nebude 10min akcie a 5 min ingame videjka
  • Nějak úžasné mi to video nepřipadalo ani náhodou... Podivně vykonstruovaný začátek, nehodící se hudba a po prvním výstřelu snůška dalších.

A už vůbec nechápu tu mánii kolem betatestů, alfa verzí, early access a podobných pí*ovin - to si prostě nemůžete počkat na plnou a dodělanou hru?!
  • Mě se to moc nelíbí.
    Jako tato realita se mi spíš líbila víc v Misfics.
    Hold, jsem zviklej na nacistický okultismus.

Nezdá se vám, že známý diktátoři věří v samé blbosti ?

Hittler v Atlatidu a Kim čong (ping pong) il v jednorožce.
    • Bush věřil v demokracii
      • Hele, já zrovna nevím jestli Bush byl diktátor, nebyl náhodou demokrat ?
        • republikán *3*
          • Díky za opravu *3*
            • To je jedno, každej Americkej prezident je vlastně diktátor.
  • Konečně byl nastolen pořádek a řád, a zas se našel někdo kdo ho chce zničit. *10* Tyhle africká jara, jasmínové a ukrajinské revoluce, plné extrémistů to všechno chtějí zničit. Chci hrát za druhou stranu v téhle hře. Drdo Reich tě potřebuje *16*
  • Po delsim case jsem se chtel zapojit do komunity serveru games.cz a napsat svuj nazor na prezentovanou novinku. Bohuzel jsem udelal tu chybu, ze jsem si procetl nektere "komentare" v teto "diskusi" a jsem zhnusen. Proc debatu pod takovou ozehavou novinkou nechavate moderovat Karla Drd a ne Lukase Grygara, ktery by se teto role diky vyvinutosti sveho socialnimu a kulturnimu citeni zhostil dustojneji a zpusobem, ze by nebylo nutne na provozovatele serveru podavat trestni oznameni?
    • BohumilCisar
      Můžeš podat trestní oznámení i kvůli tomu, kolik mínusek jsi dostal
    • Na jednu stranu tady moralizuješ a sám seš jenom zakomplexovanej zm*d.
      Není na světě větší špíny než sou udavači.

Lituju každýho kdo tě zná osobně.
      • Ano, lide jako vy, kteri jen mlci a prihlizeji zlu a bezpravi jsou ti pravi a hodni nasledovani. Jak prihodne, ze se takto projevujete u diskuse s hrou ktera ma takovou tematiku...
        • C-BEAM
          ja rozhodne mlčať nebudem a už vôbec sa nebudem len tak prizerať zlu, preto vravím choď do p*dele.
        • XorxoxTalarius
          Internetovy moralista ... nejhorsi kategorie *7*
    • Za co trestni oznameni? Zanedbani povinne pece o sverene diskutery?:-)
  • Still
    To by mě zajimalo, co znamená ten "DooM Beta Access" na konci videa..... :)
    • Ze ked si toho wolfa predobjednas, dostanes pristup do bety dooma.
      • Still
        Nejsem debil, číst a přeložit si to umím, jen mi to připomíná Apríl, víš?
        • maros.goc
          Nie nie, to bolo zverejnené už davno pred aprilom
      • Tipuji marketingovej trik.

Jestli to je fakt beta dooma, tak ať sakra daj mega masive řež s motorovkou, BFG 2000, super shotgun

Jestli ne, TAK NECHŤ JIM CYBER-DEMON A CYBER-HITLER NAKOPE HŘIŤ
  • nezda se vam zase ta grafika o kus okrajena oproti starsim trailerum?
  • Ale jo, za tři stovky do toho časem půjdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit