Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po delsim case jsem se chtel zapojit do komunity serveru games.cz a napsat svuj nazor na prezentovanou novinku. Bohuzel jsem udelal tu chybu, ze jsem si procetl nektere "komentare" v teto "diskusi" a jsem zhnusen. Proc debatu pod takovou ozehavou novinkou nechavate moderovat Karla Drd a ne Lukase Grygara, ktery by se teto role diky vyvinutosti sveho socialnimu a kulturnimu citeni zhostil dustojneji a zpusobem, ze by nebylo nutne na provozovatele serveru podavat trestni oznameni?
  • No uvidíme. Minimálně soundtrack ale, pokud bude stejný jako v trailerech, bude parádní.
  • Still
    Nejsem debil, číst a přeložit si to umím, jen mi to připomíná Apríl, víš?
  • Pete.palis
    to bude masáž!! *16*
  • ale to su vsetko technologie spred vojny
  • Nazdar mladej, co o tom, jak USA dodaly syrským terroristům...errr bojovníkům za democrazy protitankové střely BGM-71 TOW. Chlapci z hnutí Hazzm se už vystavují na youtube.
    https://www.youtube.com/watch?v=IVuPrIuYDAI

Poučovat tě o převratu v Sýrii ve 49', nebo tom Íránském v 53' asi nemá cenu...
  • Je to predsa forum games.cz :-)...
  • Díky za opravu *3*
  • Tipuji marketingovej trik.

Jestli to je fakt beta dooma, tak ať sakra daj mega masive řež s motorovkou, BFG 2000, super shotgun

Jestli ne, TAK NECHŤ JIM CYBER-DEMON A CYBER-HITLER NAKOPE HŘIŤ
  • Co to tu prosim vas riesite? Je to predsa Wolf! obycajna strielacka o nacistickom sne, ktora dufajme, bude aj zabavna...zase v tom hladate prilis vela, su to predsa HRY.
  • victor
    Konspirační teorie : Není to jen Bethesda . Divně se chovalo světlo již v Doomu 3
  • republikán *3*
  • victor
    Už by to chtělo nějakou novou FPS která nebude kopírkou COD , ani ploché Crysis 2 a 3 . Vypadá to dobře , než si uvědomíte že budete moci jít vpřed ... nebo vpřed : /
  • Lensflares, lensflares everywhere
  • Hele, já zrovna nevím jestli Bush byl diktátor, nebyl náhodou demokrat ?
  • Ze ked si toho wolfa predobjednas, dostanes pristup do bety dooma.
  • kam sa stratil svetovy proletariat? ako mohol dopustit rozkvet burzoazne-fasistickych psov? za to dostane niekto gulku do tyla!
  • vokr.cz
    Už pár pěkných let u Bethesdy nechápu to jejich nasvětlení ve hrách. Ty textury oblečení, obličeje, lesklé plochy... vždycky se to tak leskne a nechápu proč. Kazí to pak celkový dojem ze hry, protože to pak vypadá, že to tam je přidáno uměle. Ale je to lepší než ve Skyrimu, takže plusové body. Modeři to pak za ně opraví a půjde to hrát, ale je to už dlouholetá ostuda. Arma 3 vypadá mnohem líp a to není megalomanská firma co si může zaplatit ty nejlepší lidi světa.
  • victor
    *1* Válka je akcelerátor technologického vývoje . V realitě se posledních 70 let držely dva bloky vzájemně pod krkem a výzkum se podřizoval ekonomům a sociologům . Ve válce má vojenský výzkum prioritu . Takže mne scifi šedesátky až tak nervy nedrásají ...
  • *1* *1* *1*

Pobaviiil !!!

*1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit