Přejít na výpis diskuzí
Před videem z Wolfenstein: New Order prý není kam utéct
8.4.2014 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Možná, že jsem se zbláznil :) Ale nic takového nepíšu a ani si nemyslím. Každopádně politika USA žádnej med není a pro řadu svobodných národů to byla a je pohroma.
-
To je jedno, každej Americkej prezident je vlastně diktátor.
-
Líp bych to neřekl. Ještě nikdy jsem nehrál otevřenou hru, kde bych se většinu času nenudil.
-
Zdravím. Mám jen dotaz jestli někdo nevíte, zda budou ke hře i české titulky?
-
tebe omlouvá jenom tvoje mladická debilita....
-
Ale lidí jako on je plno a já se jejich komentáři vždy hrozně bavím. Dokážou to naroubovat úplně na jakýkoliv téma. I článek o nalezení velký houby, by pro ně byl záminkou napsat o tom jak tady USA dělají experimenty. Nebo možnost upozornit na zkaženou Americkou kultůru je pro ně úplné požehnání.
-
ale prosímtě, když chceš ty lidi nazývat terroristy. Vsadím se že máš nějakou zábavnou historku o tom jak USA manipuluje s ukrajinou či tak něco. Pro ruští diskutující na hoví*kách.cz by tě měli za diskuzního krále.
PS: a nezapomeň, že CIA do Coca coly mýchá látky které nutí lidi důvěřovat USA. Nebo že mcdonaldy jsou součástí plánu na ovládnutí světa *7* -
Můžeš podat trestní oznámení i kvůli tomu, kolik mínusek jsi dostal
-
ja rozhodne mlčať nebudem a už vôbec sa nebudem len tak prizerať zlu, preto vravím choď do p*dele.
-
Internetovy moralista ... nejhorsi kategorie *7*
-
O Churchilovi zertovat muzem? Nebo treba o Cinghischanovi? A co takovej Napoleon ten je taky tabu?
-
Ano, lide jako vy, kteri jen mlci a prihlizeji zlu a bezpravi jsou ti pravi a hodni nasledovani. Jak prihodne, ze se takto projevujete u diskuse s hrou ktera ma takovou tematiku...
-
nejhorší co může být je hra jejiž potenciál je zabit, příliš otevřeným světem, kde je veškeré napětí zabito zdlouhavým chozením
-
alternativní minulost naposledy na PS Resistance anebo stařičký Iron storm. *4* A teď Wolf *14* YAYY!!!
-
Na jednu stranu tady moralizuješ a sám seš jenom zakomplexovanej zm*d.
Není na světě větší špíny než sou udavači.
Lituju každýho kdo tě zná osobně. -
Tak určitě je více firem. Ale u TES to je nejvíce odfláklé. A ano Doom taky, "naštěstí" ZeniMax koupili id, takže to bude pokračovat dále.
-
Naprostá pravda.
-
jako je fajn, ze do clanku napisete, ze nam neprozradite rozuzleni poklidneho zacatku a pritom je videt hned na statickem obrazku vide pred jeho zapnutim. Jste schopni samostatne myslet?
-
Nie nie, to bolo zverejnené už davno pred aprilom
-
Za co trestni oznameni? Zanedbani povinne pece o sverene diskutery?:-)