Přejít na výpis diskuzí
Předběhne Xbox 720 konkurenční PlayStation 4?
21.10.2011 | levis
75 příspěvků
-
Pochybuji, že se nový model Xboxu bude jmenovat 720...
-
Klasické stolní počítače vytlačují notebooky. A tam trendy směřují spíš ke zmenšování a úspoře energie. Hry jen pro hi-end počítače by dělal jenom blázen. Má je jen zlomek lidí a půlka z nich stejně krade.
-
to fakt ne...
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
tak to si měl pokaždé smůlu já už mám slima skoro 2 rokem a furt šlape, jak nový :)
-
"část šestnácti vývojářských studií Sony už pracuje na hrách pro PS4" = kluci kutěj rendery, aby mohli ukázat co nová konzole dovede :D
-
Technologicky vyvoj nestoji kvuli konzolim, konzole tu jsou uz strasne dlouho, vzdycky byly slabsi a nikdy kvuli nim technologicky vyvoj nestal. Technologicky vyvoj brzdi nedostatek financi a nedostatek financi je zpusoben obrovskymi naklady na velke hry a obrovskym investicnim rizikem v hernim prumyslu, kdy je mnohem lepsi hrat na jistotu (COD) nez inovovat (Rage). A obrovske naklady na vyvoj her zpusobil prave jejich prudky technologicky vyvoj. Takze tyto funguji jako ucinna zpetna vazba. Vyznamny technologicky vyvoj se rozbehne, az bude v hernim prumyslu vice penez. Tedy bud zdrazi hry nebo se jich zacne prodavat vice (snizi se piratstvi nebo se rozsiri hracska zakladna). Oboji je spis utopie. Navic se ukazuje, ze masovy hrac (ktery ma nejvic penez) o technologicky pokrocile hry ani moc nestoji.
-
Blbost? To že XBOX360 je nekvalitní a poruchová konzole ví všichni nebo alespoň většina lidí co to někdy měli. Že kvůli konzolím stojí technologický vývoj her je taky pravda a to že Microsoft je neoblíbená firma a to hlavně kvůli těm jejím postojům (např. souvislost komunistické číny a microsoftu - pokud jsi o tom nečetl měl by jsi se na to podívat, co všechno udělá MS pro peníze...) je jasná věc. Takže opravdu netuším co tím myslíš... *3*
-
"Je to jen můj názor"... v poslední době velice oblíbený štít kryjící blbost.
-
No jsem PC hráč, ale celkem se těším až vyjdou nové konzole. Konečně se ta technologická stagnace posune zase o kus dál, ale do hardwaru nových konzolí bych stejně moc nadějí nevkládal, určitě to nebude žádný zázrak (možná že PS4 uspěje - pochybuju že by Microsoft vytvořil něco co nestojí za prd). Konzolisti a MSfani mě tu klidně můžou umlátit mínusama, je to jen můj názor...
-
Pokud je výrobci budou zase dotovat tak cena může být normální.
-
osobne spise ocekavam zmenu v tom ze se hw bude pomaleji posouvat dale a budou vice ryzovat na stavajicich prodejnich technologiich. Stavajicich myslim v te dobe aktualni. Cloud gaming urcite jeste dlouho nebude hlavne co se tyka MP je to naprosto nepouzitelne. Samozrejme pro obcasnou zabavu to naopak stacit bude zalezi no tim myslim treba tyhlek konzolaky.
-
Skús google *3*
300 eur aj s kinektom +dvoma hrami. -
Uz se tesim na nove konzole,protoze posunou grafiku zase nekam jinam a budou mit nejlepsi hardwary nebo jedny z nejlepsi co se dneska jdou sehnat (a hlavne budou za normalni cenu) ,takze se moc tesim urcite si koupim novou konzoli (nebudu rikat jakou abych nevyoval nejakou hadku :D).
-
Ano, v evrope vychazeji plus minus to same na obouch, v japonsku jich ale vychazi mnohem vice pouze pro PS3. Ja osobne mam obe konsole a vybiram podle toho jak me bavi hra, ne podle platformy.
-
Vetsina techto her je pouze pro japonsky trh a do evropy ci usa se vubec nedostanou, bohuzel
-
Kolik vlastně teď stojí xbox 360?
-
Hry ( krom exkluzivek) vycházejí prakticky stejný, akorát je videt že je PS3 z Japonska aspon něco vydrží . Když sem si koupil xbox jeden rok a bylo po něm . Ať žije PS3
-
ten kto aj doteraz ... všetko chce čas, európska únia chystá dotovať projekty vysokorýchlostného internetu založenom na optike s cielom rozšírenia 1Gbps internetu pre každého zaújemcu v EU do roku 2020.
-
Na "novou" grafiku si pockame jeste hodne dlouho a to nejenom kvuli konzolim. Hlavne si vem ze ty skoky v grafice nebudou tak markantni jak to byvalo. Viditelny pokrok v grafice bude po malych kruckach a beznym uzivatelem tezko postrehnutelny. Vylepsovani her se bude tykat hlavne toho co bezny uzivatel moc neregistruje - enginu, predevsim pak umele inteligence...