Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo, za tři stovky do toho časem půjdu.
  • nezda se vam zase ta grafika o kus okrajena oproti starsim trailerum?
  • Still
    To by mě zajimalo, co znamená ten "DooM Beta Access" na konci videa..... :)
  • TheGGG
    Tak už jen názor Stalina a budeme mít hru pěkně zrecenzovanou.
  • TheGGG
    Tobě něco vysvětlovat to má očividně stejný význam jako psát na poradenskou službu EA. Kdo ví ten ví.
  • Bush věřil v demokracii
  • Tys nekoupil detektor od čínskýho trhovce...dobře pro tebe
  • Mě se to moc nelíbí.
    Jako tato realita se mi spíš líbila víc v Misfics.
    Hold, jsem zviklej na nacistický okultismus.

Nezdá se vám, že známý diktátoři věří v samé blbosti ?

Hittler v Atlatidu a Kim čong (ping pong) il v jednorožce.
  • Princ Jabloň not detected as Veskoslav
  • MikeiXX
    Ty ses zbláznil? Takže za všechno zlo ve světě může převážně USA podle Tebe? Vzpamatuj se.
  • Wolf byl vždycky jen střílečka...souhlasím že téma má mnohem hlubší potencionál...ale né u Wolfa
  • nejhorší je že je to fail i jako strilecka
  • Především je to podle mě zabitý koncept. Dala by se udělat geniální, promyšlená hra s alternativní historií/budoucností, kdy Německo vyhrálo válku. Mohla tam být spousta prototypů, které skončily jen na papíře, mohl tam být další vývoj Hitlera a jeho zrůdiček apod. Mohlo to být super. Wolf je jen střílečka, kde cokoliv připomíná nácky jen tím, že mají na sobě swastiku nebo německé přilby, toď vše. Kdyby někdo smazal ty kříže a řekl, že se hra odehrává v roce 2200 na Marsu, tak nikdo nepozná rozdíl. Už to chápeš? Jinak RTCW mělo své kouzlo, ale tato futuristická střílečka (z 60. let), kde se promenádují mechové, vypadá opravdu směšně.
  • na historii falloutu odborník nejsem ale dej tam začína v roce 2157, cca 100 let po válce. za tu dobu mohli vymyslet energeticke zbrane (navic tam vystupuji i mimozemstani tak se mozna inspirovali mimozemskou technikou). navic to tam až tak vyspele nevypada
  • jo
  • maros.goc
    aha takze ty si zhodnotil aj level dizajn na základe tých krátkych asi 1 sekundových prebleskov na jednotlivé úrovne? :) ;) *12*
  • Tak to si detecoval špatně nýmande, tak si nech upravit detector
  • Jasně...Fallou jako takovej jo...ale kdy se tam odehrála nukleární válka? A jakou stylizaci ta doba měla? Taky tam byla technologie pokročilejší než naše realita (a během děje samotnýho Falloutu těch technologických pokroků asi moc neudělali)
  • veskoslav detected
  • fallout se ale odehráva v alternativní budoucnosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit